Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

QUOTE(Joleks @ 2008 02 01, 14:29)
Na man jis perbrangus, as tiek uz siurbli nemokesiu.

Mano vyras irgi taip sako....Sako geriau naujus telikus į visus kambarius susikabinsiu ir dar plius vonioj tv įsirengsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 01, 18:18)
Mano vyras irgi taip sako....Sako geriau naujus telikus į visus kambarius susikabinsiu ir dar plius vonioj tv įsirengsiu  biggrin.gif

as gerokai pigiau per ebay nusipirkau ax.gif Apziurejo vakar hyla atstovas ir sake-kaip naujas thumbup.gif
Atsakyti
Kažkas klausė apie Thomas siurbius, tai savo patirtim galiu pasidalinti. Turim jau keletą metų Thomas siurblį Twin Aquafilter. Vienareikšmiškai- niekada daugiau tokio nepirkčiau. Siurbia jis gal ir gerai, bet norint jį išvalyti ir išplauti, sugaišti tiek pat laiko, kiek ir siurbliuodamas doh.gif Labai jau daug detalių, žarnelių, kampelių ir t.t. ir pan. Kol viską išimi, išardai, išplauni...
Oi kaip aš to siurblio nemyliu doh.gif Oi kaip pykstu, kai jį plauti reikia doh.gif Oi kiek bambu doh.gif Labai tikiuosi artimiausiu metu kitą įsigyti...
Atsakyti
Noretusi isgirst atsiliepimu apie Epika siurbli. Kiek teko skaityt, tai lyg ir neblogi atsiliepimai panaudojus kelis menesius, gal yra tokiu, kurie naudojas juo metus ir ilgiau?
Ar nenusivylet?
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2008 02 01, 21:00)
Kažkas klausė apie Thomas siurbius, tai savo patirtim galiu pasidalinti. Turim jau keletą metų Thomas siurblį Twin Aquafilter. Vienareikšmiškai- niekada daugiau tokio nepirkčiau. Siurbia jis gal ir gerai, bet norint jį išvalyti ir išplauti, sugaišti tiek pat laiko, kiek ir siurbliuodamas  doh.gif Labai jau daug detalių, žarnelių, kampelių ir t.t. ir pan. Kol viską išimi, išardai, išplauni...
Oi kaip aš to siurblio nemyliu  doh.gif Oi kaip pykstu, kai jį plauti reikia  doh.gif Oi kiek bambu  doh.gif Labai tikiuosi artimiausiu metu kitą įsigyti...

Vadinasi va dėl ko juos taip masiškai nedaug naudotus pardavinėja doh.gif cool.gif

Tai kokį tada pirkti unsure.gif

Man reik kad tiktų kietai dandai pagrinde, bet kad reikalui esant ir langus ir plyteles išplaut būtų galima rolleyes.gif Dar reikia kad nebūtų keičiamų maišelių, o viskas eitų tik per vandenį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2008 02 01, 21:00)
Kažkas klausė apie Thomas siurbius, tai savo patirtim galiu pasidalinti. Turim jau keletą metų Thomas siurblį Twin Aquafilter. Vienareikšmiškai- niekada daugiau tokio nepirkčiau. Siurbia jis gal ir gerai, bet norint jį išvalyti ir išplauti, sugaišti tiek pat laiko, kiek ir siurbliuodamas  doh.gif Labai jau daug detalių, žarnelių, kampelių ir t.t. ir pan. Kol viską išimi, išardai, išplauni...
Oi kaip aš to siurblio nemyliu  doh.gif Oi kaip pykstu, kai jį plauti reikia  doh.gif Oi kiek bambu  doh.gif Labai tikiuosi artimiausiu metu kitą įsigyti...

na turiu Thomas siurblį ir kolkas tfu tfu tfu nesiskundžiu rolleyes.gif aišku kol išplauni sugaišti laiko, bet man parodykit siurblį kuriame nereikės to daryti, visus teks plauti, tvarkyti, vienus trumpiau kitus ilgiau. Su saviškiu puikiai išsiurbiu, ir jokių dulkių nekelia, ir įlašinus aromatinio aliejaus per visą kambarį pasklinda nuostabi gaiva. Kiekvienam siurblis pagal poreikius, mano atveju kaina atitinka jo galimybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2008 02 02, 12:30)
Noretusi isgirst atsiliepimu apie Epika siurbli. Kiek teko skaityt, tai lyg ir neblogi atsiliepimai panaudojus kelis menesius, gal yra tokiu, kurie naudojas juo metus ir ilgiau?
Ar nenusivylet?

Aš epika siurbliu naudojuosi daugiau nei pusę metų,visai geras daiktas,tik va su tuo plovimu tai mane nervuoja,nes reik išardyt,išplaut viską gražiai,paskui atsukt vieną varštuką,kad kažkokį varikliuką praplaut doh.gif Galiu pasakyt tik tiek kad pati gal niekada nebūčiau sugalvojusi nusipirkt sau tokį daikta,bet kaip dovana tai tikrai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neprasta @ 2008 02 07, 01:14)
Aš epika siurbliu naudojuosi daugiau nei pusę metų,visai geras daiktas,tik va su tuo plovimu tai mane nervuoja,nes reik išardyt,išplaut viską gražiai,paskui atsukt vieną varštuką,kad kažkokį varikliuką praplaut doh.gif Galiu pasakyt tik tiek kad pati gal niekada nebūčiau sugalvojusi nusipirkt sau tokį daikta,bet kaip dovana tai tikrai džiaugiuosi thumbup.gif

o pasirodo ne vien Thomas siurbliuose yra ką ardyti ir valyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 02 06, 14:58)
Man reik kad tiktų kietai dandai pagrinde, bet kad reikalui esant ir langus ir plyteles išplaut būtų galima rolleyes.gif Dar reikia kad nebūtų keičiamų maišelių, o viskas eitų tik per vandenį  rolleyes.gif

tada gal garinius pasiziurek karcher-1902,nes pvz ir su manuoju Hyla plaut plyteles man nepatogu schmoll.gif ,paprasciau su sluota pereit. Nes principas plaunamu siurbliu manau visu tas pats: ispurski vandeni,trini su sepeciu ir tada nusiurbi.. Vienu zodziu nera tai visai paprastas procesas.. schmoll.gif Gal su gariniais patogiau nzn,. O del isvalymo siurblio-tai pas mane problemos nera,ispilu vandeni ir isplaunu inda..daugiau nieko valyt nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 07 vasario 2008 - 11:25
Aš kartą per metus pasisklinu iš giminaitės - mašinai ir baldams pravalyti.
Atsakyti
Turim Thomas siurbli. Pritariu Audry drinks_cheers.gif nuomonei, as taip pat tokio daugiau nepirkciau.
Atsakyti
Man ir reiktu isigyti normalu siurbli, bet mano pasirinkimas linksta ties Karcher firmos, kazkodel man jie atrodo patikimi, o vat THomas buvau pasiemus tai net nervas eme, nes tik sslapina kilima o vandens neistraukia, bet cia gal nuo modelio priklauso.
Atsakyti