Manajai labai patinka akmenukus rinkti...kamuolys pagrindis jos žaislas,paiima ir meta man,tai taip ir žaidžiam...taipogi domina visokios ant žemės numestos šiukšlės
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 22, 10:15)
Manajai labai patinka akmenukus rinkti...kamuolys pagrindis jos žaislas,paiima ir meta man,tai taip ir žaidžiam...taipogi domina visokios ant žemės numestos šiukšlės

manoji tai žemėtvarkininkė viską ką randa ant žemės reikia sutvarkyti ypač su malonumu renka kanzarikus ir visas kitas nepageidaujamas šiukšles, eisim į darbo birža gal įdarbins pagal specialybę
QUOTE(Heaven @ 2007 06 22, 11:22)
manoji neskabo gėlyčių o jas drasko
QUOTE(arabele @ 2007 06 21, 13:36)
o fauna ir flora nenukenčia po jos tyrinėjimų???
manoji labai drasko visus augalus ir gyvius kažin čia tik mano tokia ar vis jie tokie????
manoji labai drasko visus augalus ir gyvius kažin čia tik mano tokia ar vis jie tokie????
Su fauna tai labai draugiskai sutinka,net grazu ziuret
O va,gelytes tai nukencia vargsiukes
Kiek vaikuciu,tiek pomegiu
QUOTE(tutifruti @ 2007 06 23, 09:52)
o seip tai labai miegsta nuo cioziklos ciozti,suptis ant supiniu,patinka kai vaziojam su triratuku i laiuka 
manoji irgi mėgsta čiuožinėti tik aš labai greit pavargstu ją bekilnodama aukštyn nes dar mažutė ir pati užlipt nemoka
mes ciuozinet einam, akmenukus renkam, begiojam, sakaliukais kapstom zole, vezime nenori sedeti, bet jei ka uzkandziauja, sedi ramiai 
Mes tai daugiausiai dabar su masiniukais paspirdukais vazinejames, issinesam kelis tai su vienu pralekia, nulekia ant kito ir t.t. oi geras uzsiemimas ir man ramu
, toli nenuvaro.
Siaip dar smelio dezej kapstomes, ir dar zaislu daug masinoj as prisikrovus, kad nereiktu nesiotis, tai vis istraukiu koki .
Dar jei buna didesniu vaiku kieme tai paskui juos begioja, o dar jei jie slepyniu ar gaudyniu zaidzia tai maniskis pilnumoj dalyvauja
Siaip dar smelio dezej kapstomes, ir dar zaislu daug masinoj as prisikrovus, kad nereiktu nesiotis, tai vis istraukiu koki .
Dar jei buna didesniu vaiku kieme tai paskui juos begioja, o dar jei jie slepyniu ar gaudyniu zaidzia tai maniskis pilnumoj dalyvauja
Lauke siaip visokiu pramogu pilna
Zolyte, akmenukai, suniukai ir pauksciukai, o dar zaidimu aiksteles, supynes, kiti vaikai
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 06 27, 16:46)
Lauke siaip visokiu pramogu pilna
Zolyte, akmenukai, suniukai ir pauksciukai, o dar zaidimu aiksteles, supynes, kiti vaikai 
mes vaziuojame i sereikiskiu parka, nes aplinkui, kur gyvename, vaikuciu nera ir dukryte jau nuobodziauja su manimi.Neseniai pradejo musu katinuka vedzioti uz vienos kojytes kaip drauga
Mes lauke tik iseje begam i krepsinio aikstele, bendraamziai besikapstantys smeliadezese idomus 5min, o krepsinio aikstelej, kad ir pora val., niekaip neikalbu, kad cia dideli gali uzgauti ir t.t...Issipraso kamuolio ir "maisosi".
Krepsinio aikstele ir kamuolius pastebi visada...manjakas
O ir kamuolys "vaikiskas" netinka, reikia normalaus krepsinio kamuolio
Pavydziu, kuriu vaikai tupi smeliadezej, supasi...mums sitie dalykai idomus 5 min.
Krepsinio aikstele ir kamuolius pastebi visada...manjakas
O ir kamuolys "vaikiskas" netinka, reikia normalaus krepsinio kamuolio
Pavydziu, kuriu vaikai tupi smeliadezej, supasi...mums sitie dalykai idomus 5 min.