Gal galit pasidalinti nuomonėmis apie Baby welt sketukus? Aciu
QUOTE(IP/LT @ 2008 02 22, 11:34)
Gal galit pasidalinti nuomonėmis apie Baby welt sketukus? Aciu
Man irgi butu idomu

Niugi ir nusipirkom mes ta sketuka...i lauka dar neteko iseiti, kaip tycia vejuoti orai papuole, bet namuose kiek pavazinejus tai neblogas atrodo...lengvutis (po Tucio, tai ojojoi kaip skiriasi
), manevringas, na kolkas tai
ziuresim kaip veliau

QUOTE(IP/LT @ 2008 02 28, 12:34)
Niugi ir nusipirkom mes ta sketuka...i lauka dar neteko iseiti, kaip tycia vejuoti orai papuole, bet namuose kiek pavazinejus tai neblogas atrodo...lengvutis (po Tucio, tai ojojoi kaip skiriasi
ziuresim kaip veliau 

koki modeliuka pirkot?
QUOTE(IP/LT @ 2008 02 28, 12:34)
ziuresim kaip veliau 

As tai ziurejau Cirrus. Berods taip vadinasi

QUOTE(Giedrai @ 2008 02 28, 14:28)
As tai ziurejau Cirrus. Berods taip vadinasi
Bet man po Quinnio nemanevringas pasirode, medziaga nepatiko ir siaip 

Sita ir pirkom. Na man kazkodel tai manevringas atrodo, ypac kai padarai kad priekiniai ratukai sukiotusi tai

Labukas!
Gal kam reikia BABY WELT OREGON GTS? parduodame , kadangi norim skietuko.
Pirkome parduotuveje VAIKUTIS.

As juo esu labai patenkinta.
Kadangi vaikas gime lapkricio pabaigoje norejau silto ir kad butu patogu ziema vazinetis. Nenusiviliau .

QUOTE(Zana81 @ 2008 02 29, 14:24)
Labukas!
Smelio spalvos su oranziniu.
Kadangi vaikas gime lapkricio pabaigoje norejau silto ir kad butu patogu ziema vazinetis. Nenusiviliau .
Liuks!

Idomu butu

o gal kas turit is siu Babywelt modeliuku: "kiss" arba "Fit". Butu labai idomu suzinot nuomone apie siuos vezimelius.
QUOTE(Ramaskaaa @ 2008 03 07, 12:21)
o gal kas turit is siu Babywelt modeliuku: "kiss" arba "Fit". Butu labai idomu suzinot nuomone apie siuos vezimelius.

http://www.babywelt-...i...&caller=nav
kakodėl neįdeda pilnos nuorodos

Mes turime skėtuką pasegio, esame juo labai patenkinti
lengvas, manevringas

QUOTE(collliukė @ 2008 01 25, 15:45)
sveikos mamytės
turiu klausimukų turinčioms MOON 6, kas dar įeina į komplektą, na, ar yra tašytė vaiko daiktams, apsauga nuo lietaus ar reikia atskirai pirkti
ir kaip supratau sportinukas gulimos padėties neturi?

turiu klausimukų turinčioms MOON 6, kas dar įeina į komplektą, na, ar yra tašytė vaiko daiktams, apsauga nuo lietaus ar reikia atskirai pirkti

i komplekta ieina tik lopsiukas ir sportine dalis, kuri neturi pilnai gulimos padeties, o siaip visus navarotus reikia pirkti atskirai