Įkraunama...
Įkraunama...

Veido masažai

O gal kas bandėte vakuuminį veido masažą? Labai norėčiau išbandyti.
Atsakyti
Del to chiromasazo - veido trunka apie 45 min. Masazas kaip masazas - nenaudojami jokie aparatai, viskas daroma rankom. O apie filosofija - tikriausiai Feminos Bonos tinklalapy yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2006 08 31, 11:27)

As bandziau, man thumbup.gif , bet Kaune
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2006 09 03, 15:32)
As bandziau, man thumbup.gif , bet Kaune

Na, aš irgi jau pabandžiau, tik Vilniuje biggrin.gif . Patiko. Gal reikėtų kursą praeiti? Bet, ten kur aš buvau, seansas kainuoja 70 Lt. Rekėtų pasieiškoti pigiau. Mačiau Kamviloj 45 Lt, berods.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 04 rugsėjo 2006 - 10:56
QUOTE(Atėnė @ 2006 08 31, 12:27)

thumbup.gif klaipedoj dariausi, man patiko, po to dar deguonies kauke uzdedavo, tai isvis super thumbup.gif bent jau man oda labai atgaivino ax.gif
Atsakyti
O as draugui dovanojau vakumini veido masaza, tai gryzo suzavetas. Tik neissiaiskinu ar nuo masazo, ar nuo masazistes ranku smile.gif
Atsakyti
as dariausi veido masaza bigsmile.gif odyte tai pasaka atgaivinta, svelnesne man dar kauke uzdejo po to...........nu man tai labai patiko thumbup.gif daryciausi dar karta 4u.gif
Atsakyti
Merginos,
rodos žandai per daug gideli (na lašinukų nemažai) o ir pagurklis padribęs. Kad ir svoris krenta, tačiau reikia kažką ir su veiduku daryt.
Kažkada pas kosmetologę kelis kartus ėjau darytis veido masažo - tai tikrai sutvirtėja oda, rodos bruožai paryžkėja.
Be to - žurnaluose mačiau patarimų, kaip masažuoti veiduką su šaukštais blink.gif
Be to- kažkas reklamavo kažkokį kremą, kuris priverčia dirbti veido raumenukus (susitraukinėti ar pan g.gif: ) blink.gif blink.gif blink.gif

Kam ką teko išmėginti? Kokie įspūdžiai, ir t.t.
Atsakyti
kremo stebuklingo nera, masazai ivairus, bet kasdienai prieinamiausiais savo pirsteliais, kai prausiesi, tepi krema ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 03, 16:57)
kremo stebuklingo nera, masazai ivairus, bet kasdienai prieinamiausiais savo pirsteliais, kai prausiesi, tepi krema ir pan.

Tik aišku teisingai reikia viską atlikti, kad paskui nepasidaryčiau baseto akių (nudribusių žandų). Gi yra principai kaip galima masažuot o kaip ne?
Atsakyti
Va, jums merginos 4u.gif Masazuokite kiekviena diena, lyginkite itampos rauksles, skatinkite ir gerinkite limfos tekejima bei kraujotaka, grazinkite odai grazia spalva, stangrinkite oda ir atrodysite jaunesnes wub.gif mirksiukas.gif

Pries pradedamos masazuoti veida butinai pasitepkite kremu !
Nuotraukeliu negaliu ikelti, tai va - aprasymai:
1. PAKELKITE AKIU VOKUS (antakiu minkymas)
Nyksciais ir rodomaisiais pirstais suimkite antakius ir svelniai znaibykite juos nuo vidinio antakiu krasto iki isorinio, t.y. nuo nosies iki smilkinio. Po to pirstu pagalvelemis (isskyrus nykscius) lengvai spausdamos antakius pakelkite i virsu 4 kartus.
2.GLOSTYKITE KAKTA
Sis masazas stiprina veido raumenis.
Didziuoju pirstu antakius glostykite nuo pradzios smilkiniu link: is pradziu virs antakiu, po to zemiau ju (po 3 kartus), paskui nuo antakiu pradzios lankstu slinkdamos iki plauku pradzios, o paskui nesustodamos palei plauku linija iki smilkiniu. Atlikite 3 kartus.
3.STANDINKITE SKRUOSTUS
Kad skruostai butu nenudribe, grazios rozines spalvos, juos siek tiek spausdamos kasdien glostykite abieju ranku pirstais nuo nosies ausu link. Glostydamos iki skruostikauliu spauskite labai lengvai, o uz skruostikauliu - stipriau. Kartokite 4 kartus.
4.STANDINKITE VEIDO AUDINIUS
Nuo nosies sparneliu i abi puses didziuju pirstu galiukais lengvai spausdamos sukamaisiais judesiais is leto judekite po skruostikauliais esancia linija ausu link. Atlikite 4 kartus.
5.ISRYSKINKITE VEIDO BRUOZUS
Tai standina oda ir neleidzia nudribti skruostams.
Didziaisiais pirstais spustelkite tarp apatines lupos ir smakro ir spausdamos lengvais sukamaisiais judesiais slinkite i sona zandikaulio kampo link. Kartokite 4 kartus.
6.ISLYGINKITE MASTYMO RAUKSLES ANT KAKTOS
Uzdejusios abieju ranku pirstus delnais i kakta suglauskite juos ties kaktos viduriu ir lengvai spausdamos braukite smilkiniu link. Kartokite 4 kartus. Kad pirstai lengvai slystu, pries atliekant si pratima labai svarbu veido oda patepti kremu.
7. PAKELKITE PADRIBUSI SMAKRA
Siek tiek atloskite galva ir pakaitomis tai desine, tai kaire ranka virsutine delnu puse 10 kartu perbraukite nuo kaklo apacios iki smakro virsaus.
As dar virsutine delnu puse gerai padauzau, paplaku smakra. Arba galima gerai susuktu slapiu ranksluosciu gerai padauzyti smakra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 03 vasario 2007 - 18:47
Noriu eit pasimasazuot veida, reik viena kite rauksle panaikint ir siaip nesu patenkinta savo veidu po gimdymo unsure.gif
Patarkit ar veiksmingiau tas chiro ar vakuuminis masazas?Gal kas abu yra isbandes g.gif
Atsakyti