Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

QUOTE(Nostalgie @ 2010 08 24, 11:55)

o as pasinaudosiu posakiu - ,,duok durniui kelia''....

Aciu uz nuomone. As taip pat pasinaudosiu Jusu patarimu ir duodu kelia....
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 08 24, 09:57)
Ne Jusu vaikas buvo sumustas po direktores langais minios kitu Vileisio mokyklos aukletiniu, todel palieku sau teise likti su neigiama nuomone apie sia mokykla.

o jūs buvote rašiusi apie tai seniau? g.gif kad jūsų vaikas buvo sumuštas po direktorės langais? atsiprašau, bet temą esu perskaičius labai seniai ir tiesiog neatsimenu nieko apie tai, neužstrigo niekas g.gif nes jei nerašėte, tai be reikalo 4u.gif šitas forumas ir šita tema yra gera tuom, kad mama, ieškodama info apie Vilniaus mokyklas ir rinkdamasi iš jų, žinotų tokius grynus faktus, nei kad skaitytų ištisai vien tik tai, jog čia blogai, viskas tik blogai ir blogiau nebūna schmoll.gif be jokių konkrečių faktų g.gif geriau jau tada parašyti tiesiai šviesiai, kad va mano vaikas buvo sumuštas, po direktorės langais, kas ką darė, ką darė direktorė, ar buvo kreiptąsi kur "aukščiau", ar buvo pagauti ir nubausti jūsiškį skriaudę mokiniai, kokių sankcijų buvo imtasi ir taip toliau, ir taip toliau... trumpiau tariant - konkretūs faktai visada yra naudingesni ir patikimesni, nei kažkas abstraktaus 4u.gif tada ir bereikalingų tokių piktų diskusijų nebeliktų..... (nors kaip mama gerai suprantu, kaip turėtų būti skaudu rašyti apie jūsų vaiką ištikusią nelaimę.... 4u.gif ypač jei tai dar gana šviežia patirtis....)
Atsakyti
Artėjant rugsėjui įlindau į šitą temą pasiskaityt kas naujo, bet žiūriu kažkaip labai daug neigiamų emocijų joje vis dar/jau vėl? biggrin.gif

Maniškis bus jau aštuntokas. Po to ačiū dievui gimnazija. Nuoširdžiai džiaugiuos tuo. Niekada neslėpiau, kad mokykla man nepatinka, bet liko vaikas joje nes nėra Vilniaus mieste alternatyvos jei nori mokytis vokiečių kalbos kaip pirmos užsienio kalbos (nežinau kaip yra su privačiom mokyklom, bet aš kategoriškai prieš jas, taigi net nesvarstėm). O ir pats sūnus nenorėjo ir nenori eit į kitur, nors pats pripažįsta, kad atmosfera mokykloje nekokia (sako - gali nuo vilko ant meškos pataikyt biggrin.gif ).

Tik vat tą atmosferos blogumą aš asmeniškai sieju tik su direktorės asmeniu. Jau rašiau apie ją milijoną kartų, apie jos gebėjimus skaldyti ir kiršinti mokytojų kolektyvą, laikyti pedagogus nuolatinėje įtampoje, regzti intrigas, visiškai nepaisyt mokinių, jų tėvų interesų ir tvarkytis mokykloje lyg ji būtų nuosavas kiemas.
Tai yra priežastis dėl kurios iš mokyklos "pasiplovė" dalis šaunių mokytojų, kad dirbantys mokytojai yra ant nervinės krizės ribos ir kad savo įtampą išlieja ant vaikų galvų. Tuomet ta nuotaika persiduoda ir vaikams, ir jų santykiams.

Nereikia sakyt, kad būtent šioje mokykloje mokosi kažkokie išskirtiniai monstrai vaikai ir dirba idiotai mokytojai. Visose mokyklose visokių yra. Tik nuo mokyklos vadovo priklauso tvarka, santykiai tarp mokytojų ir mokinių ir tarp pačių mokytojų. O Vileišyne gero vadovo nėra. Bet yra tikrai gerų ir rūpestingų mokytojų, kuriems ne dzin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 25 rugpjūčio 2010 - 10:19
QUOTE(Smauglius @ 2010 08 25, 11:18)
Tik vat tą atmosferos blogumą aš asmeniškai sieju tik su direktorės asmeniu.

Bet tai kas ten per monstre dirba? blink.gif Jau tikrai ne pirma karta girdziu, ir ne tik is sios temos, apie ja labai nekokiu atsiliepimu...nesuprantu, kaip ji issilaiko ten,jei visi - pradedant mokytojais ir baigiant mokiniais ir ju tevais, yra ja nepatenkinti? Nejau ten veikia "giminiu" klanas?
Na ziuresim kaip mums seksis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 25, 15:20)
Nejau ten veikia "giminiu" klanas?
Na ziuresim kaip mums seksis... g.gif

Išorėje aukšti "stogai" biggrin.gif

Be to tai žmogus, tobulai taikantis vadovavimo principą "skaldyk ir valdyk".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 25 rugpjūčio 2010 - 18:22
Sveiki teveliai, siais metais pirmasias klases tures mokytojai Zydrunas Meidus ir Laima Daruliene. Gal galetumet pakomentuoti? Pasidalinti savo patyrimu? Nors ir bijau ji isgirsti doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Zhvirblis @ 2011 01 03, 10:45)
Sveiki teveliai, siais metais pirmasias klases tures mokytojai Zydrunas Meidus ir Laima Daruliene. Gal galetumet pakomentuoti? Pasidalinti savo patyrimu? Nors ir bijau ji isgirsti  doh.gif ...

Mano antroke dukra eina i sia mokykla. Tai mes labai patenkinti, bet ju mokytoja labai gera. Nors ir mokykloje daug visko vyksta. Ju choras labai geras, net miuziklus stato. Zodziu mes labai patenkinti, o del situ mokytoju tai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Zhvirblis @ 2011 01 03, 10:45)
Sveiki teveliai, siais metais pirmasias klases tures mokytojai Zydrunas Meidus ir Laima Daruliene. Gal galetumet pakomentuoti? Pasidalinti savo patyrimu? Nors ir bijau ji isgirsti  doh.gif ...

Sveiki,
sveikinu besiruosiancius prisijungti prie Vileisio kolektyvo:). Nieko nebijokit:) Mano sunus lanko 3 klase sioje mokykloj ir yra linskmas, laimingas ir viskuom patenkintas. Zydrunas Meidus, pasak mano vaiko, isvis fantastiskas mokytojas. Maniskis pas ji lanko matematikos bureli. Sekmes!
Atsakyti
Labai aciu uz komentarus. Nebijom pradiniu klasiu, gal daugiau velesniu. Gal dar kas zinot apie mokytoja Laima?
Atsakyti
QUOTE(Zhvirblis @ 2011 01 06, 20:36)
Labai aciu uz komentarus. Nebijom pradiniu klasiu, gal daugiau velesniu. Gal dar kas zinot apie mokytoja Laima?

Mes su mokytoja Laima bendraujam prailgintoje grupėje, tai tikrai labai mylinti vaikus ir mokanti juos užimti įdomia veikla moteriškė. Stebiuosi kaip ji pati gana lėtai judanti nuostabiai susitvarko su mūsų judriais vaikais, kiek žino visokių žaidimų. Su mokytoju Žydrūnu bendraujam sporto būrelyje. Galiu pasakyti, kad visi vaikai labai myli tiek mokytoją Žydrūną, tiek ir Laimą. Paklausiau savo dukryčių jei joms reiktų rinktis, kurį mokytoją rinktųsi, tai viena išsirinko Laimą, o kitą Žydrūną lotuliukas.gif Jei lankysit prailgintą grupę, tai gal geriau pas Laimą g.gif
Atsakyti
labadiena as mokausi toj mokykloj as esu 5 klasej[COLOR=blue] tongue.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif cool.gif rolleyes.gif doh.gif nestuke.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif schmoll.gif g.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz info, bandysim ir mes i sia mokykla eit.
Atsakyti