Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina

QUOTE(mirėja @ 2006 06 28, 23:01)
Norėjau paklaust...Gal yra kas nors kas metė gert Yarina vidurį ciklo ar kaip nors kitaip liko 5-6 tabletės? Bučiau labai dėkinga jei atiduotumėt ar parduotumėt. 4u.gif

Turiu tris tabletytes, užsižioplinau ir pamiršau išgert. 7 dienų pertrauka teko daryt šiek tiek ankščiau.Galiu padovanot. Tik kaip su perdavimu g.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu suzinoti jusu nuomone, anksciau kokius 6 metus geriau novynette, viskas butu buve gerai, bet jauciausi tokia sunki, istinusi ir t.t. nusprendziau pakeisti kt., nusipirkau Yarina, isgeriau pirma pakuote, laukiu mm, siandien jau penkta diena bet dar nera mm, tik jau 3 diena, kaip yra rausvu gleiviu, bet labai nedaug, arba kartais pasirodo sokolado spavos isskyru, bet ir tu vos vos. Kai geriau novynette taip nebudavo, o mm ateidavo 4-5 diena, po paskutines isgertos tabl. Gal taip ir turi buti? Gal cia tokios mm? Ar niekam taip nebuvo nutike? Jau pradedu nerimauti g.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as prie jusu, nes siandien daktare israse siu tabletyciu (ale kaina ju g.gif ) dabar keli klausimeliai: kada reikia gerti pirma tablete? kiek laiko jas gerti? ir dar, geriant sias tabletes vyras gali nesisaugoti, ane? wub.gif (atsiprasau, as dar jauna ir kvaila)
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2006 07 01, 14:58)
As dar nepradejau vartoti, nes dar nesulaukiau savo dieneliu, kai buvau pas gydytoja, ji man rekomendavo naudoti sias KT, kaip naujos kartos, grazinancios oda, nepriauginancioms svorio, kaip gerai slopinancioms vaisinguma, mazinancioms menesiniu skausma, nors man tai visai neaktualu, nes to skausmo ir taip nera, as tik pamatau nuejusi i tualeta, kad jau ar pajutusi, kad kazkas isbego  blush2.gif ir jau pamirsau kaip skauda per tas dienas ar pries jas, cia man gimdymai taip viska "sutvarke", aciu jiems  wub.gif  ir t.t., na salutiniu poveikiu neisvardino, bet gyre, kad nemazai pacienciu geria ir praso dar leisti gerti jas....  4u.gif  Dave bukleteli pasiskaityti, ten parasyta, kad vartoti 21d, o paskui daryti 7d. pertrauka ir pardeti gerti 8 diena. O del pertrauku tarp gerimu, gydytoja sake, kad nereikia daryti, tik po kazkokio laiko, gal net po 3 metu, reikia pertrauka padaryti 1 menesiui, jei nesusimaisiau, atleisite man jei ka....  ax.gif
Tik vat idomu kaip su tuo smileysex.gif  noru, o tai vyras jau baigia uzgrauzti mane , kokia as negera zmona ir nieko neduodu, tik pazadais" maitinu".....
Paskaiciau paskaiciau ka cia rasote ir nusprendziau tik ant savo kailio isbandyti, kokia bus organizmo reakcija, nors jis pas mane nelepus, pernesa viska, manau, kad ir cia neturetu buti problemu, svarbiausia nusitatymas....  smile.gif Pranesiu kaip sekes man.  smile.gif

VA NORAS smileysex.gif TAI MAN KAIP TIK ATSIRADO ,KAŽKAIP DAUGIAU ATSIPALAIDUOJU ..... O PRIEŠ TAI KAIP LAŽAS BUDAVO.....
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2006 07 03, 12:08)
Jungiuos ir as prie jusu, nes siandien daktare israse siu tabletyciu (ale kaina ju  g.gif ) dabar keli klausimeliai: kada reikia gerti pirma tablete? kiek laiko jas gerti? ir dar, geriant sias tabletes vyras gali nesisaugoti, ane?  wub.gif  (atsiprasau, as dar jauna ir kvaila)

siaip visa reikalinga informacija surasyta informaciniame lape.
be to, kiek zinau, info yra ir www.prisimink.lt
Atsakyti
Ok, aciu labai, TATI
Atsakyti
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2006 07 03, 14:45)
VA NORAS  smileysex.gif  TAI MAN KAIP TIK ATSIRADO ,KAŽKAIP DAUGIAU ATSIPALAIDUOJU  ..... O PRIEŠ  TAI KAIP LAŽAS BUDAVO.....

Nu, kad taip, kaip sakoma, Dievuliui i ausi, su tais norasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2006 07 03, 13:45)
VA NORAS  smileysex.gif  TAI MAN KAIP TIK ATSIRADO ,KAŽKAIP DAUGIAU ATSIPALAIDUOJU  ..... O PRIEŠ  TAI KAIP LAŽAS BUDAVO.....

Man tai lygiai tas pats blush2.gif Kai nereikia gumyčių ar dar ko nors papildomo - relax mirksiukas.gif Tai dabar laukiu nesulaukiu antrų mėnesinių po gimdymo, tabletės matomoj vietoj padėtos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovvita: 04 liepos 2006 - 17:40
Merginos patarkit, kaip man pradėti vartoti Yarina? Niekada nesu vartojuis KT.
Lankstinuke parašyta, kad pradedant gerti kontraceptines tabletes pirmą kartą, pirmą tabletę reikia gerti pirmą menstruacijų dieną. Pvz., pradėsiu sirgti liepos 10 d., tai man pirmą tabletę išgerti tą liepos 10 d.? Išgersiu 21 tabletę, padarysiu 7 dinų pertrauką, kurios metu turėčiau pradėti sirgti, o jeigu menstruacijos bus nepasibaigusios, pasibaigus 7 dienų pertraukai? Vis tiek gerti, nes griežtai praėjo 7 dienos? Mano menstruacijos nereguliarios. Jeigu per tą 7 dienų laikotarpį nesusirgsiu, o pradėsiu sirgti pasibaigus toms 7 dienoms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirginija: 08 liepos 2006 - 18:43
QUOTE(Wirginija @ 2006 07 08, 18:42)
Merginos patarkit, kaip man pradėti vartoti Yarina? Niekada nesu vartojuis KT.
Lankstinuke parašyta, kad pradedant gerti kontraceptines tabletes pirmą kartą, pirmą tabletę reikia gerti pirmą menstruacijų dieną. Pvz., pradėsiu sirgti liepos 10 d., tai man pirmą tabletę išgerti tą liepos 10 d.? Išgersiu 21 tabletę, padarysiu 7 dinų pertrauką, kurios metu turėčiau pradėti sirgti, o jeigu menstruacijos bus nepasibaigusios, pasibaigus 7 dienų pertraukai? Vis tiek gerti, nes griežtai praėjo 7 dienos? Mano menstruacijos nereguliarios. Jeigu per tą 7 dienų laikotarpį nesusirgsiu, o pradėsiu sirgti pasibaigus toms 7 dienoms?

Geriausia pradėti gerti pirmą mėnesinių dieną(neprisimenu,dabar ar apsauga yra iš kart,ar reikia tas 7 dienas dar papildomai saugotis,bet turėtų būti parašyta informaciniam lapelyje blush2.gif ) 21 tabletę išgėrus,daroma 7 dienų pertrauka,ir vėl toliau geriama 21 tabletė,nesvarbu,kad tavo mėnesinės bus nepasibaigusios,Kt vienas pliusas,kad mėnesinės būna reguliarios,bet jau man mėnesinės prasideda visada tą pačią dieną ir maždaug tą pačią valandą.
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2006 07 08, 19:54)
Geriausia pradėti gerti pirmą mėnesinių dieną(neprisimenu,dabar ar apsauga yra iš kart,ar reikia tas 7 dienas dar papildomai saugotis,bet turėtų būti parašyta informaciniam lapelyje  blush2.gif ) 21 tabletę išgėrus,daroma 7 dienų pertrauka,ir vėl toliau geriama 21 tabletė,nesvarbu,kad tavo mėnesinės bus nepasibaigusios,Kt vienas pliusas,kad mėnesinės būna reguliarios,bet jau man mėnesinės prasideda visada tą pačią dieną ir maždaug tą pačią valandą.

Ačiū, Singarela smile.gif . Vadinasi galiu pirmą tabletę išgerti tą dieną, kai pradėsiu sirgti?
Ačiū už patarimus. Dar esu naujokė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirginija: 08 liepos 2006 - 19:07
QUOTE(Wirginija @ 2006 07 08, 19:07)
Ačiū, Singarela smile.gif . Vadinasi galiu pirmą tabletę išgerti tą dieną, kai pradėsiu sirgti?
Ačiū už patarimus. Dar esu naujokė blush2.gif

Kai nusipirksi KT gerai išstudijuok informacinį lapelį,ten tikrai informacijos yra pakankamai.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti