Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

QUOTE(LABUSKA @ 2008 04 04, 21:21)
O gal kas galit parekomenduoti nelabai brangų, bet gerą plaunamą siurblį? Na, iki kokių 1000-1500lt smile.gif

Aš turiu Thomas TT dulkių siurblį, labai geras dalykas, pirkau kauno bazėse 5 sandėlyje už 1300lt. Ten pat pirko ir mano draugė, džiaugiamės abi savo pirkiniais. Net neįsivaizduoju, kaip reikėtų išplauti apie 100k kvadratų plytelių, o dar laminato 20. Liuks daiktas, nėra nė ką bepridurti... thumbup.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti gal kas nors is turinciuju Rainbow ar Hyla siurblius galetu isreiksti savo nuomone ar sie siurbliai verti uz juos prasomu pinigu? Ar jie kazkuo ypatingai skiriasi nuo paprastu plaunamuju siubliu, na neskaitant, kad atlieka oro gaivinima?

Ir dar labai domina langu plovimo funkcija, kas langus plaunate su siurbliu (nebutinai rainbow ar Hyla) ar esate patenkintos? Ir koks siurblys gerai atlieka tokia funkcija?
Atsakyti
Lietuvoje nieko neverta pirkti! Pavyzdžiui naujausias THOMAS TWIN T 2 aquafilter plaunamas dulkių siurblys Lietuvoje kainuoja 1840 Lt, Vokietijoje apie 300 eurų , t.y. 800 Lt pigiau. Suntimas kainuotų ne daugiau 100-150 Lt ir jokių papildomų mokesčių (nes iš ES šalies)! Valanda internete ir 200 eurų sutaupyta.
Aš nieko nebeperku Lietuvoje, vieną kartą pabandžiau, visai paprasta. Automobilio detales perku JAV (iki 8 kartų pigiau, per 4 mėnesius vietoj 3000 Lt sumokėjau 900 Lt), buitinę techniką Europoje (nes JAV 120V įtampa, aišku galima statyti keitiklį), nes dauuuuuuuug pigiau. Paskutinis pirkinys - oro valytuvas: tokio lygio analogiški Lietuvoje kainuoja 5-6 tūkst., pirkau tiesiai iš Šveicarijos, sumokėjau 2500 Lt !!! Ir dauguma pažįstamų taip daro.
Atsakyti
Seles, pasidalink - kaip perki?
Atsakyti
Per GOOGLE įvedu norimą pirkti modelį (susirandu internetinėje parduotuvėje), užsiregistruoju joje ir perku (spaudžiu BUY arba Kaufen), reikia tik žiūrėti, kad siųstų į ES šalis (siuntimo kaina būna nurodyta). Banke paėmiau VISA Virt ONE kortelę atsiskaitymui int. prekyboje (kainuoja 20 Lt/metams ir viskas.
Atsakyti
Pavyzdys : THOMAS TWIN T 2 aquafilter, kaina Vokietijoje :
http://www.eas-y.de/...;et_sub=ciao.de

kaina: 302 Eurai arba 1040 Lt + siuntimas į Lietuvą 56 Eurai (http://www.eas-y.de/shop/Versandkosten?tranid=154225524&shop=BAUMANNBAKUM ) arba 193 Lt, viso 1233 Lt. Kaina Lietuvoje 1840 Lt – kaina Vokietijoje - skirtumas 600 Lt.

Čia : http://www.ciao.de/E...hwab_de__449814
Galima pasiskaityti atsiliepimus apie pardavėją. Jei atsiliepimai geri ir jų daug (ypač E-bay), galima pirkti.

Ir taip visoms prekėms !

Papildyta:
QUOTE(seles @ 2008 04 09, 12:49)
Per GOOGLE įvedu norimą pirkti modelį (susirandu internetinėje parduotuvėje), užsiregistruoju joje  ir perku (spaudžiu BUY arba in den warenkorb), reikia tik žiūrėti, kad siųstų į ES šalis (siuntimo kaina būna nurodyta). Banke paėmiau VISA Virt ONE kortelę atsiskaitymui int. prekyboje (kainuoja 20 Lt/metams ir viskas.

Atsakyti
Tiesiog pažįstamas ieško Thomas dulkių siurblio. Vokietijoje radau su siuntimu - 315 Eurų, arba 760 Lt pigiau nei Lietuvoje.
Atsakyti
Prieš pora savaičių įsigijau HEPATECH 3/1 (S1800) .Pirkau Kaune,Bazėse.Vilniuje šito modelio neradau.Pardavėjos firminėj parduotuvėj sakė,kad prekyb. centrai juo neprekiauja.Atseit per pigus.Aš sau buvau nusprendus,kad daugiau tūkstančio už siurblį tikrai nemokėsiu.Suplojau už jį 460 - čia su nuolaida,nes valandą laukiau,kol atveš iš sandėlio,šiaip kainuoja,berods, 499 lt.Dar pirkau papildomai kelis filtrus,šampūno ir turbo antgalį kilimams - dar kažkur apie 100 lt. papildomai sukišau.
Šiaip esu tikrai patenkinta tuo siurbliuku.Iš pat pradžių patiko,kad lengvas ir manevringas,nes su 4 ratukais- užknisdavo savo paprastą siurblį su dviem ratais per jėgą tampyt į visas puses.Kai pripili vandens ,aišku,pasunkėja,bet vandens juk nepalengvinsi.
Siurbti gali kaip nori: į vienkartinį maišelį(yra ir daugkartinio naudojimo medžiaginis),į vandenį arba tiesiog plauti. Turi valomą Hepa filtrą,tik niekur neradau,koks jo skaičiukas.Surinkti ir išrinkti siurblį nesudėtinga,lengvai išsiima ir išsiplauna visos talpos.Žarnelių plauti papildomai nebūtina,tik baigus plauti grindis rekomenduoja kelias minutes siurbti švarų vandenį- išsiplauna visi vamzdeliai ir žarnelės.
Siurblio galingumo man pilnai užtenka,siurbia ne prasčiau už mano senąjį.Plauna tikrai gerai,nes kai atskirai valiau vieną aptrauktą audiniu su paminkštinimu kėdę,tai vien nuo jos vanduo talpoje buvo juodas kaip naktis ir gausybė maurų.Įsivaizduoju,kas būtų po minkštos sofos plovimo.
Patiko turbo šepetys,kilimėlius valo tikrai gerai,prasiurbliuoju su juo ir grindis,tik jis labai svaido smėlio daleles į šonus- nepritaikytas grindims.Dar reikės nusipirkti kitą turbo antgalį- tas skirtas minkštiems baldams,gobelenams ir pan.Tas plokštesnis,gal ne taip taškysis į šonus.Turbo antgalį galima atidaryti ir iš vidaus išvalyti- apsineša tikrai daug ir greitai.
Plauna grindis labai gerai- laminatas lieka sausesnis nei su Viledos šluota-šluoste praėjus.Ploviau ir langus- patiko,lengviau nei su skudurais ir laikraščiais žaist.
Turi ir išpūtimo funkciją,bet jos dar niekur nenaudojau.
Yra stori kempininiai filtrai.Juos reikia kiekvieną kartą išplauti - gana smarkiai apsineša.Dėl šios priežasties pirkom antrą porą filtrų,kad,esant reikalui, galėtume vienus padžiauti,o kitus įdėjus toliau siurbti.Prilenda daug šiukšlių į juos taip giliai,kad vien plovimo neužtenka.Bet kaip tik šiandien suradau metodą,kaip tas šiukšles iš filtrų pašalinti- viena ranka laikai filtrą,o kita daužai per laisvą filtro galą- jis spyruokliuoja,susitraukinėja ir nuo staigiu judesių šiukšlės iš giliau išlenda į paviršių.
Vamzdis šio siurblio plastmasinis,bet man toks dar geriau - rankos ne taip pavargsta- nuo senojo siurblio metalinę dalį iš vis buvau nuėmus,nes būdavo sunku su ja dirbti.
Kai talpa prisipildo per daug vandens ir jis besitaškydamas pradeda sunktis pro filtrus,siurblio variklis turi apsauginę plūdę ir filtriuką,kurie užkemša oro angą į siurblio variklį.Tuomet siurblys pradeda staiga silpniau traukti- tai ženklas,kad reikia siurblį kuo greičiau išjungti ir išpilti purviną vandenį.Va tuomet ir prireikia pakeisti sudrėkusius kempininius filtrus ir filtrą,apsaugantį patį variklį.Buvo man jau pora kartų toks reikalas- ne iš karto susigaudžiau,kas yra.Po to galvojau,kad nuo vandens variklis perdegs,bet ne ten jis labai sandariai užsidaro ir tik viską po to palikti išdžiūti reikia.
Trūkumai: pakankamai garsiai veikia,bet vien dėl to mokėti kokius 500 lt. papildomai- gal jau ačiū,pakentėsim).Ištraukiant pagrindinę vandens purškimo žarnelę iš siurblio,nuo susidariusio spaudimo visuomet išbėga keli šaukštai vandens.Siurbliuojant grindis ir nepurškiant vandens,bet įjungus purškimo funkciją, iš vamzdelio po truputį laša vanduo- žinoma jį tuoj pat gali susiurbti.
Šiaip šis buities instrumentas man kelia norą kuo daugiau tvarkytis,valytis.Tikrai patinka,kai matai,kiek purvo susiurbi,kiek dulkių į Hepa filtrą nusėda.Oras iš siurblio išeina gaivus,pardavėjos parekomendavo į švarų vandenį įlašinti kelis lašus eterinio aliejaus-dar gaiviau kambariuose pasidaro prasiurbliavus.Įsitikinau,kad vien prasiurbti paprastai ne tas- išsiurbiau kambarį per vandens filtrą- vanduo juodas ir su purvais.Po to perploviau su plovimo funkcija- vanduo irgi juodas tik jau purvų daug mažiau.Stengiuosi visur,kur įmanoma plovimo funkciją naudoti- daug geriau pašalina visokias dulkes,nes jas sudrėkina,o tik po to siurbia.
Yra tik vienas klausimas,kuris man neaiškus- kaip gerai išvalyti Hepa filtrą?Pas mane jis jau pajuodo.Bandžiau plauti po tekančiu vadeniu su minkštu šepetuku- truputį atsivalė,bet ne iki galo .Dabar užmerkiau ,vakare žiūresu,kas bus.Perskaičiau visą senesnę temą,niekur neradau,kad kas nors būtų plačiau aprašęs.Gal kas nors gali pasidalinti patirtim?
Atsakyti
Šiandien apsilankė žmogeliukas, kuris siūlė įsigyti Kirby dulkių siurblį. Mini komplektakcija 7855 Lt. O prezentacijos kaina 7515 Lt. Kiek rodė tai daiktas atrodo neblogas, nes kai prasiurbė atrodo gyvename lyg kokie nevalos, tačiau kaina baido. Visų komentarų neperskaičiau, tačiau gal kas galėtumėt pasidalinti trumpai ar jis vertas tokių pinigų ir kiek Jūs mokėjote. Kiek permečiau komentarus tai ušsieny kiek suprantu jie pigesni? Būčiau labai dėkinga:4u:
Atsakyti
QUOTE(Naktine @ 2008 04 15, 09:49)
Prieš pora savaičių įsigijau HEPATECH 3/1 (S1800) .Pirkau Kaune,Bazėse.Vilniuje šito modelio neradau.Pardavėjos  firminėj parduotuvėj sakė,kad prekyb. centrai juo neprekiauja.Atseit per pigus.Aš sau buvau nusprendus,kad daugiau tūkstančio už siurblį tikrai nemokėsiu.Suplojau už jį 460 - čia su nuolaida,nes valandą laukiau,kol atveš iš sandėlio,šiaip kainuoja,berods, 499 lt.Dar pirkau papildomai kelis filtrus,šampūno ir turbo antgalį kilimams - dar kažkur apie 100 lt. papildomai sukišau.
  Šiaip esu tikrai patenkinta tuo siurbliuku.Iš pat pradžių patiko,kad lengvas ir manevringas,nes su 4 ratukais- užknisdavo savo paprastą siurblį su dviem ratais per jėgą tampyt į visas puses.Kai pripili vandens ,aišku,pasunkėja,bet vandens juk nepalengvinsi.
  Siurbti gali kaip nori: į vienkartinį maišelį(yra ir daugkartinio naudojimo medžiaginis),į vandenį arba tiesiog plauti. Turi valomą Hepa filtrą,tik niekur neradau,koks jo skaičiukas.Surinkti ir išrinkti siurblį nesudėtinga,lengvai  išsiima ir išsiplauna visos talpos.Žarnelių plauti papildomai nebūtina,tik baigus plauti grindis rekomenduoja kelias minutes siurbti švarų vandenį- išsiplauna visi vamzdeliai ir žarnelės.
  Siurblio galingumo man pilnai užtenka,siurbia ne prasčiau už mano senąjį.Plauna tikrai gerai,nes kai atskirai valiau vieną aptrauktą audiniu su paminkštinimu kėdę,tai vien nuo jos vanduo talpoje buvo juodas kaip naktis ir gausybė maurų.Įsivaizduoju,kas būtų po minkštos sofos plovimo.
  Patiko turbo šepetys,kilimėlius valo tikrai gerai,prasiurbliuoju su juo ir grindis,tik jis labai svaido smėlio daleles į šonus- nepritaikytas grindims.Dar reikės nusipirkti kitą turbo antgalį- tas skirtas minkštiems baldams,gobelenams ir pan.Tas plokštesnis,gal ne taip taškysis į šonus.Turbo antgalį galima atidaryti ir iš vidaus išvalyti- apsineša tikrai daug ir greitai.
  Plauna grindis labai gerai- laminatas lieka sausesnis nei su Viledos šluota-šluoste praėjus.Ploviau ir langus- patiko,lengviau nei su  skudurais ir laikraščiais žaist.
Turi ir išpūtimo funkciją,bet jos dar niekur nenaudojau.
  Yra stori kempininiai filtrai.Juos reikia kiekvieną kartą išplauti - gana smarkiai apsineša.Dėl šios priežasties pirkom antrą porą filtrų,kad,esant reikalui, galėtume vienus padžiauti,o kitus įdėjus toliau siurbti.Prilenda daug šiukšlių į juos taip giliai,kad vien plovimo neužtenka.Bet kaip tik šiandien suradau metodą,kaip tas šiukšles iš filtrų pašalinti- viena ranka laikai filtrą,o kita daužai per laisvą filtro galą- jis spyruokliuoja,susitraukinėja ir nuo staigiu judesių šiukšlės iš giliau išlenda į paviršių.
Vamzdis šio siurblio plastmasinis,bet man toks dar geriau - rankos ne taip pavargsta- nuo senojo siurblio metalinę dalį iš vis buvau nuėmus,nes būdavo sunku su ja dirbti.
  Kai  talpa prisipildo per daug vandens ir jis besitaškydamas pradeda sunktis pro filtrus,siurblio variklis turi apsauginę plūdę ir filtriuką,kurie užkemša oro angą į siurblio variklį.Tuomet siurblys pradeda staiga silpniau traukti- tai ženklas,kad reikia siurblį kuo greičiau išjungti ir išpilti purviną vandenį.Va tuomet ir prireikia pakeisti sudrėkusius kempininius filtrus ir filtrą,apsaugantį patį variklį.Buvo man jau pora kartų toks reikalas- ne iš karto susigaudžiau,kas yra.Po to galvojau,kad nuo vandens variklis perdegs,bet ne ten jis labai sandariai užsidaro ir tik viską po to palikti išdžiūti reikia.
Trūkumai: pakankamai garsiai veikia,bet vien dėl to mokėti kokius 500 lt. papildomai- gal jau ačiū,pakentėsim).Ištraukiant pagrindinę vandens purškimo žarnelę iš siurblio,nuo susidariusio spaudimo visuomet išbėga keli šaukštai vandens.Siurbliuojant grindis ir nepurškiant vandens,bet įjungus purškimo funkciją, iš vamzdelio po truputį laša vanduo- žinoma jį tuoj pat gali susiurbti.
Šiaip šis buities instrumentas man kelia norą kuo daugiau tvarkytis,valytis.Tikrai patinka,kai matai,kiek purvo susiurbi,kiek dulkių į Hepa filtrą nusėda.Oras iš siurblio išeina gaivus,pardavėjos parekomendavo į švarų vandenį įlašinti kelis lašus eterinio aliejaus-dar gaiviau kambariuose pasidaro prasiurbliavus.Įsitikinau,kad vien prasiurbti paprastai ne tas- išsiurbiau kambarį per vandens filtrą- vanduo juodas ir su purvais.Po to perploviau su plovimo funkcija- vanduo irgi juodas tik jau purvų daug mažiau.Stengiuosi visur,kur įmanoma plovimo funkciją naudoti- daug geriau pašalina visokias dulkes,nes jas sudrėkina,o tik po to siurbia.
  Yra tik vienas klausimas,kuris man neaiškus- kaip gerai išvalyti Hepa filtrą?Pas mane jis jau pajuodo.Bandžiau plauti po tekančiu vadeniu su minkštu šepetuku- truputį atsivalė,bet ne iki galo .Dabar užmerkiau ,vakare žiūresu,kas bus.Perskaičiau visą senesnę temą,niekur neradau,kad kas nors būtų plačiau aprašęs.Gal kas nors gali pasidalinti patirtim?

pries pora menesiuku as irgi nusipirkau si siurbli. Pirkau internetinej parduotuvej Bizzon.lt, nes niekur Vilniuj parduotuvej neradau. Tikrai esu juo patenkinta. Galingumas geras, plauna gerai. Grindys tikrai lieka sausos. thumbup.gif Plaunant su sluota, jos buna zymiai dregnesnes. Labai gerai istraukia vandeni is kilimu, minkstu baldu.
Minusai pas mane tie patys: garsiai uzia, varva vanduo kai ijungtas vandens pumpavimas. Galvoju gal reikia pakeist pagal garantini, nes kai tik nusipirkau lasejo zymiai maziau, o dabar vos ne srovele bega verysad.gif O pas tave labai stipriai lasa vanduo?
Hepa filtro plaut dar nebandziau, nes pas mane jis dar pakankamai svarus. Bet esu bendravus meilu su parduotuves kuri tiekia siuos siurblius atstove, tai ji minejo, kad Hepa filtrus reikia kartais pakeist naujais. (galiu atsiust jos meila i a.z.)
Turbo antgaliu neturiu, nes visai nera kilimu namie, taip kad nieko apie juos pasakyti negaliu.
Koki tu naudoji sampuna plaunant grindis? Pirkau Senukuose specialu kuris tinka i plaunancius siurblius. Bet jis skirtas kilimams plauti, o ju neturiu, tai gal galiu pilti paprasciausio grindu, plyteliu ploviklio?
Atsakyti
Dar pamirsau pamineti, kad dariau toki eksperimenta smile.gif : Pasiskolinau is kaimynes Epika siurbli ir dvigules lovos viena ciuzini siurbiau su Epika (turbo antgaliu) o kita su Hepatech siurbliu paprastu antgaliu, skirtu kilimams siurbti.
Ir rezultatas toks: abiejuose siurbliuose vanduo buvo baisiai purvinas ir su visokiais dumblais. Epikoje vanduo buvo siek tiek purvinesnis. Taigi as nusprendziau, kad nera jau mano siurblys toks prastas thumbup.gif ypac atsizvelgiant i tai kad jis 3 kartus pigesnis. biggrin.gif Issisiurbti/issiplauti namus, kai visiskai nera kilimu man jo pilnai pakanka biggrin.gif
Ir dar bent jau tiek kiek jauciasi pridejus ranka, tai man pasirode, kad Hepatech siurblio trauka didesne nei Epikos.
Atsakyti
Nagi pasiulykite nebloga varianta.
ieskau siurblio, kuris man butu neblogas pagalbininkas, kaip sakant su vienu siurbliu visus namus isvalyti. Kilimu nera, tik parketlentes ir plyteles, daug sitklu, langu, mazas nuolat ciaudintis vaikas.
Galvoju apie garo siurblius. Bet man reikia tikrai nesunkaus, ir kad valyt kiekviena karta nereiketu, taip pat kad galeciau trupinius, smeli, dulkes susiurbti, o po to isplauti, ar su garais isgarinti, taip pat tarpus tarp plyteliu isvalyti, nes jau rudi patapo.
kaina iki 2000 lt
ka pasiulysit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetelis: 18 balandžio 2008 - 14:18