Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

Sveiki 4u.gif Noreciau jusu pasiteirauti blush2.gif Gal zinote ar P.Vileisio mokykloj dar dirba gerb.mokytoja Laima Jasinskiene? Kai mokiausi Uzupio 16 vid.mokykloj jinai buvo mano aukletoja thumbup.gif Ji desto vokieciu kalba thumbup.gif Kaip mokytoja,aukletoja ir zmogus labai faina yra thumbup.gif Griezta,bet teisinga thumbup.gif : Labai noreciau ja aplankyti blush2.gif Buciau dekinga jums uz info 4u.gif
Jeigu direktore yra vis dar Kazakevičienė tai apie ja negaliu nieko gero pasakyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 11 rugsėjo 2009 - 21:18

rasiux000, jūsų minima mokytoja jei ir dirba, tai geriausiu atveju - Užupio gimnazijoje. Vileišio pagrindinėje jos, man atrodo, nėra smile.gif Iš senųjų 16-os vidurinės germanistų ten yra Karvelienė (bent pernai dar buvo)

O Kazakevičienė, deja, po šiai dienai direktorė.
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2009 09 11, 21:42)
Sveiki  4u.gif Noreciau jusu pasiteirauti  blush2.gif  Gal zinote ar P.Vileisio mokykloj dar dirba gerb.mokytoja Laima Jasinskiene? Kai mokiausi Uzupio 16 vid.mokykloj jinai buvo mano aukletoja  thumbup.gif Ji desto vokieciu kalba  thumbup.gif Kaip mokytoja,aukletoja ir zmogus labai faina yra  thumbup.gif Griezta,bet teisinga  thumbup.gif : Labai noreciau ja aplankyti  blush2.gif Buciau dekinga jums uz info  4u.gif
Jeigu direktore yra vis dar Kazakevičienė tai apie ja negaliu nieko gero pasakyti  unsure.gif

Sveiki,
Si mokytoja dar dirba sioje mokykloje. Tik nezinau, kuriomis dienomis buna.
Atsakyti
O mokykloje rubine yra? g.gif Nes pas dukra pusine spintele, tai tikrai netilps ziema paltas, ko gero teks su savim i klases nesiotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdukė @ 2009 09 14, 06:42)
O mokykloje rubine yra?  g.gif  Nes pas dukra pusine spintele, tai tikrai netilps ziema paltas, ko gero teks su savim i klases nesiotis  doh.gif

Rubiniu nera. Vaikai turi pusines arba dvigubas(dvigubai aukstesnes) spinteles. Palto su savimi nestis tikrai neleis.

beje, gal kam reikia pusines spinteles? As parduodu.
Atsakyti
Nu nesamoniu nesamone mastau.gif tai dabar tures visa ziema su striuke trumpa vaikscioti, kad i spintele sukistu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdukė @ 2009 09 14, 13:20)
Nu nesamoniu nesamone  mastau.gif  tai dabar tures visa ziema su striuke trumpa vaikscioti, kad i spintele sukistu  doh.gif

Tikrai taip. Ir nieko nepakeisite, Jusu argumentu tikrai niekas neklausys verysad.gif .
As asmeniskai dairausi kitos mokyklos...
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2009 09 13, 14:07)
Sveiki,
Si mokytoja dar dirba sioje mokykloje. Tik nezinau, kuriomis dienomis buna.

Jūs tuo tikra? g.gif

QUOTE(Azazella @ 2009 09 14, 14:00)
As asmeniskai dairausi kitos mokyklos...

Azazella, manot verta? Gi tik metai beliko ar ne taip? O po to - vistiek į gimnaziją.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 09 14, 15:40)
Jūs tuo tikra?  g.gif
Azazella, manot verta? Gi tik metai beliko ar ne taip? O po to - vistiek į gimnaziją.

Seniai reikejo, tik as durna buvau, kad guma tiek tempiau. Bet si, pirmoji-antroji savaite priverte mane apsispresti. Nebegaliu daugiau toleruoti to, kad mano vaikui ten blogai del nuolatiniu pasaipu. Aisku, negaliu del to 100 proc. kaltinti mokyklos, bet manau, kad jei direktore ir kitas vadovaujantis personalas nors viena procenteli energijos skirtu ne reikalavimams deveti uniformas, o bendrazmogiskam klimatui mokykloje gerinti, viskas butu kitaip, deja, yra kaip yra.
Atsakyti

Azazella - be galo apgailestauju dėl to. Tikrai labai jus suprantu. Maniškiui taip pat nėra gerai, bet aš blaiviai vertinu padėtį kitose mokylose. Visur daugiau mažiau tas pats. Kai maniškis baiginėjo pradines klases, smarkiai ieškojau kur jį perkelt. Ir nuleidau rankas.
Gal galiu paklausti kas vyksta? Be abejo, tai ne mano reikalas, galit ir neatsakyti.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 09 14, 18:53)
Azazella - be galo apgailestauju dėl to. Tikrai labai jus suprantu. Maniškiui taip pat nėra gerai, bet aš blaiviai vertinu padėtį kitose mokylose. Visur daugiau mažiau tas pats. Kai maniškis baiginėjo pradines klases, smarkiai ieškojau kur jį perkelt. Ir nuleidau rankas.
Gal galiu paklausti kas vyksta? Be abejo, tai ne mano reikalas, galit ir neatsakyti.

Taip galiu, jokia cia paslaptis 4u.gif I siuolaikines mokyklos centra.
Aciu uz supratima. As taip pat labai blaiviai vertinau situacija kitose mokyklose, todel ir tempiau guma trejus metus, kol nepersipilde kantrybes taure ir neatsirado galimybe pereiti i SMC.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 14 rugsėjo 2009 - 18:17
QUOTE(Azazella @ 2009 09 14, 19:02)
Taip galiu, jokia cia paslaptis 4u.gif I siuolaikines mokyklos centra.
Aciu uz supratima. As taip pat labai blaiviai vertinau situacija kitose mokyklose, todel ir tempiau guma trejus metus, kol nepersipilde kantrybes taure ir neatsirado galimybe pereiti i SMC.

Na, labai linkiu jums sėkmės, nors visgi pati į tą mokyklą savo vaiko neleisčiau jokiais būdais. Tikiuosi, nesigailėsite. 4u.gif
Atsakyti