kokios mazdaug kainos plaunamu siurbliu? nuo...iki?
sveikos
QUOTE(Ievukis @ 2008 10 09, 11:16)
QUOTE(Sniegas4 @ 2008 10 09, 22:09)
Sveiki, turiu ir aš Karcher SV 1902 negaliu pasakyt kad jis stebūklas bet ir tikrai negaliu pasakyt kad blogas daiktas. Esu namų tvarkytoja šitoj srity tikrai daug dirbu. tarkim langų valymas yra kur kas geresnių prieminių langams valyti grindims valyti super, kilimams ir super ne tik išsiurbs bet ir atgaivins patį kilimą. Plytelėms šveisti ir jų tarpams super gal nieko ir dulkėms valyt tarkim nuo palangių bet šitą darbą greičiau atlieku skudurėliu rankom. Vis dėl to tai tik kokybiškas siurblys grindims ir plytelėms dar visai nieko minkštiems baldams ir čiužiniams
Nesigailiu kad nusipirkau bet jis tikrai ne stebūklas viskam kaip reklamuoja 
pritariu šiai nuomonei
Vat man butent to ir reikia...Pas mumi pirmas aukstas plyteles,o antras - laminuotos grindys.Kilimu
Bet...Pasiskolinau plaunama dulkiu siurbli is vyro seses.Tai viskas butu gal ir neblogai,tik tos visos slangeles
tai kol isrinkau puse vonios vel pritaskiau
Sveikos.As ir siandien parsiveziau Karcher SV 1902.Nezinau kaip bus ryt poryt ir kitais sykiais,bet siandien jauciausi nusivylusi juo.Gal dar nemoku naudotis tiksliai,nepritaikau tam tikru antgaliu ? Pabandziau isvajotusius langus plaut,tai vos neapsiverkiau,jei ne dregni lieka,tai su dryziais
.
Patarkit,kurios jau turit.Kaip tuos langus valyt???
QUOTE(mildocka @ 2008 10 14, 00:55)
Sveikos.As ir siandien parsiveziau Karcher SV 1902.Nezinau kaip bus ryt poryt ir kitais sykiais,bet siandien jauciausi nusivylusi juo.Gal dar nemoku naudotis tiksliai,nepritaikau tam tikru antgaliu ? Pabandziau isvajotusius langus plaut,tai vos neapsiverkiau,jei ne dregni lieka,tai su dryziais
.
ir as nusivylusi, taip pasiseke, kad net ne visada siurbe.Nezinau gal koks defektas ir cekio nerandu. Nieko gero, man jis nepatinka.
QUOTE(mildocka @ 2008 10 13, 23:55)
.
pabandykit grazint atgal
Nežinau gal ir ne į temą, bet langus jau 5 metus mikro pluošto skudurėliu plaunu. Super
. Nereikia jokių valiklių ir džiovinti, poliruoti ir pan. Skudurėli suvilgai vandeniu ir pirmyn. Ant stiklo lieka keli lašiukai, kurie džiūdami nepalieka dėmių. Atsisakiau visų langų valymo priemonių. Tikrai geras daiktas.
QUOTE(Godaite @ 2008 10 14, 09:21)
Nežinau gal ir ne į temą, bet langus jau 5 metus mikro pluošto skudurėliu plaunu. Super
. Nereikia jokių valiklių ir džiovinti, poliruoti ir pan. Skudurėli suvilgai vandeniu ir pirmyn. Ant stiklo lieka keli lašiukai, kurie džiūdami nepalieka dėmių. Atsisakiau visų langų valymo priemonių. Tikrai geras daiktas.
gal kokia nuoroda turi to stebuklingo skuduraičio?
Aš pirkau parodoj. Jie davė lankstinuką. Tai dabar žiuru atrodo tie patys kurie Hyla platina. Ant lankstinuko yra tik Hylos adresas. Bet va internete radau
skuduriukai
Parodoje buvo dviejų gamintojų ir vienas (sitos firmos) kainavo 40 lt, kitas( Reka) 26 lt. Turiu abu valo vienodai. to pigesno nuorodos neturiu, bet gal Hylos platintojai geriau informuoti, nes pirkau iš jų.
Pasakojau apie tą kur krištolui. Kitos irgi gerulės.
skuduriukai
Parodoje buvo dviejų gamintojų ir vienas (sitos firmos) kainavo 40 lt, kitas( Reka) 26 lt. Turiu abu valo vienodai. to pigesno nuorodos neturiu, bet gal Hylos platintojai geriau informuoti, nes pirkau iš jų.
Pasakojau apie tą kur krištolui. Kitos irgi gerulės.
QUOTE(Godaite @ 2008 10 14, 10:21)
QUOTE(fizė @ 2008 10 14, 08:40)
Zinokit,tikrai su mielu noru grazinciau.Bet va,ar priims???? Ir kokia priezasti sakyt ???
beje,ar jums,kas turit karcheri,bega vanduo is pacio siurblio.Nes man pastoviai lasa.visad patraukus siurbli,lieka balute
QUOTE(mildocka @ 2008 10 14, 13:55)
Zinokit,tikrai su mielu noru grazinciau.Bet va,ar priims???? Ir kokia priezasti sakyt ???
beje,ar jums,kas turit karcheri,bega vanduo is pacio siurblio.Nes man pastoviai lasa.visad patraukus siurbli,lieka balute
.Nemanau,kad per daug vandens pripilu.Ir taip pat,kaip cia kazkuri rase,jog kartais skleidzia ta idomu garsa ir gan daznai.
pasakyk, kad netenkina kokybe, ar neatitiko tavo lukesciu ar dar kazka pan. sugalvok, siaip jiems jokio skirtumo del ko tu grazini