QUOTE(Crista @ 2007 12 20, 10:52)
mamytes, gal ka turit pasakyti apie BabyWelt Booster GT4 - priekiniai du ratukai mazesni ir sukinejasi, galiniai didesni. Koks ju svoris, ar patogus? man reikia sportinio zieminuko
Mes turime šitą modelį. Šiaip vežimas turi ir pliusų ir minusų. Labai gerai, kad lopšys yra didelis ir prailgintas, mums tas tikrai pravertė. Trūkumas - sunkus. Jei reiks pačiai nešiotis laiptais, bus nelengva. Aš moteriške dikta, bet jaučiasi kai nešti reikia. Mano galva jis labiau tinka turintiems namą. Dar vienas trūkumas, kuris gal sutvarkomas, bet man nepavyko - po kurio laiko jis pradeda girgždėti. sūnelis buvo dar visai mažas ir reikdavo naktį sūpuoti, tai tas girgždesys labai trukdė. Dabar kai tik į lauką važiuojam , ar dieną po namus, galima kentėti. Aš bandžiau jį sutepti, bet girgždesys tik vos vos sumažėjo. Gal kokie vyrai profesionalai tą geriau padaruytų, bet ten nelabai yra kaip prieiti, kad gerai sutepti. Beje, tą patį apie girgždėjimą sakė ir mano draugė, tokį pat nusipirkusi.
Esmėj, aš juo patenkinta, nors dabar tik pusė jo naudojimo laiko- sportinio varianto dar nebandėm.
Papildyta:
QUOTE(Crista @ 2007 12 20, 10:52)
mamytes, gal ka turit pasakyti apie BabyWelt Booster GT4 - priekiniai du ratukai mazesni ir sukinejasi, galiniai didesni. Koks ju svoris, ar patogus? man reikia sportinio zieminuko
Svoris jo apie 16 kg.