Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(rozinee @ 2008 09 14, 23:54)
Kolkas lankom ruoniuką Robį, kaina 65 Lt/mėn plius pernai, pradėjus lankyt, mokėjom vienkartinį registracijos mokestį 20 Lt berods. Nuo žiemos vidurio jau pereisim į aštunkojį tikriausiai  mirksiukas.gif

O kaip mazylis dabar i Robi reaguoja? Ar jam vis dar idomu?
Kodel klausiu, nezinau, ar uztektu tiesiog mokytoja pakeisti, ar padaryti pertrauka iki ziemos, kol musu i astunkojo programele priimtu. Pacioje pradzioje super buvo ruoniukas, o dabar jau matau, kad jam neidomu. Stai ir susimasciau, ar cia nuo mokytojos priklauso... g.gif O gal ir nuo vaiko? g.gif
Gal galite papasakoti, kaip jusu ir kiti mazyliai reaguoja? kaip mokytoja dirba? Ar stengiasi sudominti?
Nes musu tai tik pasyviai kaz kaip elgiasi, vaiko demesys tik mamos problema ir rupestis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke @ 2008 09 15, 10:44)
O kaip mazylis dabar i Robi reaguoja? Ar jam vis dar idomu?
Kodel klausiu, nezinau, ar uztektu tiesiog mokytoja pakeisti, ar padaryti pertrauka iki ziemos, kol musu i astunkojo programele priimtu. Pacioje pradzioje super buvo ruoniukas, o dabar jau matau, kad jam neidomu. Stai ir susimasciau, ar cia nuo mokytojos priklauso...  g.gif O gal ir nuo vaiko?  g.gif
Gal galite papasakoti, kaip jusu ir kiti mazyliai reaguoja? kaip mokytoja dirba? Ar stengiasi sudominti?
Nes musu tai tik pasyviai kaz kaip elgiasi, vaiko demesys tik mamos problema ir rupestis  g.gif

Mes po vasaros atostogų buvom kolkas vieną kartą, tai reziumuoti, kaip/kodėl mano dukrytei ar man patinka/nepatinka ten būti nelabai galiu. Ir apskritai tai labai individualu, vienam gali patikti, kitam ne. Tai priklauso ir nuo jūsų, ir nuo vaiko poreikių.. Todėl labai sunku pasakyti, kaip būtų, jeigu būtų. O apie mūsų vadovę ką galiu pasakyti - ji, mano subjektyvia nuomone, yra puiki grupės koordinatorė, moka užsiimti su vaikais, randa ryšį su jais mirksiukas.gif
Tiesa, mokestis 75 Lt/mėn.
Atsakyti
Labas, mamos,

gal kas lanko Rūdninkų gatvėje aštuonkojo programą? Manau, rinksimės tarp šios vietos ir Antakalnio. Geografiškai geriau Rūdninkai, o kaip ten šios grupės pedagogai?

Ačiū iš anksto už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kas lankote pasilaiciuose Zemynos g.14. kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(Indrush @ 2008 09 17, 22:08)
sveikos,
gal kas lankote pasilaiciuose Zemynos g.14. kokie ispudziai?

Man irgi butu labai idomu suzinot ax.gif
Atsakyti
Norėtume lankyti ne vakare,ir po visą Vilnių ieškau grupės... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif
as taip pat ruosiuosi i Yamahos mokykla su dukryte. kiek paskaiciau tai susidariau nuomone, kad geriausia mokytoja Lina Antakalnyje? Gal kas girdet apie Uzupi ir senamiesti?
Gal yra lankanciu su tokiais maziukais (~5 men) siose vietose?
lauksiu atsiliepimu ir galbut su kuo nors pasimatysime! mirksiukas.gif

p.s. ketinam lankyti 9-11val, veliausiai 11-13 val. (nes brolis tik iki pietu darzelyje buna...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsonyte: 19 rugsėjo 2008 - 09:34
Sveikutės 4u.gif
Pirmadienį eisime į mokyklėlę Antakalnyje. Mums tik 3 mėnesiai. ax.gif
Atsakyti
Mus pakviete antradieni parodomajai pamokelei, ziuresim ar mazajai patiks ten. Pamokele vyks Senvages vidurinej mokykloj, gal kas jau buvo ir gali pasidalinti ispudziais?
Atsakyti
Nejau niekas nelanko antros grupelės (nuo 1,5 metukų) Rūdninkų g,? g.gif kaip ten mokytojos? Pasidalinkit, please, patirtimi.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 09 19, 16:57)
Nejau niekas nelanko antros grupelės (nuo 1,5 metukų) Rūdninkų g,? g.gif kaip ten mokytojos? Pasidalinkit, please, patirtimi.... 4u.gif

kelintadieniais planuojat lankyt?
Atsakyti
dar nežinau, man tinka bet kurie diena, tik užsiėmimai kad kuo vėliau būtų, na, nuo 19h ankčiausiai, geriau - dar nuo vėliau....
Atsakyti