Įkraunama...
Įkraunama...

Baby-welt vežimėliai

Gal galit pasidalinti nuomonėmis apie Baby welt sketukus? Aciu
Atsakyti
QUOTE(IP/LT @ 2008 02 22, 11:34)
Gal galit pasidalinti nuomonėmis apie Baby welt sketukus? Aciu

Man irgi butu idomu ax.gif
Atsakyti
Niugi ir nusipirkom mes ta sketuka...i lauka dar neteko iseiti, kaip tycia vejuoti orai papuole, bet namuose kiek pavazinejus tai neblogas atrodo...lengvutis (po Tucio, tai ojojoi kaip skiriasi smile.gif ), manevringas, na kolkas tai thumbup.gif ziuresim kaip veliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IP/LT @ 2008 02 28, 12:34)
Niugi ir nusipirkom mes ta sketuka...i lauka dar neteko iseiti, kaip tycia vejuoti orai papuole, bet namuose kiek pavazinejus tai neblogas atrodo...lengvutis (po Tucio, tai ojojoi kaip skiriasi  smile.gif ), manevringas, na kolkas tai  thumbup.gif  ziuresim kaip veliau  ax.gif

koki modeliuka pirkot?
Atsakyti
QUOTE(IP/LT @ 2008 02 28, 12:34)
Niugi ir nusipirkom mes ta sketuka...i lauka dar neteko iseiti, kaip tycia vejuoti orai papuole, bet namuose kiek pavazinejus tai neblogas atrodo...lengvutis (po Tucio, tai ojojoi kaip skiriasi  smile.gif ), manevringas, na kolkas tai  thumbup.gif  ziuresim kaip veliau  ax.gif

As tai ziurejau Cirrus. Berods taip vadinasi smile.gif Bet man po Quinnio nemanevringas pasirode, medziaga nepatiko ir siaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2008 02 28, 14:28)
As tai ziurejau Cirrus. Berods taip vadinasi smile.gif Bet man po Quinnio nemanevringas pasirode, medziaga nepatiko ir siaip  schmoll.gif

Sita ir pirkom. Na man kazkodel tai manevringas atrodo, ypac kai padarai kad priekiniai ratukai sukiotusi tai thumbup.gif . Bet cia mano nuomone tokia. Na medziaga tai tokia čežanti, ne medvilne aisku verysad.gif Kolkas bent jau daugiau minusiuku neiziuriu.
Atsakyti

Labukas!
Gal kam reikia BABY WELT OREGON GTS? parduodame , kadangi norim skietuko.
Pirkome parduotuveje VAIKUTIS. biggrin.gif Smelio spalvos su oranziniu.
As juo esu labai patenkinta.
Kadangi vaikas gime lapkricio pabaigoje norejau silto ir kad butu patogu ziema vazinetis. Nenusiviliau . thumbup.gif Liuks!
Atsakyti
QUOTE(Zana81 @ 2008 02 29, 14:24)
Labukas!
Gal kam reikia BABY WELT OREGON GTS? parduodame , kadangi norim skietuko.
Pirkome parduotuveje VAIKUTIS. biggrin.gif  Smelio spalvos su oranziniu.
As juo esu labai patenkinta.
Kadangi vaikas gime lapkricio pabaigoje  norejau silto ir kad butu patogu ziema vazinetis. Nenusiviliau . thumbup.gif Liuks!

Idomu butu 4u.gif Parasiau i AZ
Atsakyti
o gal kas turit is siu Babywelt modeliuku: "kiss" arba "Fit". Butu labai idomu suzinot nuomone apie siuos vezimelius.
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2008 03 07, 12:21)
o gal kas turit is siu Babywelt modeliuku: "kiss" arba "Fit". Butu labai idomu suzinot nuomone apie siuos vezimelius.

biggrin.gif ir man jis parūpo. toks fainulka, ir kaina tik 450 lt rolleyes.gif merginos ar turit kas nors tokį mirksiukas.gif
http://www.babywelt-...i...&caller=nav

kakodėl neįdeda pilnos nuorodos g.gif nu žodžiu atvertus puslapį paspaust šone žodį buggy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zbara: 14 kovo 2008 - 19:59
Mes turime skėtuką pasegio, esame juo labai patenkinti thumbup.gif lengvas, manevringas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deita: 16 kovo 2008 - 17:26
QUOTE(collliukė @ 2008 01 25, 15:45)
sveikos mamytės 4u.gif
turiu klausimukų turinčioms MOON 6, kas dar įeina į komplektą, na, ar yra tašytė vaiko daiktams, apsauga nuo lietaus ar reikia atskirai pirkti g.gif  ir kaip supratau sportinukas gulimos padėties neturi?

i komplekta ieina tik lopsiukas ir sportine dalis, kuri neturi pilnai gulimos padeties, o siaip visus navarotus reikia pirkti atskirai
Atsakyti