Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

Sveikos mamytės,
Kosmetologė vis siūlo pasidaryti seansą chiroplastinio masažo veidui. Gal kas apie tą masažą žinote daugiau ir galėtumėte parašyti.Ačiū.
Atsakyti
As FeminaBona dariausi veido chiromasaza, nezinau, ar cia tas pats tongue.gif
Labai patiko.
Daugiau info pabandyk ju puslapyje paieskoti.
Atsakyti
Gal galite man paaiskinti kas cia per daiktas? blush2.gif
Pirma kart girdziu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2005 01 20, 21:47)
Sveikos mamytės,
  Kosmetologė vis siūlo pasidaryti seansą chiroplastinio masažo veidui. Gal kas apie tą masažą žinote daugiau ir galėtumėte parašyti.Ačiū.

Masazas vadinasi chiromasazas. Jis skiriasi nuo klasikinio, tuo, jog veikia ne tik raumenis, oda, bet ir nervu sistema. Butent Femina Bona siulo siuos masazus. Patarciau, jei leidzia galimybes, pasidaryti ju seansa-10 kartu: sutaupysi, o ir efektas po ju bus stulbinantis. thumbup.gif Sie masazai atkeliavo is Ispanijos.Siu masazu autorius Enrike Garsija teigia , jog ju pagalba galima daryti netgi nosies korekcija. Be je, sis zmogus desto Amerikos Kembridzo universitete masazo kursa.
Taip pat yra jau daug kosmetikiu visoje Lietuvoje baigusiu siuos kursus.- jos turi tureti tarptautini Inmaster mokyklos diploma. smile.gif
Atsakyti
Ačiū pelėdžiuke. Man kosmetologė pasiūlė šį masažą, nes mano veido oda yra linkusi glebti. Siūlė mažiausiai penkis kartus ir tai kainuotų 250 lt. Tai ir nežinau ar daryti ar ne. Jeigu tai ilgalaikis poveikis - tai gerai, o jeigu tai tik trumpam :cry:Vis tik 250 lt. nemažai.Peledziuke, tu rasai, kad efektas būna stulbinantis. kame? Oda pasidaro stangri? Sumažėja raukšlių? Paskaistėja? Ar dar kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2005 01 21, 22:55)
Ačiū pelėdžiuke. Man kosmetologė pasiūlė šį masažą, nes mano veido oda yra linkusi glebti. Siūlė mažiausiai penkis kartus ir tai kainuotų 250 lt. Tai ir nežinau ar daryti ar ne. Jeigu tai ilgalaikis poveikis -  tai gerai, o jeigu tai tik trumpam :cry:Vis tik 250 lt. nemažai.Peledziuke, tu rasai, kad efektas būna stulbinantis. kame? Oda pasidaro stangri? Sumažėja raukšlių? Paskaistėja? Ar dar kas nors?

Kaip ir minėjau masažo metu veikiami raumenys, sąnariai, kraujagyslių bei nervų sistemos. Veido chiromasažas užkerta kelią odos suglebimui, skatina audinių atsinaujinimą, mažina dvigubą pagurklį. Gydomąjį poveikį masažas turi jau po kelių seansų, optimalus seansų skaičius - nuo 5 iki 10.Atliekant veido chiromasažą ypatingas dėmesys skiriamas pečių linijai. Pašalinama veido raumenų įtampa, atstatomas veido kontūras, “šalinamas” dvigubas pagurklis. Liftinguojančios (pakeliančios) judesių schemos padeda užkirsti kelią raumenų atrofijai, odos suglebimui, atjaunina veido ir kaklo audinius. Masažistės atpalaiduoja pečių, stuburo sritį, didelį dėmesį skiria veninės kraujotakos pagerinimui bei veido kraujotakos intensyvinimui, užkerta kelią patologiniams pokyčiams pečių ir krūtinės srityse. Taigi veido masažas neapsiriboja tik veido masažavimu. O kas liečia malonumą-jis nenusakomas. Seansas trunka apie 30 min. Tai tiek smile.gif
Atsakyti
Paskutiniu laiku daug girdziu apie chiromasaza.
Gal kas bandet, pasidalinkit patirtim koks efektas.
Gal oda lygesne atrodo, ovalas pagrazeja ? Bent jau taip reklamuojama.
Atsakyti
Man labai patinka, darau Femina Bona, bet darau labiau malonumui o ne rezultatui ir tik keleta kartu per metus
Atsakyti
Drauge bande, efektas matyti jau po poros kartu thumbup.gif
Atsakyti
Viena karta dariau chiromasaza Feminoj Bonoj. Kadangi mano oda jautri ir su issipletusiais kapiliarais, tai pora dienu veidas buvo paraudes, nors bendra veido "savijauta" tokia, kaip organizmo po gero sporto seanso - atrodo, kad maloniai jauti kiekviena raumeneli fitness3.gif . Veidas daug stangresnis. Gal ir eiciau dar karta, bet vis abejoju del kapiliaru - ar nepakenks jiems
Atsakyti
Apie tokį net negirdėjau, o tai kiek laiko ten masažuoja ir su kuo?

Dar ir kainos domintų, bei kur Vilniuje rasti tą Feminą boną, nes kažkada iškabą mačiau Pylimo g.
Atsakyti
Kainos:
http://www.feminabon...ng=1&menu_id=42
Atsakyti