Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikščiojimas lauke

manoji irgimegsta smeliuka, ka tik ismoko vaikscioti tai dabar pats idomiausias zaidimas eiti kur akys mato, bet manau laikui begant teks ir man pasukti galva tongue.gif
Atsakyti
mano dukrytei labai patinka piešti, tai nešamės einant pasivaikščioti kreidelių...užsiėmimas garantuotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 06 17, 15:13)
mano dukrytei labai patinka piešti, tai nešamės einant pasivaikščioti kreidelių...užsiėmimas garantuotas  biggrin.gif

manoji dar nemoka tongue.gif
Atsakyti
Akmenukų, šakaliukų, konkorėžių rinkimas - pats geriausias užsiėmimas. Ir man į rankas prikiša, ir visus praeinančius apdalina. Be galo smagus užsiėmimas buvo mokytis pūsti pienių pūkus, deja baigėsi. Pro gėlynus eiti nelabai gerai - Kairėnų botanikos sode kur ėjo, ten žemes kniso, vargo vakarienė buvo, nei nešt, nei vežt negalėjau bo žviegė ant viso sodo doh.gif Laimei, į burną nieko nededa, tai nereikia labai saugot, tik numesti cigarečių pakeliai laibai domina, dar negaliu išaiškint, kad tai šiukšlės. Dar labai patinka sūpynės, nepraeis niekada pro šalį. Tai tenka ir pasupt, ir pačiai pasisupt, ir dar padainuot į taktą...
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2007 06 18, 19:17)
Akmenukų, šakaliukų, konkorėžių rinkimas - pats geriausias užsiėmimas. Ir man į rankas prikiša, ir visus praeinančius apdalina. Be galo smagus užsiėmimas buvo mokytis pūsti pienių pūkus, deja baigėsi. Pro gėlynus eiti nelabai gerai - Kairėnų botanikos sode kur ėjo, ten žemes kniso, vargo vakarienė buvo, nei nešt, nei vežt negalėjau bo žviegė ant viso sodo doh.gif Laimei, į burną nieko nededa, tai nereikia labai saugot, tik numesti cigarečių pakeliai laibai domina, dar negaliu išaiškint, kad tai šiukšlės. Dar labai patinka sūpynės, nepraeis niekada pro šalį. Tai tenka ir pasupt, ir pačiai pasisupt, ir dar padainuot į taktą...

maniškė irgi mėgsta suptis ypač su tėčiu tongue.gif
Atsakyti
Mes taip pat mėgstam parankiot daiktus nuo žemės, lygiai taip pat ir imti juos į burną blink.gif
Visada einam į smėlio dėžę, dabar vasarą..
Kartais smagu iki stadiono nueit- palakstyt, kamuolį paspardyt thumbup.gif
O šiaip ir taip eidamos į lauką visada nešamės kamuoliuką, pažaidus smėlį, galima nešiot kamuolį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edisada @ 2007 06 19, 19:32)
Mes taip pat mėgstam parankiot daiktus nuo žemės, lygiai taip pat ir imti juos į burną blink.gif
Visada einam į smėlio dėžę, dabar vasarą..
Kartais smagu iki stadiono nueit- palakstyt, kamuolį paspardyt thumbup.gif
O šiaip ir taip eidamos į lauką visada nešamės kamuoliuką, pažaidus smėlį, galima nešiot kamuolį lotuliukas.gif

reiks ir mums kamuoliuka įsigyti, gal patiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2007 06 20, 11:52)
reiks ir mums kamuoliuka įsigyti, gal patiks unsure.gif

O mes kapstomės po smėlį, lakstom su kamuoliuku, ir baisiausia viską ragaujam doh.gif
Atsakyti
Manoji kieme visad uzsiemusi faunos ir floros pazinimu,tyrinejimu ir vaikymu biggrin.gif .Smelis,kamuolys ir supynes ieina tik i antra plana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 06 21, 13:27)
Manoji kieme visad uzsiemusi faunos ir floros pazinimu,tyrinejimu ir vaikymu biggrin.gif .Smelis,kamuolys ir supynes ieina tik i antra plana doh.gif

o fauna ir flora nenukenčia po jos tyrinėjimų???
manoji labai drasko visus augalus ir gyvius kažin čia tik mano tokia ar vis jie tokie????
Atsakyti
Musu megstamiausi uzsiemimai-rinkti,deti i burna akmenukus doh.gif ir savo vezima stumdyti blink.gif .O po to smelis,kamuolys, masineles ... rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai mėgstam sėduku-paspirtuku pavažinėti po lauką, gėlytes apžiūrėti ir paukščiukus pavaikyti mirksiukas.gif dar pasisupti mėgstam ir su kitais vaikais smėlio dėžėj pažaisti mirksiukas.gif
Atsakyti