Įkraunama...
Įkraunama...

Baby-welt vežimėliai

QUOTE(baibai @ 2007 03 14, 14:32)
Taip taip ir aš norėčiau sužinoti tikslius lopšio išmatavimus. Ilgį jau parašė, bet o plotis, ar nesusiaurėja smarkiai ties dugnu. Žinok Živute, tau geriau, mano gims dar ankščiau tai ir aš svajoju, kad tilptu iki balandžio bent jau  ax.gif

Na kai tikrovėje mačiau tai atrodė kad dydis normalus tik kad aš nežinau iki kokio ugio tas vaikas gali užaugt per pusmetį lotuliukas.gif mes su vyru neaukšti 1,60 ir 1,70 biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
gal kas turit Babywelt'o Arcus tokį
user posted image ax.gif

kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Mes savaitgali nusipirkom toki user posted image

Tiesa sakant tingejau labai rinktis ir lygint vezimukus vienus su kitais,kazkaip sitas pasitaike, visai nieko pasirode,tai ir nupirkom ax.gif Siaip malonus toks,manevringas, bet kas man uzkliuvo, ir i ka demesiaus neatkreipiau pirkdama,tai tai,kad sedyne nei biski neprfiliuota g.gif Tai turbut nera maziui labai patogu sedet, profiliuotoj visgi tikri patogiau g.gif
Atsakyti
user posted image

Dar nužiūrėjau šitą BOOSTER GT4 modeliuka bigsmile.gif tik keturaty. Ant jo taip pat tvirtinasi kedute. Gal matet ji, ar kas nors turite, kokie atsiliepimai, "vaikutis savo tinklapyje labai gerai juos reklamuoja, kad turi daug privalumų. Jei kas turite, tai mane domintų isimamo lopsiuko realus ilgis ir plotis, na ir visi už ir prieš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 03 15, 16:25)
user posted image

Dar nužiūrėjau šitą BOOSTER GT4 modeliuka bigsmile.gif  tik keturaty. Ant jo taip pat tvirtinasi kedute. Gal matet ji, ar kas nors turite, kokie atsiliepimai, "vaikutis savo tinklapyje labai gerai juos reklamuoja, kad turi daug privalumų. Jei kas turite, tai mane domintų isimamo lopsiuko realus ilgis ir plotis, na ir visi už ir prieš 4u.gif

mes šiandien tokį apžiūrinėjom bazėse. Man iš pradžių lyg labiau patiko moon'as, nes jis su stacionariu lopšiu, bet svoris tai booster'io mažesnis - 1 ar 2kg. kaina booster'io 1100, bet be kėdutės - kėdutė tinka maxi cosi, tai už 400lt, bet nereikia pirkti atskirai adapterių, ko reiktų, jei oirktumėm moon'ą. Tik vat buvo visi keturračiai, o mes lyg ir noėtumėm triračio - bet sakė, kad atvežtų, jei jau pirktumėm. Nors pardavėja labai jau piršo keturratį - nes stabilesnis nei triratis - nu nzn reiktų ir tą ir tą pastumdyti mirksiukas.gif Dėl lopšiuko ilgio tai nepasiklausiau. Tiesa nusiima tik galiniai ratai ir pas moon'ą, ir pas booster'į.
Atsakyti
Siaip tai as patarciau geriau pirkti vezimuka su kietu lopsiu, kuris atskirai tvirtinasi ant remo. Mes toki turim, naudosim dar koki menesiuka. Veliau pereisim ant sportinuko.
Na, bet cia kiekvienas renkasi pagal save. O del triraciu ar keturraciu, tai man buvo neiprasta pirma karta isvaziavus su triraciu, nes uzkeliant ir nuemant vezimuka nuo saligatvio reikia stipriau ji prilaikyt. (Cia manau niekam klausimu nekils kodel hihihi.gif )
Va, o musu lygiai toks pats. Manau labai panasus i boosteri smile.gif Tik dar lopsiukas atskiras tvirtinasi smile.gif
user posted image
Papildyta:
Lopsiukas atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joalin: 17 kovo 2007 - 11:41
QUOTE(baibai @ 2007 03 20, 12:51)
Sveiki, tai gal gali kokia mamyte parašyti Moon 6 šešiaračio nuimamo lopšiuko "duomenis" biggrin.gif t.y ilgy ir ploty. Laaabai tas domina  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

Ilgis 78 cm, plotis - 35 cm.
Maniskiui 6 men uz triju dienu,tai kai guli vezimely, dar matyti,kad kokie 4 -5 cm laisvi lieka
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 03 20, 12:51)
Sveiki, tai gal gali kokia mamyte parašyti Moon 6 šešiaračio nuimamo lopšiuko "duomenis" biggrin.gif t.y ilgy ir ploty. Laaabai tas domina  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

Labukas mirksiukas.gif pastebėjau, kad mergaitės laukiesi liepą, aš taip pat turiu mergytę kuri gimė pernai liepą, mes nusipirkom Moon 6 šešiaratį. Lopšį naudojome iki 7,5 mėn. tikrai neblogas vežimiukas, stabilus, neužpučia vėjas, manevringas ir gražus ax.gif , dabar perėjome prie sportinės dalies kol kas esame patenkintos. Turiu tik vieną pastebėjimą, žiemą kai šaligatviai prastai nuvalyti, tai važiuoti tikrai sunku, atrodytų kad kaip tačką stumtum biggrin.gif , priekiniai ratai boksuojasi, būtinai reikia juos užfiksuoti, nes kitaip nė iš vietos, su galiniais tai ten viskas tvarkoje, o bet kitu oru tai thumbup.gif Tai tiek pastebėjimų
Atsakyti
QUOTE(Miliux @ 2007 03 21, 17:32)
Labukas mirksiukas.gif  pastebėjau, kad mergaitės laukiesi liepą, aš taip pat turiu mergytę kuri gimė pernai liepą, mes nusipirkom Moon 6 šešiaratį. Lopšį naudojome iki 7,5 mėn.  tikrai neblogas vežimiukas, stabilus, neužpučia vėjas, manevringas ir gražus ax.gif , dabar perėjome prie sportinės dalies kol kas esame patenkintos. Turiu tik vieną pastebėjimą, žiemą kai šaligatviai prastai nuvalyti, tai važiuoti tikrai sunku, atrodytų kad kaip tačką stumtum biggrin.gif , priekiniai ratai boksuojasi, būtinai reikia juos užfiksuoti, nes kitaip nė iš vietos, su galiniais tai ten viskas tvarkoje, o bet kitu oru tai thumbup.gif  Tai tiek pastebėjimų

O ka mani apie triračius tokius pat cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2007 03 21, 17:32)
O ka mani apie triračius tokius pat cool.gif

Kai pirkome Moon vežimėlį taip pat svarstėme kokią važiuoklę imti ar su 6 ratukais ar su 3. Su 3 ratukais vežimėlis yra lengvesnis, labai manevringas ypač tinkantis mieste, nugalėjo 6 ratis, nes man pasirodė kad jis stabilesnis, manevringumu nė kiek nenusileidžia triračiui, važinėti ketinome (ir važinėjame) ne tik mieste, o ir sveria tik 200 g daugiau ir dar man asmeniškai, būten šis vežimėlio modelis, gražiau atrodė su šešiais ratukais tongue.gif , be to, dabar jau iš patirties galiu pasakyti, jei jau žiemą su 6 ratais sunku važiuoti tai ką šnekėti apie 3 ratį, nors tas priekinis ratukas yra guminis tai gal jis ir nesukeltų sunkumų g.gif , nes šešiaračiam priekiniai yra iš PVC, o tik galiniai didesni ir guminiai pripučiami. Aplamai man atrodo kad koks kam patinka ir kaip pritinka, kažkam yra geresnis triratis , o kažkam šešiaratis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 03 29, 17:39)
Tai ko pritilot, visos esamos ir būsimos mamos - baby welt vežimukų naudotojos, kaip sekas atšilus orams vežiot vaikiukus sportinukuose Moon, ar patogu atžaloms sėdėt ir gulėt ??? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveikos 4u.gif , nu nepritilom, tik dabar kai gražus oras daugiau lauke būnam lotuliukas.gif . Moon sportinukas g.gif , na nežinau dabar aktyviai jame vežioju savo lialka kokį mėnesį, tai kažkokių didelių nusiskundimų kol kas neturiu, tik kartais pagalvoju, jog būtų gerai kad rankena galima būtų perkelt į kitą pusę, nes dabar jei nori kitą padėtį padaryti tai reikia visą vežimo dalį perkelti (na nežinau ar supratote, kas turi tai tikrai suprato ax.gif ). Dėl sedėjimo tai maniškei aš dar po nugaryte dedu paduškėlę arba kokį pledą, nes kitaip ji man labai sugriūna. Na kas dar g.gif , gal tam kartui tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
as cia gal biski ir ne i tema, taciau mes irgi turejom Moon 6, pardavem pernai, dabar tvrakydama popierius radau garantini lapuka, ir jame parasyta kad vezima galima naudot vaikams kuriu ugis iki 96 ir svoris iki 16 kg, taigi pirkdamos pasiklauskite pardavejos ar tikrai tik iki tokio svorio, nes jei naudosite ir sedima dali turbut ilgam neuzteks g.gif nes kiti vezimuikai iki 25 kg leidzia sodint. Zodziu tik norejau pasakyt kad atkreiptumete demesi ir tiek 4u.gif
Atsakyti