Įkraunama...
Įkraunama...

Baby-welt vežimėliai

QUOTE(Ramaskaaa @ 2008 04 15, 11:26)
turim turim  tongue.gif  po ilgu svarstymu ir dvejoniu isigijom babywelt moon fit

na ir kaip? kokie privalumai, kokie minusai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 04 15, 17:05)
na ir kaip? kokie privalumai, kokie minusai mirksiukas.gif

Nedaug mes ji kolkas isbandem, bet pirmas ispudis thumbup.gif
Labai minkstai vaziuoja, manevringas, lengvai susilanksto,nesunkus tik 6,5 kg
Minusai tai:
- nera pilnai gulimos padeties (taciau pakankamai atsilenkia ir vaikui visai patogu miegot),
- sulenktos vaiko kojytes, nesireguliuoja pakojis

bet siaip tai man jis super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2008 04 15, 18:10)
Nedaug mes ji kolkas isbandem, bet pirmas ispudis  thumbup.gif
Labai minkstai vaziuoja, manevringas, lengvai susilanksto,nesunkus tik 6,5 kg
Minusai tai:
- nera pilnai gulimos padeties (taciau pakankamai atsilenkia ir vaikui visai patogu miegot),
- sulenktos vaiko kojytes, nesireguliuoja pakojis

bet siaip tai man jis super  biggrin.gif

Mes vakar isbandem toki, tik trirati. Galeciau pasakyti lygiai ta pati. Tikiuosi, kad veliau irgi taip pat galvosiu.
Bet siandien teko sutepti galinius ratukus, nes pradejo girgzdeti. Ir dabar vel thumbup.gif
Apskritai, po tucio, sis vezimas idealus (svorio ir manevringumo prasme). Be to, kaip 2.gif nemylejo gulimo, taip myli sita. O kartu ir as.
Atsakyti
O mes turim MOON, tai kaip ir visos čia pasisakiusios galim pagirti lopšinę dalį thumbup.gif thumbup.gif , taip pat turim prisitaikę ir kėdutę NAKKO firmos, tai labai patogu po prekybcentrius važinėtis. O apie sėdimą dalį dar nieko negaliu pasakyti, nes dar neužaugom iki jos ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2008 04 15, 12:26)
turim turim  tongue.gif  po ilgu svarstymu ir dvejoniu isigijom babywelt moon fit

Mes irgi tokį nusipirkom, tik dar mažai naudojom, kiek pastebėjau kai vaikutis sėdi, jis slysta žemyn, normaliai neatsisėda, na žiūrėsim smile.gif , man tai jisai įspūdingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes pasakykit kur ju butu galima rasti,gal Vilniuj platesnis pasirinkimas?Ir kokios kainos?Bukit geros parasykit man i el.pasta 4u.gif Aciu!
P.S. Gal devetu kur butu galima pirkti?
Atsakyti
kaip jau rašiau patogūs ir lengvi skėtukai,bet aš ryškių spalvų nebeimčiau schmoll.gif taip blunka.nesąmonė.kiek mačiau važinejančius su baby welt skėtuku raudonu su melyna-visur nublikus ta raudona verysad.gif o parduotuvej kai klausiau sakė atsparus blukimui.geras vežimas o nublukęs-atrodo kaip penkto vaiko.o kaip nudažyt,gal kas patartų g.gif
Atsakyti
Gal kuri galvojate parduoti Moon'a? smile.gif Jei taip, parasykite man i el.pasta.Kazkuri cia raset kad ju bazese yra pirkti.Jei galit parasykit kurioj vietoj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 04 27, 22:41)
Gal kuri galvojate parduoti Moon'a? smile.gif Jei taip, parasykite man i el.pasta.Kazkuri cia raset kad ju bazese yra pirkti.Jei galit parasykit kurioj vietoj? 4u.gif

Sveikute mes zadame greitu laiku parduoti savo moon vezimuka mirksiukas.gif
Atsakyti
jau buvau nusprendus pirkti baby welt cirrus, bet perskaicius komentarus nebepirksiu. Vien de to kad blunka spalvos. Aciu anksciau pasisakiusioms. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2008 04 03, 13:00)
wub.gif Laba diena
Kaip seniai cia lankiaus doh.gif  Kai vezima rinkaus wub.gif
O issirinkau MOON 6 thumbup.gif Nu ir atitarnavo vertas pagarbos lopsyje dar miegam iki siolei nors jau mums 7.5 menesio thumbup.gif  liuks dalykelis
Beje rudeniop pardavinesiu gal ka sudomins mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 04 27, 22:41)

Ir mes galvojam parduoti MOON vežimėlį, pilka su žalia spalvos.
Atsakyti