O kažin kaip su gariniais dulkių siurbliais??? GAl kas turit MENIKINI firmos ALLEGRO 500C???

Gal kas galit pasakyt koki geriau rinktis garini ar plaunama?
Kokie ju privalumai ir trukumai?
Pas mus minksti baldai gobelenu traukti, kilimas.Mazius megsta paterliot. Kazi kuris is ju tas demes visokias geriau valytu
Kokie ju privalumai ir trukumai?
Pas mus minksti baldai gobelenu traukti, kilimas.Mazius megsta paterliot. Kazi kuris is ju tas demes visokias geriau valytu

Gariniai daugiau skirti kietoms dangoms, plaunantys minkštoms

QUOTE(happy @ 2008 01 12, 22:54)
Vaidule tai Thomas siurbliu ne vienas modelis yra..
As nusipirkau Hyla siurbly,principas jo kaip Epikos,tik galingesnis,atsiliepimu kolkas neturiu., laukiu kol is Vokietijos parves. Irgi uzsiknisau plyteles plaut,langu valymas baisiai nervina, ir siurbiu ar nesiurbiu dulkiu kazkaip vistiek labai daug
dar va niekaip nesuprantu kodel Lura (Vokietijoj taip epika vadinasi) Vokietijoj kainuoja apie 1100euru,kai cia kazkur perpus
As nusipirkau Hyla siurbly,principas jo kaip Epikos,tik galingesnis,atsiliepimu kolkas neturiu., laukiu kol is Vokietijos parves. Irgi uzsiknisau plyteles plaut,langu valymas baisiai nervina, ir siurbiu ar nesiurbiu dulkiu kazkaip vistiek labai daug

dar va niekaip nesuprantu kodel Lura (Vokietijoj taip epika vadinasi) Vokietijoj kainuoja apie 1100euru,kai cia kazkur perpus

Kas cia per Hyla? Ir kus jais prekiauja, bei kokie jo duomenys? Man nieko nepavyksta rasti

QUOTE(Joleks @ 2008 01 31, 18:58)
Kas cia per Hyla? Ir kus jais prekiauja, bei kokie jo duomenys? Man nieko nepavyksta rasti 

atstovu puslapis
Mes norejome pirkti plaunanti dulkiu siurbli, bet TOPO centre mus atkalbejo, nes sake jeigu namuose paklotas parketas, tai nelebai gerai grindims..
Pasidalinom su vyru darbais, jis siurbia, as praplaunu

O kaina Hyla kokia???
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 01, 10:49)
O kaina Hyla kokia???
Mane taip pat domina jos kaina, bei techniniai duomenys. Niekaip as tu techniniu duomenu nerandu

QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 01, 10:49)
O kaina Hyla kokia???
QUOTE(Joleks @ 2008 02 01, 11:09)
Mane taip pat domina jos kaina, bei techniniai duomenys. Niekaip as tu techniniu duomenu nerandu 

kaina ten pas juos ivairi priklausomai nuo komplektacijos,kazkur nuo 3500-6000 lt.
variklio galia 850 W+ 150W jei jungi elektrini antgali.
max.oro srautas-3 kub m/min
vandens kiekis inde 4 l
variklio apsisukimai 25000/min..
Atrodo variklio galingumas nedideli-bet traukia tai patikekit

QUOTE(happy @ 2008 02 01, 11:47)
kaina ten pas juos ivairi priklausomai nuo komplektacijos,kazkur nuo 3500-6000 lt.
vandens kiekis inde 4 l
,gerai kazkas yra sakes,kad ne nuo variklio galios priklauso siurbimo galia..
vandens kiekis inde 4 l

Na man jis perbrangus, as tiek uz siurbli nemokesiu.