Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

sveikos ax.gif
kokios mazdaug kainos plaunamu siurbliu? nuo...iki? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2008 10 09, 11:16)
Na tai pasipasakok kaip sekesi valyt?Ar geras rezultatas? ax.gif

QUOTE(Sniegas4 @ 2008 10 09, 22:09)
Sveiki, turiu ir aš Karcher SV 1902 negaliu pasakyt kad jis stebūklas bet ir tikrai negaliu pasakyt kad blogas daiktas. Esu namų tvarkytoja šitoj srity tikrai daug dirbu. tarkim langų valymas yra kur kas geresnių prieminių langams valyti grindims valyti super, kilimams ir super ne tik išsiurbs bet ir atgaivins patį kilimą. Plytelėms šveisti ir jų tarpams super gal nieko ir dulkėms valyt tarkim nuo palangių bet šitą darbą greičiau atlieku skudurėliu rankom. Vis dėl to tai tik kokybiškas siurblys grindims ir plytelėms  dar visai nieko minkštiems baldams ir čiužiniams  smile.gif Nesigailiu kad nusipirkau bet jis tikrai ne stebūklas viskam kaip reklamuoja  4u.gif

pritariu šiai nuomonei smile.gif
Atsakyti
Vat man butent to ir reikia...Pas mumi pirmas aukstas plyteles,o antras - laminuotos grindys.Kilimu schmoll.gif Bet...Pasiskolinau plaunama dulkiu siurbli is vyro seses.Tai viskas butu gal ir neblogai,tik tos visos slangeles doh.gif tai kol isrinkau puse vonios vel pritaskiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos.As ir siandien parsiveziau Karcher SV 1902.Nezinau kaip bus ryt poryt ir kitais sykiais,bet siandien jauciausi nusivylusi juo.Gal dar nemoku naudotis tiksliai,nepritaikau tam tikru antgaliu ? Pabandziau isvajotusius langus plaut,tai vos neapsiverkiau,jei ne dregni lieka,tai su dryziais blink.gif .
Patarkit,kurios jau turit.Kaip tuos langus valyt??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mildocka @ 2008 10 14, 00:55)
Sveikos.As ir siandien parsiveziau Karcher SV 1902.Nezinau kaip bus ryt poryt ir kitais sykiais,bet siandien jauciausi nusivylusi juo.Gal dar nemoku naudotis tiksliai,nepritaikau tam tikru antgaliu ? Pabandziau isvajotusius langus plaut,tai vos neapsiverkiau,jei ne dregni lieka,tai su dryziais  blink.gif .
Patarkit,kurios jau turit.Kaip tuos langus valyt???  doh.gif

ir as nusivylusi, taip pasiseke, kad net ne visada siurbe.Nezinau gal koks defektas ir cekio nerandu. Nieko gero, man jis nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(mildocka @ 2008 10 13, 23:55)
Sveikos.As ir siandien parsiveziau Karcher SV 1902.Nezinau kaip bus ryt poryt ir kitais sykiais,bet siandien jauciausi nusivylusi juo.Gal dar nemoku naudotis tiksliai,nepritaikau tam tikru antgaliu ? Pabandziau isvajotusius langus plaut,tai vos neapsiverkiau,jei ne dregni lieka,tai su dryziais  blink.gif .
Patarkit,kurios jau turit.Kaip tuos langus valyt???  doh.gif

pabandykit grazint atgal rolleyes.gif
Atsakyti
Nežinau gal ir ne į temą, bet langus jau 5 metus mikro pluošto skudurėliu plaunu. Super thumbup.gif . Nereikia jokių valiklių ir džiovinti, poliruoti ir pan. Skudurėli suvilgai vandeniu ir pirmyn. Ant stiklo lieka keli lašiukai, kurie džiūdami nepalieka dėmių. Atsisakiau visų langų valymo priemonių. Tikrai geras daiktas.
Atsakyti
QUOTE(Godaite @ 2008 10 14, 09:21)
Nežinau gal ir ne į temą, bet langus jau 5 metus mikro pluošto skudurėliu plaunu. Super thumbup.gif . Nereikia jokių valiklių ir džiovinti, poliruoti ir pan. Skudurėli suvilgai vandeniu ir pirmyn. Ant stiklo lieka keli lašiukai, kurie džiūdami nepalieka dėmių. Atsisakiau visų langų valymo priemonių. Tikrai geras daiktas.

gal kokia nuoroda turi to stebuklingo skuduraičio? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pirkau parodoj. Jie davė lankstinuką. Tai dabar žiuru atrodo tie patys kurie Hyla platina. Ant lankstinuko yra tik Hylos adresas. Bet va internete radau
skuduriukai

Parodoje buvo dviejų gamintojų ir vienas (sitos firmos) kainavo 40 lt, kitas( Reka) 26 lt. Turiu abu valo vienodai. to pigesno nuorodos neturiu, bet gal Hylos platintojai geriau informuoti, nes pirkau iš jų.

Pasakojau apie tą kur krištolui. Kitos irgi gerulės.
Atsakyti
QUOTE(Godaite @ 2008 10 14, 10:21)

drinks_cheers.gif aš irgi jau bent 10 metų tik su mikro pluoštėm valau thumbup.gif Beje, PC pardavinėjamos pigios mikro šluostės nieko gero - tad neapsigaukit 4u.gif Tiesa, naudoju TREND....bandžiau ir kitokias, kainuojančias ~30 ir daugiau, kitų firmų, tai visos super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 10 14, 08:40)
pabandykit grazint atgal  rolleyes.gif

Zinokit,tikrai su mielu noru grazinciau.Bet va,ar priims???? Ir kokia priezasti sakyt ??? g.gif

beje,ar jums,kas turit karcheri,bega vanduo is pacio siurblio.Nes man pastoviai lasa.visad patraukus siurbli,lieka balute g.gif .Nemanau,kad per daug vandens pripilu.Ir taip pat,kaip cia kazkuri rase,jog kartais skleidzia ta idomu garsa ir gan daznai.
Atsakyti
QUOTE(mildocka @ 2008 10 14, 13:55)
Zinokit,tikrai su mielu noru grazinciau.Bet va,ar priims???? Ir kokia priezasti sakyt ???  g.gif

beje,ar jums,kas turit karcheri,bega vanduo is pacio siurblio.Nes man pastoviai lasa.visad patraukus siurbli,lieka balute  g.gif .Nemanau,kad per daug vandens pripilu.Ir taip pat,kaip cia kazkuri rase,jog kartais skleidzia ta idomu garsa ir gan daznai.

pasakyk, kad netenkina kokybe, ar neatitiko tavo lukesciu ar dar kazka pan. sugalvok, siaip jiems jokio skirtumo del ko tu grazini smile.gif tik man rodos grazinti galima per 14 dienu ir ceki butinai reikia tureti unsure.gif
Atsakyti