Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

QUOTE(svetelis @ 2008 04 18, 15:18)
Nagi pasiulykite nebloga varianta.
ieskau siurblio, kuris man butu neblogas pagalbininkas, kaip sakant su vienu siurbliu visus namus isvalyti. Kilimu nera, tik parketlentes ir plyteles, daug sitklu, langu, mazas nuolat ciaudintis vaikas.
Galvoju apie garo siurblius. Bet man reikia tikrai nesunkaus, ir kad valyt kiekviena karta nereiketu, taip pat kad galeciau trupinius, smeli, dulkes susiurbti, o po to isplauti, ar su garais isgarinti, taip pat tarpus tarp plyteliu isvalyti, nes jau rudi patapo.
kaina iki 2000 lt
ka pasiulysit?

http://www.cleanprol....php?-526132725 kelis simtukus damest reikia, turiu toki, nei uz ka nekeisiu i joki kita schmoll.gif galima tik siurbti arba garinti, arba ir siurbti ir garinti kartu.nerealiai patinka nes garinama be jokiu chemikalu, eina labai karstas garas, kuris naikina visas bacilas.namuose oras gaivesnis pasidare,nebeliko dulkiu stulpu thumbup.gif yra daug antgaliu, netgi antgalis plyteliu tarpams valyti, bet ir su paprastu antgaliu grindu plyteliu tarpus po n metu isvaliau ir nebeliko jokiu juoduliu, grindu rankom nebeplaunu tongue.gif viska isplaunu/isgarinu su siurbliu,ploviau laminata, o dabar plaunu parketlentes, jokiu problemu smile.gif
pas mano tevus kas savaite ateina namu valytoja,tai jai dave tevai sita siurbliuka namu tvarkymui, tai moteriske sake, kad garsusis kirby (jai yra teke dirbti su juo) yra visiskas s... lyginant su situo smile.gif negaila nei vieno isleisto lito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 04 18, 17:57)
http://www.cleanprol....php?-526132725  kelis simtukus damest reikia, turiu toki, nei uz ka nekeisiu i joki kita  schmoll.gif galima tik siurbti arba garinti, arba ir siurbti ir garinti kartu.nerealiai patinka nes garinama be jokiu chemikalu, eina labai karstas garas, kuris naikina visas bacilas.namuose oras gaivesnis pasidare,nebeliko dulkiu stulpu  thumbup.gif yra daug antgaliu, netgi antgalis plyteliu tarpams valyti, bet ir su paprastu antgaliu grindu plyteliu tarpus po n metu isvaliau ir nebeliko jokiu juoduliu, grindu rankom nebeplaunu  tongue.gif viska isplaunu/isgarinu su siurbliu,ploviau laminata, o dabar plaunu parketlentes, jokiu problemu  smile.gif
pas mano tevus kas savaite ateina namu valytoja,tai jai dave tevai sita siurbliuka namu tvarkymui, tai moteriske sake, kad garsusis kirby (jai yra teke  dirbti su juo) yra visiskas s... lyginant su situo smile.gif negaila nei vieno isleisto lito smile.gif

O ar reikia siurbli po panaudojimo valyti, dziovinti?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 18, 18:19)
O ar reikia siurbli po panaudojimo valyti, dziovinti?

visas brudas sutraukiamas i vandeny, reikia is talpos ispilti vandeni ir praskalauti ta talpele, o visa kita nori plauni, nori ne, kiekvieno pasirinkimas. del dziovinimo, tai nedziovinu nieko, palieku, nusivarva ir gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 04 18, 17:57)
http://www.cleanprol....php?-526132725  kelis simtukus damest reikia, turiu toki, nei uz ka nekeisiu i joki kita  schmoll.gif galima tik siurbti arba garinti, arba ir siurbti ir garinti kartu.nerealiai patinka nes garinama be jokiu chemikalu, eina labai karstas garas, kuris naikina visas bacilas.namuose oras gaivesnis pasidare,nebeliko dulkiu stulpu  thumbup.gif yra daug antgaliu, netgi antgalis plyteliu tarpams valyti, bet ir su paprastu antgaliu grindu plyteliu tarpus po n metu isvaliau ir nebeliko jokiu juoduliu, grindu rankom nebeplaunu  tongue.gif viska isplaunu/isgarinu su siurbliu,ploviau laminata, o dabar plaunu parketlentes, jokiu problemu  smile.gif
pas mano tevus kas savaite ateina namu valytoja,tai jai dave tevai sita siurbliuka namu tvarkymui, tai moteriske sake, kad garsusis kirby (jai yra teke  dirbti su juo) yra visiskas s... lyginant su situo smile.gif negaila nei vieno isleisto lito smile.gif

ačiū už nuorodą, pagelbėjot labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 04 20, 17:02)
ačiū už nuorodą, pagelbėjot labai 4u.gif

prasom,kad tik "macitu" smile.gif
Atsakyti
sveiki,
planuojam pirkti plaunantį dulkių siurblį, pas mus pagrinde laminatas, zinoma kazkiek kilimų yra ir plytelių. tai va gal ka pasiulyti galetumet. kiek skaiciau tai susidare ispudis kad yra tik thomas ir kracher (ar pan. kazkaip vadinasi geltoni tokie), gal dar kazkokiu kitokiu yra pasirinkimas,
noretusi kad po siurbimo jo nereiketu pusvalandi plauti dar doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Pas mane namuose labai daug kiliminės šviesios dangos. Kokį patartumėte pirkti siurblį, kad gerai plautų kilimus? Norėčiau ne tų, kur valo garu, bet kur su kilimų šampūnu.
Atsakyti
Et, ir aš gal kokius tris mėnesius "dūsavau" dėl to plaunančio siurblio.....
Galop pakalbėjom su žmonėm, kurie juos turi, pasirodo, nelabai ir būtinas tas daiktas, jei gyveni bute ax.gif

Tai apsiribojom paprastu, Bosh...
Atsakyti
o gal kas yurit ir bandet toki garu siurbliuka is select?
user posted image
aprasymas:
"Easy Cleaner" - ideali valymo priemonė kiekvienam namų ūkiui! Vandens garais dezinfekuojamos ir užmušamos bakterijos - nereikia net kenksmingų chemikalų! Be to, jį galite naudoti visur: namuose, automobilyje, valtyje, namelyje ant ratų ar vasarnamyje. Ten, kur naudosite Easy Cleaner, neliks purvo, riebalų ir nešvarumų sankaupų - puikus rezultatas be jokių cheminių priemonių. Pakaks vandens garų. Jei iki šiol neteko naudoti garų siurblio, rezultatas Jus tiesiog priblokš - viskas žvilgės it mostelėjus burtų lazdele! "Easy Cleaner" yra mažas lengvas siurblys, kuriuo lengvai pasieksite kiekvieną kampelį. Pripažintas GS/CE ir yra itin aukštos kokybės.
Talpa 25o ml, galia 900-1050W
Tik 159.50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetelis: 29 balandžio 2008 - 17:51
o kokia garantija siems siurbliams sutiekiama, idomu? g.gif
Atsakyti
Nu turejo mano tevai "Rowenta" plaunanti siurbli, pries kokius 8 metus pirko ir sumokejo astronominius pinigus, bet... Nemanau, kad toks dalykas apsimoka, nes dazniausiai ji vistiek naudojom tik kaip dulkiu siurbli, o kilimu plovimui perrinkdavome koki karta ar 2 per metus, grindu plauti su juo niekada neplaudavome, nes islpovus budavo tokios balos, kad tekdavo su skuduru antrakart pereiti blink.gif
Atsakyti
ketiname pirkti dulkiu siurbli, reikalas tas, kad mano mazius alergiskas namu erkutem, tiesa, ta alergija pasireiskia du kartus per metus ir tesiasi mazdaug savaite, bet vis tiek, manau, geras siurblys yra butinas. alergiskiems zmonems skirtus siurblius girdejau tik du :kirby ir sebo. kirby atpuola del kainos, sebo, pigesnis - 2100lt, bet man nepatinka, kad jis plauna tik sausu budu, t.y. be vandens. o turint du vaikus ir suni man kazkodel noretusi plauti viska su vandeniu, beto, tas valymas sausu budu galimas ir paprastu siurbliu, pabarstei milteliu, palaukei valanda ir issiurbei, nebutina tokiu atveju uz siurbli moketi 2100, nors, zinoma, kai pardaveja tuo sebo siurbliu pas mane issiurbe kilima (be jokiu milteliu, beje) tai to net spalva pasikeite (i geraja puse, zinoma) bet vistiek galvoju, gal geriau pirkti paprasta plaunati siurbli g.gif juk vistiek juo plaut turbut galima ir baldus, ir lovu ciuzinius, ne tik kilimus. kazin ar is tiesu tik kirby arba sebo gali panaikinti bent dali tu erkuciu? gal plaunantis siurblys galetu atlikti panasia funkcija?gal kas nors susidure su tuo? butu labai malonu isgirsti jusu nuomone (nes jau nebezinau su kuo tartis, is mano pazistamu tu kirby ar sebo siurbliu nieks neturi, tie kurie turi plaunacius, plovimo funkcijos kazkodel nenaudoja, o ka sako sebo ar kirby pardavejai nevisuomet gali but tiesa verysad.gif )o gal kas turi sebo siurbli ir galetu patvirtinti, kad plovimas sausu budu duoda ne ka mazesni efekta, nei valymas slapiu budu? g.gif nes kaip parastas siurblys tai jis man paliko tikrai gera ispudi, isskyrus fakta, kad juo plauti negalima verysad.gif
Atsakyti