Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikščiojimas lauke

QUOTE(*ssuzzi* @ 2008 08 07, 21:56)
Mes kieme glostom visas gelytes,uostom jas,vazinejames su dviratuku,mums kieme tikrai yra kuo uzsiimti biggrin.gif
dukrytei 1.5m

o mano mergina visiems sklina gėlytes
Atsakyti
o mes smelio dezeje gerai zaidziam, supynes megstam o labiausiai tai akmenukus rinkti ir po viena mamytei i delna nesioti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergaite tai tik begioja atrodo nieko nespes,nori viska apziureti ,noretu ir smelio dezeje pasikapstyti,bet as ju vengiu,nes ten vien tik visokios bakterijos kaupiai nuo sunu ir kaciu,o uzdengtu cia aplinkui ner....... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikute @ 2008 08 13, 13:39)
o mes smelio dezeje  gerai zaidziam, supynes megstam o labiausiai tai akmenukus rinkti ir po viena mamytei i delna nesioti  lotuliukas.gif

manoji irgi labai mėgsta akmenukus tai jų net namie turim karts nuo karto parsinešam ir namie padėliojam iš vieno indo į kitą
Atsakyti
Mes labai mėgstame šerti paukščius,eidamos i laukelį visada pasiimame duonytes,ar kokių kruopų.Su smėlio dėže taip pat nesipykstame smile.gif Neatsisakome sūpuoklių,čiuožyklos.
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2008 08 13, 21:56)
Mes labai mėgstame šerti paukščius,eidamos i laukelį visada pasiimame duonytes,ar kokių kruopų.Su smėlio dėže taip pat nesipykstame smile.gif Neatsisakome sūpuoklių,čiuožyklos.

o kokius paukščius jūs šeriat?????
Atsakyti
Mano dukrytei tai net nesvarbu ka lauke veikti smile.gif svarbiausia tai, akd ji lauke biggrin.gif Siandien islydejom drauge, kuri buvo su 3 mergaitem, o tarp ju mazos dvynukes, tad reikejo padet jas iki taxo nunest. O kladangi jau isejom i lauka, tai gavom ir pasivaikscioti - laimes pilnos kelnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 08 09, 15:21)
o mano mergina visiems sklina gėlytes

vaikas vaikui nelygu,vieni uosto kita skina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ssuzzi* @ 2008 08 13, 22:49)
vaikas vaikui nelygu,vieni uosto kita skina biggrin.gif

gerai kad dar į darželį bobučių neįsisuka
Atsakyti
Mes tai dabar intensyviai vaikštom, nes nesenai pradėjom, tai nesvarbu kur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2008 08 14, 19:43)
Mes tai dabar intensyviai vaikštom, nes nesenai pradėjom, tai nesvarbu kur lotuliukas.gif

As jau isivaizduoju sita regini wub.gif mums irgi taip buvo kai pradejom vaikscioti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2008 08 14, 21:43)

pas mus tas pats biggrin.gif tik dar megstam smelio deze ir siaip vaika sunkiai namo partampit smile.gif
Atsakyti