Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

Būsimam šios mokyklos penktokui parduodam didelę metalinę moksleivio spintelę už 75 Lt ir pridedam 38 dydžio berniuko uniformą su šlipsu dovanų (iki 155 cm ūgiui tiks) biggrin.gif Uniforma dėvėta visus keturis metus, bet dar pusė velnio, manau metus-du dar gali pasitarnaut smile.gif

Kreipkitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 06 10, 14:07)
Būsimam šios mokyklos penktokui parduodam didelę metalinę moksleivio spintelę už 75 Lt ir pridedam 38 dydžio berniuko uniformą su šlipsu dovanų (iki 155 cm ūgiui tiks)  biggrin.gif  Uniforma dėvėta visus keturis metus, bet dar pusė velnio, manau metus-du dar gali pasitarnaut  smile.gif

Kreipkitės  biggrin.gif

Sveiki, mane sudomino Jusu skelbimas .
gal galetume aptarti tel?

Papildyta:
QUOTE(SatreblaSK @ 2011 06 21, 09:29)
Sveiki, mane sudomino Jusu skelbimas .
gal galetume aptarti tel?

mano tel. 8 616 02 195
paskambinkite p.Smaugliau smile.gif del spinteles
Atsakyti
KOREKCIJA biggrin.gif Būsimam šios mokyklos penktokui parduodam didelę metalinę (spintelė, pasirodo medinė - kažkodėl buvau įsitikinus kad metalinė) moksleivio spintelę už 75 Lt 50 Lt ir pridedam 38 dydžio berniuko uniformą su šlipsu dovanų (iki 155 cm ūgiui tiks) biggrin.gif Uniforma dėvėta visus keturis metus, bet dar pusė velnio, manau metus-du dar gali pasitarnaut smile.gif

Kreipkitės per AŽ biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!!! smile.gif

Mano dukra mokosi toje mokykloje smile.gif
Labai jai patinka ten. Sako mokytojai ten labai geri.
Mokykloje žiemą šilta, pavasarį gerai, vėsu smile.gif
mokytojai dėmesingi ir suinteresuoti išmokyti smile.gif
mokykloje labai tvarkinga. Langai plastikiniai.
Kabinetai erdvūs ir pritaikyti mokymuisi.
Man ir Mano dukrai ši mokykla labai patinka... blush2.gif
Atsakyti
Sveiki.Lankysim ir mes nuo rugsėjo šia mokykla.Bet pavėlavom užsisakyti uniforma.Gal žinote kur Vilniuje dar parduoda uniformas.
Atsakyti
QUOTE(AMANT @ 2011 08 01, 17:45)
Sveiki.Lankysim ir mes nuo rugsėjo šia mokykla.Bet pavėlavom užsisakyti uniforma.Gal žinote kur Vilniuje dar parduoda uniformas.

O nebandet klaust gal mokykloje yra atnestu parduot
Atsakyti
QUOTE(Reenata @ 2011 08 01, 18:57)
O nebandet klaust gal mokykloje yra atnestu parduot

Busim naujokai mokykloje,keliaujam į 5 klasė,tai mokytojos nepažįstu.
Atsakyti
QUOTE(AMANT @ 2011 08 02, 07:40)
Busim naujokai mokykloje,keliaujam į 5 klasė,tai mokytojos nepažįstu.

Uzeikit i rastine ir paklauskit sekretoriu, kiekvienais metais buna atnestu uniformu
Atsakyti
QUOTE(AMANT @ 2011 08 01, 17:45)

Prie Halės turgaus yra siuvykla-parduotuvė "Aukso siūlas" (Pylimo 60, čia pačiam viršuj, kur laiptukai yra link stoties eiti). Ten taip pat parduoda uniformas ir siūna. mirksiukas.gif Be to kaina ten žymiai mažesnė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuze1977 @ 2011 08 02, 13:38)
Prie Halės turgaus yra siuvykla-parduotuvė "Aukso siūlas" (Pylimo 60, čia pačiam viršuj, kur laiptukai yra link stoties eiti). Ten taip pat parduoda uniformas ir siūna.  mirksiukas.gif  Be to kaina ten žymiai mažesnė  thumbup.gif

Ačiū už nukreipimą :4u:Kaina tikrai daug mažesnė. Švarką užsakiau,o dėl sijono neapsisprendžiau,nes jie neturi audinio tokio iš kurio siuvamas kaklaraištis ir sijone tie paraukimai,skiriasi langelių dydis ir truputi spalva.Kažin ar nebus problemos,kad kaklaraištis truputi skiriasi g.gif
Atsakyti
O šito tai jau nežinau g.gif Patys būsime naujokai rolleyes.gif Beje, mano sūnus taip pat į 5 klasę eis, į muzikinę.
Atsakyti
Sveikos,gal kas turit jau nereikalinga mergaitišką uniformą penktokei? blush2.gif Parduot ar padovanot,būčiau labai dėkinga, jei kas pasiūlytų per az 4u.gif
Atsakyti