Man nuo įtampos/streso po dienos įsitempia kakta. Kas vakarą stengiuos atpalaiduot ir pamasažuot ilgiau. Nelabai veikia
reikia atpalaiduoti raumenis (antakius suspausti) ir po to tempti. Man gripo metu isitempusi kakta labai buvo,tai guliu ir maigausi kakta. Dar pasildyti kaktos raumenukus nakciai gerai arba pries masaza. Pries kelis puslapius elenitta pasakojo apie tai.
Apie miego rauksles... Miego metu uzspaudzoami nervai, su laiku atsiranda rauksle, kuria sunku pataisyt.. Tai suzinojau is Revitonikos. Todel pati miegu be pagalves, (siaip nuo mazens rasdavau pagalve ant grindu net maza budama
)
Arba kartai norisi pamiegot ant pagalves, tai renkuosi kieta, nedidele ir miegu ant jos krasto, gaunas, kad veidas siek tike kaba ore, Nezinau kaip paaiskint
Beje miego rauksles prevencijai tas pats vaakuminis masazas super
kaip ir kaktai..
Arba kartai norisi pamiegot ant pagalves, tai renkuosi kieta, nedidele ir miegu ant jos krasto, gaunas, kad veidas siek tike kaba ore, Nezinau kaip paaiskint
Beje miego rauksles prevencijai tas pats vaakuminis masazas super
Sveikos
As su klausimuku
lupu kampuciai nusileide, patarkit ka daryt
atrodau liudna, nors taip tikrai nera
As su klausimuku
skaityti anksciau parasytus patarimus sioje temoje. Nereikia net senu versti,pakaks sia paskaityti.
QUOTE(Nijole@4 @ 2013 02 02, 00:51)
Sveikos
As su klausimuku
lupu kampuciai nusileide, patarkit ka daryt
atrodau liudna, nors taip tikrai nera 
As su klausimuku
Ta pacia problema turiu net nuo mazens. Lupu kampus zemyn tempia sutrauktas (spazmuotas) raumenukas, nuleidziantis lupu kampus zemyn (trikampis raumuo). Paskaitykit sia tema,..kol to raumens neatpalaiduosit masazu pagalba, niek nepades..
na as, kai jau raumuo atpalaiduotas darau mazdaug taip. Laikau smakro sonuose rankas, smarkiai laikau ir bandau per sypsotis.T.y kampucius kelt kuo auksciau..
Papildyta:
Pasidarius 8 Kobido masazus, (dar ne visi
Tai as matau ir pati
Jei leistu finansines galimybes, daryciausi dar 10, kaip sakant galutiniam uztvirtinimui...Bet..planuoju bent kas 2 savaites apsilankyt, tuo labiau, kad vienas masazas dar priklauso dovanu
Elenita, o nusileide lupu kampuciai ir nuo lupu kampuciu i apacia einancios,kaip nezymios, raukslels, takeliai-tas pats raumuo kaltas. Ar tuos takelius galima kazkaip ismasazuoti?
QUOTE(Nidulia @ 2013 02 03, 01:42)
Elenita, o nusileide lupu kampuciai ir nuo lupu kampuciu i apacia einancios,kaip nezymios, raukslels, takeliai-tas pats raumuo kaltas. Ar tuos takelius galima kazkaip ismasazuoti?
Oi, turiu ir as ta galvos skausma..
Kaltas ir kramtomas raumuo, bet ne tik tas kur nuleidzia lupas zemyn, bet ir visis kiti..
http://gyvenimas.del...i.d?id=59047909
uztad Revitonikoje dirbant su visa raumenu grupe ir pasiekiama optimalaus rezultato.
Man KObido deka paminkstejo visi raumenukai, rytoj einu i paskutini ir tadfa vel pradesiu intensyviai dirbt su Revitonika..
Visas nuorodas, kur dejau anksciau, isanalizavus gerai, o ne tik paziurejus kaip daryt pratimus, suparanti, kad net kaklo raumenuku bukle itakoja, pvz ovalui..
QUOTE(Nidulia @ 2013 01 22, 20:05)
Reikia revitonikos mokykla lankyti. Ten mokina. Siaip, niekur nepardavineja tu disku. Taureliu galima gauti,bet revitonikos ismoksite tik ju pamokose.
Arba, nedidele dali galima "susigraibyti" internete, kaip as rankiojuosi. elenitta74 sake,kad jau ir Vilniuje yra ju pamokos, ne tik Klaipedoje.
Arba, nedidele dali galima "susigraibyti" internete, kaip as rankiojuosi. elenitta74 sake,kad jau ir Vilniuje yra ju pamokos, ne tik Klaipedoje.
sveiki, gal galit patarti kur LT galima nusipirkti tu taureliu komplekta?
pacioj revitonikoj?
QUOTE(lucky_star @ 2013 03 04, 12:39)
sveiki, gal galit patarti kur LT galima nusipirkti tu taureliu komplekta?
pacioj revitonikoj?
pacioj revitonikoj?
Elenitta sake, kad tik revitonikoje. Reikia jiems parasyti. Arba Rusijoje.
Ar neplanuojate niekas Revitonikos kursu?
Mane kzkaip labai sudomino. Bet vilniuje jie siulo uz 550lt per tris dienas visa ivadini kursa.. Kazkaip manau nelabai imanoma susidoroti su nauja informacija per toki trumpa laika.. Tad nezinau ar verta eiti
Mane kzkaip labai sudomino. Bet vilniuje jie siulo uz 550lt per tris dienas visa ivadini kursa.. Kazkaip manau nelabai imanoma susidoroti su nauja informacija per toki trumpa laika.. Tad nezinau ar verta eiti
Aš rusių forumuose daug prisiskaičiau visokių istorijų apie revitoniką, tad kažkaip atsargiau žiūriu į tai. O taurelės tai ne revitonikos atradimas, manau jos visai neblogas dalykas, jei žinot kaip jas tiksliai naudoti