As dar nepradejau vartoti, nes dar nesulaukiau savo dieneliu, kai buvau pas gydytoja, ji man rekomendavo naudoti sias KT, kaip naujos kartos, grazinancios oda, nepriauginancioms svorio, kaip gerai slopinancioms vaisinguma, mazinancioms menesiniu skausma, nors man tai visai neaktualu, nes to skausmo ir taip nera, as tik pamatau nuejusi i tualeta, kad jau ar pajutusi, kad kazkas isbego

ir jau pamirsau kaip skauda per tas dienas ar pries jas, cia man gimdymai taip viska "sutvarke", aciu jiems

ir t.t., na salutiniu poveikiu neisvardino, bet gyre, kad nemazai pacienciu geria ir praso dar leisti gerti jas....

Dave bukleteli pasiskaityti, ten parasyta, kad vartoti 21d, o paskui daryti 7d. pertrauka ir pardeti gerti 8 diena. O del pertrauku tarp gerimu, gydytoja sake, kad nereikia daryti, tik po kazkokio laiko, gal net po 3 metu, reikia pertrauka padaryti 1 menesiui, jei nesusimaisiau, atleisite man jei ka....
Tik vat idomu kaip su tuo

noru, o tai vyras jau baigia uzgrauzti mane , kokia as negera zmona ir nieko neduodu, tik pazadais" maitinu".....
Paskaiciau paskaiciau ka cia rasote ir nusprendziau tik ant savo kailio isbandyti, kokia bus organizmo reakcija, nors jis pas mane nelepus, pernesa viska, manau, kad ir cia neturetu buti problemu, svarbiausia nusitatymas....

Pranesiu kaip sekes man.
TAI MAN KAIP TIK ATSIRADO ,KAŽKAIP DAUGIAU ATSIPALAIDUOJU ..... O PRIEŠ TAI KAIP LAŽAS BUDAVO.....