QUOTE(Mil@na @ 2014 01 26, 13:02)
Mačiau reklamavosi FB, kad tuoj diskas bus prekyboje, įdomu kur ir už kiek...(Revitonoikos)
Del kainos..tai manau cia kiekvienam individualu. As manau, kad vienai 200 Lt yra daug, o kitai, kuri turi rimtu ,,problemu,, ir 1000Lt negaila.
Kai man virs 34m prasidejo kazkos staigus veido audiniu, pabresiu- ne odos, o audiniu kritimas, suvokiau, kad man reikia SOS pagalbos. Nes veido oda prisiziuriu gerai, rauksliu neturiu, todel odos stangrinimo proceduru ar mezoterapija man nelabai tiko. Be to uzpildymas kazkokia mase po oda (mezoterapija) nemanau ar issprestu problema..tikraja problema..
Dziaugiuos, kad ieskojau nuosekliai ir radau Revitonica.. Ismokti pratimai nugaros atpalaidavimui padeda po kasdienio darbo prie kompiuterio, atpalaiduoja raumenukus, ko pasekoje dingsta nugaros skausmas.. Siu pratimu ismokau Revitonicoje.. O juk anksciau elementarus nugaros tempimo pratimai nepadedavo..
Cia pakalbejau apie nugara tam, kad suprastumete, jog susipazindinimas su Revitonica -tai investicija ne tik i grozi, bet ir i sveikata
Ikalbineti nieko neikalbineju, kiekvienas turim teise rinktis...
Ismokusi pradini kursa kuris yra diske, as nenorejau sustoti.. Kadangi as mokiausi daugiau nei tame diske (darbas su akiu zona, veido modeliavimas, vakuminis masazas) investavau zymiai daugiau ir nesigailiu... Jau virs 2 metu draugauju su Revitonica
O dar ir dukra apmokysiu kai ateis laikas ir noras jai.. Nes jai jau 16m, o problemu matau ne ka maziau. Todel investicija tikrai atsipirks
Papildyta:
QUOTE(JolaManta @ 2014 01 26, 13:12)
Mano draugė pirko už 250 Lt. Į kainą įeina ir viena konsultacija
Siap kaina didesne, bet kiek maciau buvo masiniu akcijiniu nuolaidu