Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikščiojimas lauke

Atradau, kad 2,5 metu berniukui idomu pasidare paciam sniego seni pastatyti. bet tik tada, kai jau yra mazu sniego gniuzciu privoliota. nes paciam prisivolioti dar sunkokai sekasi.

dar idomu sniege pedutes daryti.

idomu sekti svetimas pedutes "ane ten kiskio nustrakseta". "cia balandis nuejo - paziurekim kur jis nuejo". ir taip su sunu ir kt. pedelem.

dar megsta ant zemes atsigulti ir "i dangu paziureti". kai salciai uzejo, stengtis tenka kad tas ziurejimas gulejimas ilgai neuztruktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisjon @ 2007 11 29, 00:11)
Lauke mes turime visokiu "objektu", ir karts nuo karto prie ju keliaujam ar tam tikra veiksma darom, pvz:
"Einam gandro paziuret" (netoliese yra gandralizdis, dabar tuscias -"Oi, jau isskrido!..")
"Einam ant vamzdzio" (tooks platus, ant jo sliauzioja, laipioja)
"Einam prie balos" (tvenkinio)
"einam vistu paziuret" (prie kaimynu tvoros)
"Einam Rudei grudo duot"( musu suniui sauso edalo per voljero tinkla)
"opa opa " ant didelio guminio gimnastinio kamuolio kieme
ir t.t.
O kartais manoji princese nieko nenori!

O is sniego ir maza besmegeni padarem (Snagiu pavadino), labai liudejo, kai jis vis tirpo, net pro langa vis stebejo.
  Sniega megsta su kastuveliu ar grebliuku kapstyt.. Ir kibiriukas tinka. (t..y smelio zaislai)
O anksciau i kibiriuka lapus rinkdavo (padejo mamai kiema tvarkyt, isejo neblogas zaidimelis)
Vaiksciodamos vis ka nors "randam", dazniausiai koki pagaliuka, su kuriuo galima baksnot i zeme, durt i tvora, ant sniego piest (siandien pripiesiau teletabiu plejada, tai dziausmo...)

Atrodo yra ka veikt, bet kartais ner entuziazmo, juk ir man daug kas atsibodo... Issinesu kava i kiema, o Kamilei liepiu begt paziuret, gal zemuogiu dar yra ( nors ji eidama jau turbut zino, kad nera, bet smalsumas nugali..)

gerai kai pas jus kiemas nuosavas mes komunalkėj kai gyvenam ne taip jau ir pasiuntinėsi ir kavos į lauką neįsineši, o mes dar prie geležinkelio gyvenam gerai kad dar maža nelekia pažiūrėt kas ten dunda, o kas bus vėliau nežinau teks ganyt iki mokyklos doh.gif
Atsakyti
Mes dazniausiai einam i lauka su dviraciu,nes kolkas jis pas mane nevaiksto,nors uz rankytes isikibes eina.Na jau su dviracu vaziuot tai laaaaaaaaaabai megzta 4u.gif
Atsakyti
O aš savo mažajai lauke visiškai nenurodinėju ką veikti, nuo pat, kai tik pradėjo vaikščioti, įprato pati susirasti veiklos: smėlis, pagaliukai, gėlytės, supynės, pasivaikščiojimai miške ir pan. Ir leidžiu praktiškai viską, išskyrus lakstyti per gatvę, tik vaikštau iš paskos ir prižiūriu, kad kur nors "neužsimuštų". Net specialią aprangą nupirkom, kad galėtų taškytis balose, patikėkit, džiaugsmas vaikui begalinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(E.V. @ 2008 05 24, 17:14)
O aš savo mažajai lauke visiškai nenurodinėju ką veikti, nuo pat, kai tik pradėjo vaikščioti, įprato pati susirasti veiklos: smėlis, pagaliukai, gėlytės, supynės, pasivaikščiojimai miške ir pan. Ir leidžiu praktiškai viską, išskyrus lakstyti per gatvę, tik vaikštau iš paskos ir prižiūriu, kad kur nors "neužsimuštų". Net specialią aprangą nupirkom, kad galėtų taškytis balose, patikėkit, džiaugsmas vaikui begalinis  biggrin.gif

mes taip pat elgiames drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes be kamuolio is namu neinam bigsmile.gif Maziui pats idomiausias uzsiemimas lauke thumbup.gif Dar stumdoma anciuka turim, irgi patinka 4u.gif
Atsakyti
sveikos, su kamuoliu, su dviraciu, su vaikais duksta zaidimo aikstelese, o su tetuku tai is vis lauke pramogauja mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mergina labai mėgsta žaisti su smėliu bet pradėjo jį saujom, valgyti gal ir jūsų vaikai taip daro nežinau kaip elgtis nori žaist su smėliu bet tik iliopa ir ėda jį blush2.gif
Atsakyti
mes lauke stumdom dviratuka, pasiimame kamuoliuka, smelio zaislus smile.gif dazniausiai diena susitinkam su bendraamziais tada galima atsikvept ir su kitom mamytem papliurpt bigsmile.gif aisku nenuleidziant akiu nuo vaikuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
mes einame i parka,jei patinka nuo ciuoziklos ciuozti,suptis supynese,is namu pasiiemam vaikiska vezymeli su beibiu,labai patinka vezioti. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif mes tai smelio dezutej pazaidziam kai atsibosta su kamuoliu paspardom ir paskui jei yra noras dar su masinyte pvaziuoja pasispirdamas
Atsakyti
mums bunant lauke tai vaikiski zaidymai neidomus,nebent tik pasisupti.smelio dezeja visada apmetome kitus vaikus smeliu ir tiek.mano velniukui idomiausia iskresti kokia nors sunybe,jam turbut patinka kaip as ji baru thumbup.gif
Atsakyti