Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

o Kaune ne feminabonoj kur nors dar ji daro?..... g.gif ....tikriausiai taip.....
Gal kas zinot ir galit parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2007 03 18, 01:34)
o Kaune ne feminabonoj kur nors dar ji daro?..... g.gif ....tikriausiai taip.....

Femina Bonoj ir Ametistejoj dar, tik tiek ir zinau ax.gif
Nu jauciu nueisiu pabandysiu kita sav pati ir tada papasakosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2007 03 17, 21:34)

Kaune salone elrojuje. pabandyk paieskoti:) sekmes
Atsakyti
Turiu Zepter rankini masazuokli, kuris turi veido masaui skirta antgalio vieta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrin @ 2007 03 19, 16:46)
Turiu Zepter rankini masazuokli, kuris turi veido masaui skirta antgalio vieta.  thumbup.gif

ir ka? .... tai koki masaza jis daro? rolleyes.gif
Atsakyti
As kai dariausi veido valyma, man dare masaziuka toki paprastuti lengva veidui tai tokia kaip is pasaku salies atsikeliau:D
Atsakyti
Kartą per savaitę darausi veido masažą pas Jadvygą Pilaitėje. Masažas trunka 40 min, kaina 40 Lt. Dar prieš tai antakius, blakstienas sutvarko. Esu labai patenkinta.
Atsakyti
as veida masazuojuos pati biggrin.gif ismokau is kazkokios knygutes jau daugiau kaip pries 10 metu. masazuoju ivairiais aliejais, siuo metu vynuogiu kauliuku aliejumi apie 20-30 min. (LT labai patiko medetku aliejukas, pirkdavau vaistinej). tada nuplaunu prausikliu ir uzsidedu balto molio kauke. oda po to tiesiog spindi.
gal ir ne vien del masazu, bet daug kas sako, kad atrodau jaunesne bent jau 5 metais ax.gif

siaip nemanau, kad salone geriau pamasazuotu, nebet koki vakumini noreciau isbandyt, sako geras dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2007 03 17, 20:34)

HIGH care centre KAUNE pas INGA smile.gif , vaikams sutvarke spuogus, o man su vakuuminiu pirmasias rauksles thumbup.gif
Atsakyti
O as kelis kartus dariausi veido masaza su gintaro lazdelem smile.gif Labai patiko pats masazas - ipusejus jam visada smingu smile.gif toks puikus atsipalaidavimas ne tik veidui, visa atsipalaiduoju, iseinu visada kaip ant sparnu is salono. Ji galima daryti kaip seansa - t.y 5-10 kartu is eiles, as tai dariausi karta per menesi - "profilaktini", tai apie poveiki labai sunku pasakyti, bet oda per ta pusmeti kai dariausi, buvo pagrazejusi, tik dabar kai jau ne Vilniuj gyvenu ir lelius mazas, sudetingiau sad.gif , o taip pasiilgau smile.gif
O dariausi Senamiescio grozio salone, kaina - 40 lt, trunka 1 val.
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2007 09 06, 23:57)
as veida masazuojuos pati  biggrin.gif ismokau is kazkokios knygutes jau daugiau kaip pries 10 metu. masazuoju ivairiais aliejais, siuo metu vynuogiu kauliuku aliejumi apie 20-30 min. (LT labai patiko medetku aliejukas, pirkdavau vaistinej). tada nuplaunu prausikliu ir uzsidedu balto molio kauke. oda po to tiesiog spindi.
gal ir ne vien del masazu, bet daug kas sako, kad atrodau jaunesne bent jau 5 metais  ax.gif

siaip nemanau, kad salone geriau pamasazuotu, nebet koki vakumini noreciau isbandyt, sako geras dalykas  g.gif

as ir moku pati masazuotis,bet malonumas ne toks kaip salone ax.gif jei tau ji kazkas daro wub.gif
siaip masazui uztenka max.20 min mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdaO @ 2007 09 06, 22:57)

siaip nemanau, kad salone geriau pamasazuotu, nebet koki vakumini noreciau isbandyt, sako geras dalykas  g.gif

Tikrai pati taip nepasimasažuosi schmoll.gif Kartais nesupranti katra ten kūno vieta tave tapšnoja hihihi.gif

Norėčiau viso masažo kurso, bet kažkaip man brangoka pasirodė unsure.gif Buvau alpetri su modeliuojančia kauke, tai palikau 100 lt, o sakė, kad reiktų bent 6 seansų... unsure.gif

Gal kas galit parekomenduot Kaune su kainom? blush2.gif
Atsakyti