Įkraunama...
Įkraunama...

P. Vileišio mokykla

Žmonės - tai negi niekam nereik berno uniformos dovanų? Visi nori naujas brangiai pirkt? biggrin.gif
O spintelė medinė (didelė), tiek to, tebūnie 40 Lt
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 08 13, 00:03)
Žmonės - tai negi niekam nereik berno uniformos dovanų? Visi nori naujas brangiai pirkt?  biggrin.gif
O spintelė medinė (didelė), tiek to, tebūnie 40 Lt 
4u.gif

O kodėl nenorit per mokytoja parduoti? Kiek žinau klasės auklėtoja savo klasėj renka spintelės prie savo kabineto,kad visiems būtu vienoj vietoj,todėl gal niekas ir nesusigundo g.gif
Atsakyti
gal dar kam reikės - parduodu savo penktokėlio išaugtą uniformą (dėvėjo švarką metus) ir visiškai nedėvėtas, naujutėles kelnes (turėjom kitas, o šitas netikėtai išaugom, pirksim naujas). Dydžiai: kelnės pusvilnonės (45 proc. vilnos): 158 - 80 lt (pirktos už 98 lt), švarkas 38 d. - 70 Lt. Švarkas taip pat su vilna. Kreiptis per AŽ.
Atsakyti
Abi dukros lanko šią mokyklą. Patenkintos.
Dėl muzikinės klasės, tai sakyčiau išpūstas reikalas. Nieko ypatingo, kaip kad žadėjo, nevyksta. Šiek tiek daugiau padainuoja ir tiek. Nei miuziklų, nei spektaklių. Kartais kokiuose nors konkursuose, koncertuose sudalyvauja ir tiek.
Direktorė susižavėjimo nekelia, bet niekur taip nebūna, kad 100proc. viskas tiktų ir patiktų. Norint prie daug ko prisikabint galima.
Buvo tragiška kūno kultūros mokytoja. Dabar išėjo, atėjo kitos, mokiniai patenkinti.
Su rusų kalba, kaip kažkas minėjo, iš tiesų yra blogai. Todėl pasirinko vokiečių kaip antrą užsienio kalbą.
smile.gif Nesigailim pasirinkę šią mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(taramdaram @ 2011 11 03, 18:43)
Abi dukros lanko šią mokyklą. Patenkintos.
Dėl muzikinės klasės, tai sakyčiau išpūstas reikalas. Nieko ypatingo, kaip kad žadėjo, nevyksta. Šiek tiek daugiau padainuoja ir tiek. Nei miuziklų, nei spektaklių. Kartais kokiuose nors konkursuose, koncertuose sudalyvauja ir tiek.
Direktorė susižavėjimo nekelia, bet niekur taip nebūna, kad 100proc. viskas tiktų ir patiktų. Norint prie daug ko prisikabint galima.
Buvo tragiška kūno kultūros mokytoja. Dabar išėjo, atėjo kitos, mokiniai patenkinti.
Su rusų kalba, kaip kažkas minėjo, iš tiesų yra blogai. Todėl pasirinko vokiečių kaip antrą užsienio kalbą.
smile.gif Nesigailim pasirinkę šią mokyklą.

O gal galima butu plačiau apie rusų kalbą,nes mes kaip tik pasirinkom ją kaip antra užsienio.Jeigu labai blogai gal nevėlu dar pakeisti į anglu.
Atsakyti
laba diena,
nepatingėjau-perskaičiau visą forumą.
Bet informacijos, kurios norėjau neradau blush2.gif Vienos mamos pasisakymai ir ta pati tema...
gal kas galit atsakyt į konkretų klausimą apie pradinukus ax.gif
ruošaimės leist du pirmokėlius nuo rudnes. renkames ne vien šią mokyklą, nes nežinai , kur mus /ir ar priims, nes ne pagal gyvenamą vietą.
Tad-kokios mokytojos šiemet turi ketvirtokus. ką galit apie jas pasakyti?
dar domina maitinimas mokykloje.
Būsiu dėkinga už pasiskaymus 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Pradinukų klasės yra atskirame koridoriuje. Būsimieji pirmokai mokysis šio koridoriaus gale, toliausiai nuo įėjimo. Mokytojos abi neblogos. Kiek žinau trečius metus iš eilės bus organizuojama prancūzų klasė, taigi vaikai bus skirstomi pagal kalbas.
Dėl maitinimo - galima užsisakyti pusryčius, pietus, pavakarius. Pietus kainuoja 5,50Lt be sriubos, sriuba - 1Lt, pavakariai - 3Lt. Mano vaikai valgo noriai, sako, kad skanu. Beje, valgykla kaip mokyklai labai jauki.
Dar man labai patinka kad vaikai turi savo spinteles.
Prailginta dirba iki 18val, joje gali būti ne tik pirmokai, bet ir vyresni, vaikai nuvedami pavalgyti, paruošia pamokas, suorganizuojami įvairūs žaidimai, eina į salę, į kiemą. Mano vaikai labai noriai lieka prailgintoj, net laukia tos dienos kai liks, nes mes dabar lankom tik 1 dieną per savaitę.
Beje, aš šiemet irgi leisiu pirmoką į šią mokyklą, tai įdomu susipažinti su būsimų klasiokų tėveliais. ax.gif
Atsakyti
Šią mokyklą lanko abu mano vaikai. Pradinių klasių mokytojos puikios. Kol mokėsi pradinėse, nebuvo jokių problemų. vaikai mokosi gerai, bet turim bėdų su rusų mokytoja. manau, kad vien dėl jos rinktumėmės dabar antrą kalbą -vokiečių.
Taip pat silpna istorijos mokytoja, dėsto formaliai, vaikų nesudomina.
Jaučiam perdidelį spaudimą dėl uniformų. Galima būtų leisti ir nežymius nukrypimus, patogumo labui.
Tačiau pasvėrus visus + ir - matau daugiau pliusų. Nesigailiu, kad vaikai čia mokosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutak @ 2012 01 28, 22:12)
turim bėdų su rusų mokytoja. manau, kad vien dėl jos rinktumėmės dabar antrą kalbą -vokiečių.

Gal galit išsamiau pakomentuoti, nes artėja antros kalbos pasirinkimas... smile.gif Rusų k. mokytoja yra tik viena?
Atsakyti
QUOTE(ievuze1977 @ 2011 08 02, 12:38)
Prie Halės turgaus yra siuvykla-parduotuvė "Aukso siūlas"

Ačiū 4u.gif

QUOTE(rimante2 @ 2012 01 14, 11:55)
Mokytojos abi neblogos.

Ačiū 4u.gif

Mes irgi renkamės iš kelių m-lų. Atvirų durų diena šitoj labiausiai patiko, turbūt ir apsistosime. Galėsime kooperuotis vežiojimams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanti @ 2012 04 01, 12:41)
Mes irgi renkamės iš kelių m-lų. Atvirų durų diena šitoj labiausiai patiko, turbūt ir apsistosime. Galėsime kooperuotis vežiojimams  smile.gif

mano vaikai beveik metus lanko šią mokyklą ir esam labai patenkinti thumbup.gif Kadangi prieš tai lankė kitą, tai turiu su kuo lyginti. Tai man ši mokykla labai patinka, ir mokytojai labai šaunūs, bent jau tie, kuriuos pažįstu smile.gif O atvirų durų diena ir man patiko, nors dalyvavau joje tik kaip koncertuotojo mama ax.gif
Atsakyti
laba diena,
pasirodo-buvo atvirų durų diena...pražiopsojau doh.gif Ar jūs gavote laiškus, ar tiesiog žinojote šią info?
Atsakyti