na stai treciaja tablete siandien isgeriau.
del salutiniu poveikiu, tai kazkaip pykina mane biski nuo ju
(nors tai ir i nauda, maziau edu
). ir dar pastebejau, kad krutine kazkaip issipute.
mat ji pas mane ne is mazuju, bet po gimdymo labai suglebus buvo. o dabar tokia, kaip pries gimdyma buvo, pasidare
net vyras vakar pastebejo. ar gali cia buti nuo yarinos?
Na va pradejau ir as vartoti, tiesa, praejusi menesi...
Nezinau kodel, bet pries pradedant vartoti antraja pakuote suabejojau pradeti ar ne...
, nors jokiu salutiniu poveikiu nepastebejau, isskyrus, kad kartais patepliodavo, bet pagal instrukcija triju pakuociu vartojimo begyje, tai turi susitvarkyti. Vat ir pradejus vartoti treciaja savaite pamirsau isgerti tabletuke, tai likusiu triju ir nebegeriau (informaciniame lapelyje taip nurodyta) ir mano "laba diena" prasidejo po keliu dienu (tai 20 ciklo d.), pries tai pora dienu gausiau rudai tepe. Na, bet vakar vel pradejau vartoti, dar, tiesa, vitaminu prisipirkau, nes kaip nesciai, rytais pradejo meslungis kojas traukti
ir "stogas" vaziuoti, nerimas atsirado ir pan. tikiuos, tai ne nuo tableciu...
P.S.: laukiau efekto, kad krutine kaip pas Pamela padides
, bet nieko, jokio "salutinio" poveikio
P.S.: laukiau efekto, kad krutine kaip pas Pamela padides
na krutine ir mano padidejo...
bet kad si ryta labai silpna tai nzn nuo ko, ko tai labai galva svaigsta...
tikiuosi tai ne nuo KT...
Vartoju YARINA beveik metus. Visada buvau priešiškai nusiteikusi dėl kontraceptikų, bet man jie buvo būtini
Svorio nepriaugau visiškai, padidėjo krūtinė, pašalinių poveikių absoliučiai jokių
Ir vyras patenkintas
Jau norėčiau nustoti jas vartoti, nes gydytoja liepė gerti tik pusę metų, bet... maniškis nenori, kad nustočiau... nenori ir vėl grįžti prie prezervatyvų naudojimo
Svorio nepriaugau visiškai, padidėjo krūtinė, pašalinių poveikių absoliučiai jokių
Jau norėčiau nustoti jas vartoti, nes gydytoja liepė gerti tik pusę metų, bet... maniškis nenori, kad nustočiau... nenori ir vėl grįžti prie prezervatyvų naudojimo
Oi tie vyrai, prie gero labai greitai pripranta...o mano draugas dar negali patiketi, kad jokiu prezervatyvu naudoti nebereikia
Sveikos. Man sian pirma menesiniu diena, ir as noriu pradeti gerti Yarina, iki siol KT nesu vartojusi. Kokia tikimybe kad kraujuosiu ciklo viduryje? Mat po dvieju savaiciu susitinku su savo draugu ilgam savaitgaliui, butu neidomu jeigu KT gerimas ir su tuo susijes kraujavimas sutrukdytu musu pasimylavimus. Galeciau palaukti be KT dar viena cikla.
Ir dar klausimas, kelinta valanda jus geriate tablete? Ar reikia su maistu?
Ir dar klausimas, kelinta valanda jus geriate tablete? Ar reikia su maistu?
o as kazkaip skeptiskai ziurejau i tas visas kaip man atrode ispustas kalbas del kontraceptiku zalos,pati geriu yarina apie metus ir jokiu salutiniu neigiamu pozymiu nera,oda grazesne pms neber ir tt,bet vakar perskaiciau straipsni zurnale nu ir tikrai mane isgasdino
buvo aprasytos pora istoriju merginu,viena gere kontraceptikus nemazai laiko jau pastojus nes kraujavimas buvo ir vaikelis gime su cerebriniu paralyzium,genetikai patvirtino kad del kontraceptiku kurie itraukti i nescioms pavojingu vaistu sarasa,nors tvirtinama kad net pastojus juos geriant vaisiui nieko tokio.o beje pastoja gerdamos kt nemazai visgi moteru ir to nezinodamos aisku geria toliau kol neatsiranda ryskus nestumo pozymiai.nu zodziu dar keleta istoriju kaip del kt vartojimo negalejo pastoti ir tt.poto viena daktare tvirtino kad neva geriant iki 3 metu zalos kt dar nepadarys bet kazkaip emiau stipriai abejot ar gert toliau.aisku baisoka mest ir nesinori nes prisiskaiciau kad merginas metusias isberia baisiai,beto mano pms skausmai budavo tokio stiprumo kad net verkdavau,ech... 
a ir dar pridurta kad irodyta jog kt zala islieka net per tris kartas.taipogi net jei jusu vaikas gimtu sveikas poto gali islist visokiu ligu ir niekas jau nebesurisa su kt nors butent nuo ju.
a ir dar pridurta kad irodyta jog kt zala islieka net per tris kartas.taipogi net jei jusu vaikas gimtu sveikas poto gali islist visokiu ligu ir niekas jau nebesurisa su kt nors butent nuo ju.
QUOTE(garbane @ 2006 07 29, 14:08)
Oi B.Brigitte negasdink
man per sita pertrauka mmm nepasirode - eisim gal jau siandien testuko ieskot.. ogi geriau saziningai KT be jokiu pamirsimu..
nieko nesuprantu..
laikykit spygas 
nieko tu nesigasdink jei tvarkingai geri,tikrai ne karta girdejau kad taip buna.testuka del visa ko pasidaryk,ramiau bus
Sveikos, Yarinos gerejos. Pradejau ir as pries pora dienu, bet... prisiskaiciau straipsniu, pagalvojau, kad dar kol kas galiu be to kenteti, tai noreciau nutraukti.
Kaip reaguos organizmas nutraukus KT gerima po 2-3 tableteliu? Ar sulauksiu menesiu iprastu laiku? Ar bus koks poveikis organizmui?
Kaip reaguos organizmas nutraukus KT gerima po 2-3 tableteliu? Ar sulauksiu menesiu iprastu laiku? Ar bus koks poveikis organizmui?
Nu va, 2 savaites geriu Yarina, ir galiu pasakyt kad per 2 savaites sukaupiau kokius 4 kg , tai jeigu kasnors tikisi jog sitos kt kuonors kitokios tai...kiekvienai individualiai
vadinasi ne man
anksciau teko gerti novynette, regulon, cilest, tai nuo visu praktiskai tas pats, tik kad kai po nestumo pradejau tai nieko nepriaugau, nes jau ir taip buvau ant ziauraus sporto rezimo sedusi..
Net pikta darosi, kodel taip visad turi buti
o dar kai kitos paraso kad atseit cia pacios kaltos o ne tabletes...
Ir sportuoju ir sveikai maitinuosi ir vistiek nuo oro puciuosi dienom tiesiog
anksciau teko gerti novynette, regulon, cilest, tai nuo visu praktiskai tas pats, tik kad kai po nestumo pradejau tai nieko nepriaugau, nes jau ir taip buvau ant ziauraus sporto rezimo sedusi..
Net pikta darosi, kodel taip visad turi buti
QUOTE(Evi @ 2006 07 31, 13:46)
Sveikos, Yarinos gerejos. Pradejau ir as pries pora dienu, bet... prisiskaiciau straipsniu, pagalvojau, kad dar kol kas galiu be to kenteti, tai noreciau nutraukti.
manau kad niekaip ryskiai nuo keliu tableciu reaguot neturetu,mesk ir viskas
ps.