Būsimam šios mokyklos penktokui parduodam didelę metalinę moksleivio spintelę už 75 Lt ir pridedam 38 dydžio berniuko uniformą su šlipsu dovanų (iki 155 cm ūgiui tiks) Uniforma dėvėta visus keturis metus, bet dar pusė velnio, manau metus-du dar gali pasitarnaut
Būsimam šios mokyklos penktokui parduodam didelę metalinę moksleivio spintelę už 75 Lt ir pridedam 38 dydžio berniuko uniformą su šlipsu dovanų (iki 155 cm ūgiui tiks) Uniforma dėvėta visus keturis metus, bet dar pusė velnio, manau metus-du dar gali pasitarnaut
KOREKCIJA Būsimam šios mokyklos penktokui parduodam didelę metalinę (spintelė, pasirodo medinė - kažkodėl buvau įsitikinus kad metalinė) moksleivio spintelę už 75 Lt 50 Lt ir pridedam 38 dydžio berniuko uniformą su šlipsu dovanų (iki 155 cm ūgiui tiks) Uniforma dėvėta visus keturis metus, bet dar pusė velnio, manau metus-du dar gali pasitarnaut
Mano dukra mokosi toje mokykloje Labai jai patinka ten. Sako mokytojai ten labai geri. Mokykloje žiemą šilta, pavasarį gerai, vėsu mokytojai dėmesingi ir suinteresuoti išmokyti mokykloje labai tvarkinga. Langai plastikiniai. Kabinetai erdvūs ir pritaikyti mokymuisi. Man ir Mano dukrai ši mokykla labai patinka...
Prie Halės turgaus yra siuvykla-parduotuvė "Aukso siūlas" (Pylimo 60, čia pačiam viršuj, kur laiptukai yra link stoties eiti). Ten taip pat parduoda uniformas ir siūna. Be to kaina ten žymiai mažesnė
Prie Halės turgaus yra siuvykla-parduotuvė "Aukso siūlas" (Pylimo 60, čia pačiam viršuj, kur laiptukai yra link stoties eiti). Ten taip pat parduoda uniformas ir siūna. Be to kaina ten žymiai mažesnė
Ačiū už nukreipimą :4u:Kaina tikrai daug mažesnė. Švarką užsakiau,o dėl sijono neapsisprendžiau,nes jie neturi audinio tokio iš kurio siuvamas kaklaraištis ir sijone tie paraukimai,skiriasi langelių dydis ir truputi spalva.Kažin ar nebus problemos,kad kaklaraištis truputi skiriasi