Įkraunama...
Įkraunama...

Baby-welt vežimėliai

tai kad mes dar tik pirma sezona vazinejames smile.gif tikiuos, kad nenubluks ... o siaip tai labai thumbup.gif vezimelis ir lengvas, ir manevringas - vaziuojam ir per smeli, ir per akmenukus smile.gif o svarbiausia, kad platus, tai mazoji net ant sono parietus kojas telpa smile.gif
Atsakyti
gal ir nenubluks,bet mes visą praeitą vasarą važinejom ir šia-tai doh.gif .iš kito namo ir tokį pat turi-paciokinau-ir tas pats doh.gif gal bloga partija buvo verysad.gif
Atsakyti
adriu, žinau, kad nemandagu, bet tikiuos, kad jūsiškių partija bloga pasitaikė... blush2.gif
Atsakyti
Na va, šian nusipirkom Moon 4 ratų modeliuką. Ilgai mastėm daug bandėmės. negaliu pasakyt kad patiko. buvo nemažai kur kas geresnių vežimėlių (pvz patiko Coneco) baby welt minusai (bent jau man) pasirodė sekantys:

1. Durnai sugalvotas fiksavimas - atlenkiama kojelė, ir fiksatoriai kurie atgal įstatant kliba ir sunku įtaikyti (vėliau priprantama manau)
2. Sportinė dalis - truputį kliba (na bet retas vezimelis kur ji nekliba)
3. Sportinė dalis neturi gulimos padėties. nežinau ar tai minusas ar ne tiesiog neturi ir tiek.
4. rankena turi laisvumą ir to pasekoje šiek tiek kliba. (žiauriai nepatiko Trolley modeliai - technikos kataklizma biggrin.gif )
5. spalvų pasirinkimas gėdingai mažas.

Kas patiko?
Medžiagos. lopšys lyg ir medvilninis, viskas nusiima.
Plotis 60cm į lifta telpa (su alkūnių pagalba, bandysiu rašyt laišką namą prižiūrinčiai tarnybai kad tvarkytų lifto duris, jos nepilnai atsidaro)
Manevringas, pakankamai lengvas.
Telpa į bagažinę (honda civic)
Pakankamai minkštai važiuoja. tiesa priekiniai ratukai dvigubai mažesni už galinius čia prie minusų.

Na bus matyt toliau kai mamytė eksplotuos.
tikiuosi daugiau minusų neišlys.
Šiaip pagrindinė priežastis dėl ko pirkom - keturratis, telpa į lifta, kokybė nėra bloga.

6 ratų nerekomenduočiau apskritai niekam (koks idiotas juos sukūrė?)
ar kada matėte automobilį su dvigubais priekiniais ratais?
triratis šiek tiek nestabilus (teoriškai ir vėliau paaugus vaikui - praktiškai)
kol kas tiek.
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kas galit papasakot apie moon sketukus, kur yra 4 arba 3 ratuku, pagrindinis klausimas del ratu, kaip jie vaziuja ar viosur vaziuoja, kazi kaip per zole, smeli, sniega ax.gif cool.gif buciau dekinga uz patarimus, nes kaip tik norim ant dienu toki pirkti , bet kazkaip del ratu svarstom...
Atsakyti
Ar parduodat savo vezimuka? Jei ka rasykit su foto i daluze@gmail.com

QUOTE(Babaa @ 2008 05 23, 11:55)
Na mes irgi planuojam parduoti toki kaip tas raudonas, tik musu 2007 metu zalias su pilka sp.
Lopsy miegojo beveik iki metu. Tiesa musu smulkute mergaite. Nuo kokiu 7 men naudojom sportine dali, tai kai miegodavo kieme - sportinej daly  ismiegodavo 2.5 val pietu miego. O jau kai tingedavau laukan vezti - tiesiog balkone lopsy be ratu (zemai padejus, kad neissiverstu atsibudus) migdydavau. Labai patogu.

labai geras pirkiniu krepsys - pilna maisa prisikraudavau visokiu pirkiniu - tikrai apie 10 kg. Super.

Vaziuoja per zole, per sniega. Per smeli nevaziuoja:(
Minusas, kad pvz. iki pardej ant plyteliu priekiniai ratukai praslysta, tai tik su uzfiksuotais ratukais vazineji.

Dar labai patinka tas uzklotelis kojoms - jis ir ant lopsio tinka ir po to gali persegti ant sportines dalies. Vejas neperpucia - jei norisi silciau, galima anklodyte idet.

Medziaga tikrai nenubluko. Gal tik i bagazine bededami sudraskem rankenos paminkstinima. Tai teks pigiau pardavinet.

laukiam, turi mums sketuka atvezti siom dienom, tai tada, jei jau tikrai sugalvosiu parduot - idesiu ir nuotrauku:))

Papildyta:
Ai dar del ko pirkom vezimuka - labai ieskojom, kad sportinej daly galima butu vaikuti vezti tiek i mama atsukta, tiek i isore, nes pradzioj dar leliui svarbu mamyte matyt ir siaip kokioj parduotuvej saugiau:))

Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2008 04 03, 13:00)
wub.gif Laba diena
Kaip seniai cia lankiaus doh.gif  Kai vezima rinkaus wub.gif
O issirinkau MOON 6 thumbup.gif Nu ir atitarnavo vertas pagarbos lopsyje dar miegam iki siolei nors jau mums 7.5 menesio thumbup.gif  liuks dalykelis
Beje rudeniop pardavinesiu gal ka sudomins mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

JAU PARDUODAMAS wub.gif PRASOM MAMYTES TIKRAI VERTAS DEMESIO ESU JUO LABAI PATENKINTA thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Noreciau paklausti, siek teik girdejau kad panaudojant si vezimeli daugiau negu 6 men mazieji ratukai pradeda sunkiai sukinetis. man labai aktualu, nes nusiziurejau si vezimuka, jis man labai patinka mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrexxx @ 2008 07 23, 17:08)
Sveikos mamytes  4u.gif Noreciau paklausti, siek teik girdejau kad panaudojant si vezimeli daugiau negu 6 men mazieji ratukai pradeda sunkiai sukinetis. man labai aktualu, nes nusiziurejau si vezimuka, jis man labai patinka  mirksiukas.gif

Aciu  4u.gif

g.gif blink.gif Nu neteko sio pletko girdeti g.gif
O jei rimtai tai net puoliau pastumdyt doh.gif bet pas mane jis jau beveik metai ir tikrai gerai sukiojas 4u.gif mirksiukas.gif
Na gal kuri mamyte dar pakometuos g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

nusipirkau vaikutyje baby welt pep sportinuka, ziuriu atsiliepimu apie ji visai nera, matyt nieks neturit g.gif
taigis vakar isbandziau ir ... jau beveik gailiuos, nors vezimas labai patogus, yra padetis gulima, viena ranka susilanksto, buomelis nusiima, yra viena rakena -tad galima stumt viena ranka, bet man nepatiko ratukai.. po pirmo aktyvaus pasivazinejimo eme strigti g.gif o gal cia normalu g.gif sakau bandysim sutept ir ziuret unsure.gif
ziurejau ir moon vezimukus, bet man nepatiko, kad vaikas juose tarsi maise ikrites, nugarele isvis minksta unsure.gif

Atsakyti
Mes turėjom MOON s4, po kurio laiko ratukai sunkiau sukeliojosi, bet pasuki varžtus ir thumbup.gif , po to nusipirkom MOON fit skėtuką ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 06 02, 08:11)
Mes nusipirkom Mooving vežimuką oranžinės spalvos. Na kaip patiko ma ta ryški spalva, jau tokia vaikiška wub.gif Įtariu bus labai gražu su šiuo vežimu važinėtis rudenį, kai bus pilka, liūdna, o čia mes su tokiu ryškiu gražiu vežimėliu blush2.gif  biggrin.gif Šiaip labai norėjau Moon vežimo, bet neradau skirtumo tarp Moon ir Mooving, tai pirkom šį. Tikiuosi, kad jis mums patiks ax.gif

mes taip pat turim oranžinį vežimuką. Man labai gražu. Beto Panevėžy antro tokio nemačiau dar. thumbup.gif
Atsakyti