Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

O kažin kaip su gariniais dulkių siurbliais??? GAl kas turit MENIKINI firmos ALLEGRO 500C??? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt koki geriau rinktis garini ar plaunama?
Kokie ju privalumai ir trukumai?
Pas mus minksti baldai gobelenu traukti, kilimas.Mazius megsta paterliot. Kazi kuris is ju tas demes visokias geriau valytu g.gif
Atsakyti
Gariniai daugiau skirti kietoms dangoms, plaunantys minkštoms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 01 12, 22:54)
Vaidule tai Thomas siurbliu ne vienas modelis yra..
As nusipirkau Hyla siurbly,principas jo kaip Epikos,tik galingesnis,atsiliepimu kolkas neturiu.,  laukiu kol is Vokietijos  parves. Irgi uzsiknisau plyteles plaut,langu valymas baisiai nervina, ir siurbiu ar nesiurbiu dulkiu kazkaip vistiek labai daug  doh.gif

dar va niekaip nesuprantu kodel Lura (Vokietijoj taip epika  vadinasi) Vokietijoj kainuoja apie 1100euru,kai cia kazkur perpus  doh.gif

Kas cia per Hyla? Ir kus jais prekiauja, bei kokie jo duomenys? Man nieko nepavyksta rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2008 01 31, 18:58)
Kas cia per Hyla? Ir kus jais prekiauja, bei kokie jo duomenys? Man nieko nepavyksta rasti g.gif

atstovu puslapis
Atsakyti
Mes norejome pirkti plaunanti dulkiu siurbli, bet TOPO centre mus atkalbejo, nes sake jeigu namuose paklotas parketas, tai nelebai gerai grindims.. ax.gif Pasidalinom su vyru darbais, jis siurbia, as praplaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 01 31, 21:57)

Aciu 4u.gif . Sito puslapio neradau blush2.gif
Atsakyti
O kaina Hyla kokia???
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 01, 10:49)
O kaina Hyla kokia???

Mane taip pat domina jos kaina, bei techniniai duomenys. Niekaip as tu techniniu duomenu nerandu g.gif
Atsakyti
http://www.hyla.net/lt/take_look.php
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 01, 10:49)
O kaina Hyla kokia???

QUOTE(Joleks @ 2008 02 01, 11:09)
Mane taip pat domina jos kaina, bei techniniai duomenys. Niekaip as tu techniniu duomenu nerandu g.gif

kaina ten pas juos ivairi priklausomai nuo komplektacijos,kazkur nuo 3500-6000 lt.
variklio galia 850 W+ 150W jei jungi elektrini antgali.
max.oro srautas-3 kub m/min
vandens kiekis inde 4 l
variklio apsisukimai 25000/min..

Atrodo variklio galingumas nedideli-bet traukia tai patikekit thumbup.gif ,gerai kazkas yra sakes,kad ne nuo variklio galios priklauso siurbimo galia..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 01, 11:47)
kaina ten pas juos ivairi priklausomai nuo komplektacijos,kazkur nuo 3500-6000 lt.
variklio galia 850 W+ 150W jei jungi elektrini antgali.
max.oro srautas-3 kub m/min
vandens kiekis inde 4 l
variklio apsisukimai 25000/min..

Atrodo variklio galingumas nedideli-bet traukia tai patikekit  thumbup.gif ,gerai kazkas yra sakes,kad ne nuo variklio galios priklauso siurbimo galia..

Na man jis perbrangus, as tiek uz siurbli nemokesiu.
Atsakyti