Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

Gal kam reika unifominio svarko berniukui, tiktu 14-15 metu vaikui ugiui iki 160 cm. Maniskis vienus mokslo metus atnesiojo. Pusvilnonis, ne sintetinis variantas.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal kas is baigusiu 5ta klase pasisakys savo ispudzius praejus mokslo metams mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdukė @ 2010 06 11, 11:02)
Sveiki  4u.gif  Gal kas is baigusiu 5ta klase pasisakys savo ispudzius praejus mokslo metams  mastau.gif

Išties būtų įdomu. Nes sūnus dar tik trečiokas bus, bet jau dabar imam svarstyti - ar verta leisti į Vileišį (nes arčiausiai), ar ieškoti mokyklos kur nors geriau ir toliau smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 06 11, 11:45)
Išties būtų įdomu. Nes sūnus dar tik trečiokas bus, bet jau dabar imam svarstyti - ar verta leisti į Vileišį (nes arčiausiai), ar ieškoti mokyklos kur nors geriau ir toliau smile.gif.

Geriau ieskokit kitos mokyklos...
Atsakyti
As taip pat siulyciau kitos mokyklos ieskotis. Mano dukra dar pries einant i sita mokykla jau zinojo, kad ten geriau neiti, kieme draugai pasakojo kaip mokykloje "faina". Taciau kadangi sita mokykla mums arciausiai, tai teko eiti, dabar galvoju gal tikrai i kita pervesti g.gif
Atsakyti
ziuriu, ne vienas neigiamas pasisakymas, bet nieko konkretaus.... tai vis tik - kas ten tokio blogo?
mano dukra ka tik ten pabaige 5 klase... dideliu nusiskundimu neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 06 12, 13:35)
ziuriu, ne vienas neigiamas pasisakymas, bet nieko konkretaus.... tai vis tik - kas ten tokio blogo?
mano dukra ka tik ten pabaige 5 klase... dideliu nusiskundimu neturiu  g.gif

Tai jei viskas gerai, tai kam is viso uzduodat tokius klausimu g.gif

Mano akim ziurint didziausias blogis ten yra demagoge direktore, kitas - milziniskas vaiku kiekis, trecia - prievarta brukamos uniformos, kuriu kaina tikrai ne kiekvieno kisenei ikandama, ketvirta - ant kievieno kampo stovinys sudautomaciai su sokoladukais, cipsiukais ir sintetiniais geralais plius neseniai pristate dar ir kavos aparatu, jau buvo precedentas kaip viena pradinuke ivare penkis puodukus tos kavos ir apalpo per pertrauka, penkta - labai prastas valgyklos maistas. Sesta - mokykla yra neigali kovojant su patyciomis ir smurtu.

Dar vardinti?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 06 12, 13:19)
Tai jei viskas gerai, tai kam is viso uzduodat tokius klausimu g.gif

Dar vardinti?

todel kad parasyti, jog mokykla blogis be argumentu labai lengva... ir.... jei mums viskas gerai, tai neturiu teises pasiteirauti? g.gif

vardinkit, nes kaip matau piktumo nestinga ir norit issilieti bigsmile.gif

ir... gal tokiu atveju galite ivardinti labai gera mokykla? na, kad butu viskas tobula? nes as savo ruoztu galeciau isvardinti kur kas blogesniu dalyku, kurie dedasi mokyklose, nei cipsu automatas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 12 birželio 2010 - 13:43
QUOTE(Nostalgie @ 2010 06 12, 14:42)
todel kad parasyti, jog mokykla blogis be argumentu labai lengva... ir.... jei mums viskas gerai, tai neturiu teises pasiteirauti?  g.gif

vardinkit, nes kaip matau piktumo nestinga ir norit issilieti bigsmile.gif

ir... gal tokiu atveju galite ivardinti labai gera mokykla? na, kad butu viskas tobula? nes as savo ruoztu galeciau isvardinti kur kas blogesniu dalyku, kurie dedasi mokyklose, nei cipsu automatas...

Ne piktumo, o karcios patirties, deja... O jei paskaitytumete tema nuo pradziu, rastumete ir argumentu, nebereiketu kartotis ir klausineti-atsakineti is naujo.

Apie koki tobuluma kalbam, as nezinau tobulu mokyklu, yra tiesiog geresniu nei Vileisynas.

Be mano minetu cipsu automatu, kitu pavardintu priezasciu, matau, nepastebejote...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 12 birželio 2010 - 17:09
QUOTE(Azazella @ 2010 06 12, 17:07)
Ne piktumo, o karcios patirties, deja... O jei paskaitytumete tema nuo pradziu, rastumete ir argumentu, nebereiketu kartotis ir klausineti-atsakineti is naujo.
Apie koki tobuluma kalbam, as nezinau tobulu mokyklu, yra tiesiog geresniu nei Vileisynas.

Be mano minetu cipsu automatu, kitu pavardintu priezasciu, matau, nepastebejote...

tema skaiciau absoliuciai visa, dar prie pradedama ten leisti savo atzala...
ir tikrai pastebejau visas isvardintas bedas jusu poste... taciau kadangi su jomis nesusidurem, tai vel gi, beveik kaip ir nelabai turiu teises komentuoti... as esu vienareiksmiskai uz uniformas, mano manymu tai daug geriau nei turtiniu sluoksniu isryskejimas demonstruojant madas, mano vaikas su smurtu nesusidure, nieks jos neskriaudzia tfu, tfu, tfu.... (labai noriu tiketi ir tikiuosi, kad ir pati tuo neuzsiima, t.y. nesmurtauja, vel gi - jokiu nusiskundimu kol kas nebuvo, nei vienu, nei kitu atveju), nuo kavos nealpo(labai noriu tiketi, kad sako teisybe, jog jos negeria, deja to nepatikrinsi, o ir neuzdrausi... juolab, kad kavos pilnas miestas... jei ne mokykloje, tai bet kur kitur noredama gali prisigerti (ir ne tik kavos, labai norint)... ir cipsu nevalgo, ta tikrai zinau... valgykloj maisto dazniausiai nevalgo taip pat, nes pavalgo grizus namo... uzsienyje is vis mokyklose valgyt nieks neduoda, matyt ir pas mus reiktu tokia praktika taikyt, butu maziau problemu: nori skaniai ir sveikai valgyt - valgyk namuose, arba tevai tegu ideda, pagal kiekvienoje seimoje vyraujanti suvokima apie sveika ir skania mityba...

ir manau, tikrai nepadariau nusikaltimo, paklausdama, kas tokio blogo mokykloje, jei mes neturim dideliu nusiskundimu 4u.gif

vel gi pasikartosiu: tikrai yra labai daug mokyklu, kur jusu isvardintos bedos, tera tik gelytes(apie smurta - nekalbu).... o tobulumui ir tobulejimui tai pat ribu nera... ir si mokykla nera tobula, bet tikrai ne tokia bloga, kaip kad jus visa laik ta akcentuojate... galu gale, mano manymu, jei vaikui tikrai sitaip negerai mokykloje, gal but tikrai ja verta pakeisti... juk labai norint viskas imanoma...
vos nepamirsau... direktore ir man nelabai prie sirdies...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 12 birželio 2010 - 18:25
QUOTE(Nostalgie @ 2010 06 12, 19:07)
tema skaiciau absoliuciai visa, dar prie pradedama ten leisti savo atzala...
ir tikrai pastebejau visas isvardintas bedas jusau poste... taciau kadangi su jomis nesusidurem, tai vel gi, beveik kaip ir nelabai turiu teise komentuoti... as esu vienareiksmiskai uz uniformas, mano manymu tai daug geriau nei turtiniu sluoksniu isryskejimas demonstruojant madas, mano vaikas su smurtu nesusidure, nieks jos neskriaudzia tfu, tfu, tfu.... (labai noriu tiketi ir tikiuosi, kad ir pati tuo neuzsiima, t.y. nesmurtauja, vel gi - jokiu nusiskundimu kol kas nebuvao, nei vienu, nei kitu atveju), nuo kavos nealpo(labai noriu tiketi, kad sako teisybe, jog jos negeria, deja to nepatikrinsi, o ir neuzdrausi... juolab, kad kavos pilnas miestas... jei ne mokykloje, tai bet kur kitur noredama gali prisigerti (ir ne tik kavos, labai norint)... ir cipsu nevalgo, ta tikrai zinau... valgykloj maisto dazniausiai nevalgo taip pat, nes pavalgo grizus namo... uzsienyje is vis mokyklose valgyt nieks neduoda, matyt ir pas mus reiktu tokia praktika taikyt, butu maziau problemu: nori skaniai  ir sveikai valgyt - valgyk namuose, arba tevai tegu ideda, pagal kiekvienoje seimoje vyraujanti suvokima apie sveika ir skania mityba...

ir manau, tikrai nepadariau nusikaltimo, paklausdama, kas tokio blogo mokykloje, jei mes neturim dideliu nusiskundimu  4u.gif

vel gi pasikartosiu: tikrai yra labai daug mokyklu, kur jusu isvardintos bedos, tera tik gelytes.... o tobulumui ir tobulejimui tai pat ribu nera... ir si mokykla nera tobula, bet tikrai ne tokia bloga, kaip kad jus visa laik ta akcentuojate... galu gale, mano manymu, jei vaikui tikrai sitaip negerai mokykloje, gal but tikrai ja verta pakeisti... juk labai norint viskas imanoma...
vos nepamirsau... direktore ir man nelabai prie sirdies...

O mes ir pakeitem mokykla. Beje, is musu klases kasmet po kelis vaikus iseidavo neapsikente to ka auksciau pavardijau.
Del turtines padeties demonstravimo, tai kaip sakoma, norek tik suni musti, lazda visad surasi. Ir uniformos tos bedos nesprendzia, nes galima demonstruoti mobiliakus, kuprines, kedus ir mp3. Musu klasej buvo viena mergaite, is nepilnos seimos, viena mama bedarbe islaike ja ir dar du broliukus, kurie ta pacia mokykla lanke. Pilnas uniformos komplektas mergati 275 litai, padauginkim trim vaikam... Ta vargse mama verkia, sako is kur man tu pinigeliu dabargauti, kai mes maitinames uz 300 litu per menesi, anksciau labdaryne koki rubeli nupirkdavo ir nevaiksciojo vaikai nuogi. Zinot ka direktore atsake tiesiai i akis? Nepatinka, neisgalit, gali keisti mokykla...
O del maitinimosi mokykloj, ka siulot daryti, jei buna dienu kai vaikui astuonios pamokos ir namo grizta 16 val.? Uzkisti sumustiniais is namu? Juolab, kad to sumustinio ner kur ir suvalgyti zmoniskai, nes valgykloj balaganas, o koridoriuose pertrauku metu beprotnamis, kur geriausiu atveju vos issiemus ta sumustini is dezutes jis per penkias sekundes bus ismustas is ranku, nes visi stumdosi, grudasi, lekia, bega, rekia...

Beje, kokias uzsienio salis turit omeny, kur vaikams valgyti neduoda? Zinau, kad Norvegijoj, Suomijoj, Svedijoj, Italijoj, Ispanijoj ir Vokietijoj duoda tikrai. Ir ne koki slamsta.

Atsakyti
tik nepykit Azazela, bet su jumis sunku diskutuoti.... nieks jums nesiulo vaiko nevalgydint iki 16val... vietoj sumustiniu, jei tik norit idekit termosa namie virtos sriubos, ok? del stumdymosi.... na, kaip matau nelabai kas mokyklose pasikeite, nuo tada kai as dar mokiausi... visi lakstydavo, stumdydavosi, grusdavosi.... rasydama apie uzsieni, kalbejau apie Airija (gal per nelyg abstrakciai parasiau), kurioje gyvenom ir dukra lanke mokymosi istaiga, kadangi jusu isvardintose salyse maisto duodamo mokykose, deja, neragavau, negaliu ir su jumis gincytis, belieka tiketi jumis, kad jis - ne slamstas...
ir jei atvirai - tikrai nesiruosiu leistis i begalines diskusijas, kaip isspresti vienas ar kitas problemas... tiesiog issakiau savo nuomone, kuri, kaip matau jus labai suerzino... bet gal taip smarkiai nereik ginti savo pozicijos? ji juk labai puikiai atsispindi visoje sioje temoje...
tikiuosi jusu pasirinktoje mokykloje viskas puikiai sekasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 12 birželio 2010 - 18:54