Na ne, pagalvojau, kad daugiau taip nesiskankinsiu, dabar nevartoju jau trys menesiai ir nera jokio galvos skausmo.
Yarina vartojau du menesius, bet ilgiau nebeistveriau ir nutraukiau. Kankino tokie baisus galvos skausmai kad ojojoi
. Budavo, kad tris dienas ziaurus skausmai, po to viena diena neskauda ir taip istisus du menesius
Na ne, pagalvojau, kad daugiau taip nesiskankinsiu, dabar nevartoju jau trys menesiai ir nera jokio galvos skausmo.
O man kaip tik galvos skausmą nuėmė, tiesa dar tik pradėjau vartoti, tesugėriau 7 tabletytes. Tik va gasdina jūsų pasakojimai apie pakraujavimus , juk vasara, orai šyla
Oman gydytojas kaip tik paskyrė gydymo sumetimais 3-4 mėnesiukus pagert. Tai jei tik per 3 mėn pripranta organizmas
, o paskuj jau baigsiu gert, vėl susibalamutins mano organizmas
QUOTE(rutyte13 @ 2006 06 11, 13:34)
O man kaip tik galvos skausmą nuėmė, tiesa dar tik pradėjau vartoti, tesugėriau 7 tabletytes. Tik va gasdina jūsų pasakojimai apie pakraujavimus , juk vasara, orai šyla
Oman gydytojas kaip tik paskyrė gydymo sumetimais 3-4 mėnesiukus pagert. Tai jei tik per 3 mėn pripranta organizmas
, o paskuj jau baigsiu gert, vėl susibalamutins mano organizmas 
na matyt kiekvienam individualiai tas tepliojimas, man visiskai nieko nebuvo. Viskas butu buve ciki, jei ne tas galvos skausmas
ot kaip buna
geri metus ir dziaugiesi o tada paaiskeja kad tavo organizamui sitos tabletes netinka..
ir reikia keist
nes tavo organizmas siaip sugalvojo pats susikoreguot savo cikla nepriklausomai nuo KT pertrauku/nepertrauku
Ka as dabar zinau i kokias man keist? Ir kaip tik vasara, atostogos, keliones
Svarbiausia kad nenoriu keist nes man nebuvo jokiu is tu salutiniu poveikiu kur cia visur skanduojami: lytinis saltumas, svorio augimas, ir t.t. Man yarina patiko! 
Ir visi moteriski dziaugsnai paskaiciavus dabar nusimato taip lauktu atostogu prie juros su MB metu
Ir visi moteriski dziaugsnai paskaiciavus dabar nusimato taip lauktu atostogu prie juros su MB metu
QUOTE(garbane @ 2006 06 08, 13:25)
pirmus tris menesius tepliojimas - normalu
reikia kad organizmas priprastu. Ir man taip buvo (1 menesi) ir kitoms. Nusiramink 
QUOTE(jurginute @ 2006 06 12, 21:56)
nesijaudink. man visai TAS PATS buvo
as pradejau Yarina gerti rudeni, pageriau 3 men ir stop...nes (jak rasiau sioje temoje) galvos skausmas, visa laika kazkokia nervuota buvau, myletis visiskai nenorejau ir pats baisiausias dalykas - spuogai
jau koks pas mane baisus veidas buvo
tiesiog siaubas (tik nesakykit kad tai gal nuo maisto ir t.t nes tirkai zinau kad nuo yarinos). Paskui nutraukiau, ir vel pradejau
isgerta jau antra pakuote, visu tu minusu kurie buvo - neliko
be to kaip krutine padidejo
tik vat turiu klausima, neidemiai perskaiciau lapeli ir neatsimenu ka rase apie tai, kai baigi gerti pakuote tai tas 7 dienas ar reikai papildomai saugotis ar ne
gal galit pasakyti
tik vat turiu klausima, neidemiai perskaiciau lapeli ir neatsimenu ka rase apie tai, kai baigi gerti pakuote tai tas 7 dienas ar reikai papildomai saugotis ar ne
QUOTE(Murena @ 2006 06 12, 22:14)
as pradejau Yarina gerti rudeni, pageriau 3 men ir stop...nes (jak rasiau sioje temoje) galvos skausmas, visa laika kazkokia nervuota buvau, myletis visiskai nenorejau ir pats baisiausias dalykas - spuogai
tiesiog siaubas (tik nesakykit kad tai gal nuo maisto ir t.t nes tirkai zinau kad nuo yarinos). Paskui nutraukiau, ir vel pradejau
gal galit pasakyti 
tikrai nereikia
QUOTE(garbane @ 2006 06 12, 22:05)
na dabar tai jau tikrai ramiai miegosiu
QUOTE(garbane @ 2006 06 12, 19:57)
ot kaip buna
geri metus ir dziaugiesi o tada paaiskeja kad tavo organizamui sitos tabletes netinka..
ir reikia keist
nes tavo organizmas siaip sugalvojo pats susikoreguot savo cikla nepriklausomai nuo KT pertrauku/nepertrauku
Svarbiausia kad nenoriu keist nes man nebuvo jokiu is tu salutiniu poveikiu kur cia visur skanduojami: lytinis saltumas, svorio augimas, ir t.t. Man yarina patiko! 
tai, jei viskas gerai nekeisk.
aš jau mečiau jas, žiūrėsim kaip seksis toliau
QUOTE(Murena @ 2006 06 12, 22:14)
gal galit pasakyti 
krutine padidejo?!
QUOTE(Sfinxute @ 2006 06 12, 22:17)
tai, jei viskas gerai nekeisk.
juk gali keisti, jei nori, ir po vasaros
turiu keist.. pradejau sirgt ne vietoj ir per ilgai.. gydytoja (SM) sako kad jos man tiesiog nebetinka... reikes uzsirasyt pas savaja.. o kol kas nezinau dar ka darysiu..