Įkraunama...
Įkraunama...

Plaunantis dulkių siurblys

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 10 04, 22:15)
Sveiki,mes irgi isigijom Karcheri 1902. Pas mus kilimu nera. Parketas ir plyteles. Reikes nueiti i demostracija pasiziureti kaip ir kas ten tiksliai daroma 4u.gif

laukiam info po demonstracijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi idomu kaip ten ta demontracija ir kaip realiai is jo naudos...Vistiek manau kad jau bent karteli plovei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitukas80 @ 2008 10 05, 23:50)
laukiam info po demonstracijos mirksiukas.gif

o kokiame mieste vyksta demonstracija ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2008 10 06, 10:49)
o kokiame mieste vyksta demonstracija ? smile.gif

Kaip as suprantu tai, kiekviena sestadieni Vilniuje 11-14 val., o penktadieniais Siauliuose 14-17 val.
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 10 07, 11:24)
Kaip as suprantu tai, kiekviena sestadieni Vilniuje 11-14 val., o penktadieniais Siauliuose 14-17 val.

o gal zinote kur siauliuose buna ? smile.gif ir kaip ten viskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2008 10 08, 10:57)

net neisivaizduoju. Gal pabandykit pasiskambint jums pasakys. Kontaktus galima rast www.karcher.lt
Atsakyti
siauliuose karcher atstovybe, pramones 15 4u.gif
pardavejai thumbup.gif ten sendien nusipirkau plaunanti siurbli, galima ir pasidereti siek tiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2008 10 08, 11:57)

Sveiki..

galiu papasakot kaip vyksta per demonstracijas.:::
na isvalo viena ciuzini lovos... viena nedideli lopineli kilimo isplauna, nuvaskuoja nedidelia dali grindu ir primigtinai reikalauja nusiirkti sita siurbli...
Kas sako , kad isvalo visus namus...netikekit...taip nebuna...
o tas pirsimas pirkti..tai net i nemalone varo.. Dar duoda uzpildyti toki lapa su draugu telefonais ir t.t...

jei nesiruosiat pirkti ---geriau ir be demonstracijos apseiti...
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aarunas @ 2008 10 08, 20:23)
Sveiki..

galiu papasakot kaip vyksta per demonstracijas.:::
na isvalo viena ciuzini lovos... viena nedideli lopineli kilimo isplauna, nuvaskuoja nedidelia dali grindu ir primigtinai reikalauja nusiirkti sita siurbli...
Kas sako , kad isvalo visus namus...netikekit...taip nebuna...
o tas pirsimas pirkti..tai net i nemalone varo.. Dar duoda uzpildyti toki lapa su draugu telefonais ir t.t...

jei nesiruosiat pirkti ---geriau ir be demonstracijos apseiti...
Sekmes 4u.gif

o Jus buvote toje demonstracijoje? Kiek zinau taip demonstruoja kazkokios kitos firmos labai brangius siurblius, atvaziavus namo pavalo kazkiek ir tada jau kisa per prievarta.
Atsakyti
o aš jau turiu tokį siurblį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2008 10 09, 10:28)
o aš jau turiu tokį siurblį smile.gif

Na tai pasipasakok kaip sekesi valyt?Ar geras rezultatas? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu ir aš Karcher SV 1902 negaliu pasakyt kad jis stebūklas bet ir tikrai negaliu pasakyt kad blogas daiktas. Esu namų tvarkytoja šitoj srity tikrai daug dirbu. tarkim langų valymas yra kur kas geresnių prieminių langams valyti grindims valyti super, kilimams ir super ne tik išsiurbs bet ir atgaivins patį kilimą. Plytelėms šveisti ir jų tarpams super gal nieko ir dulkėms valyt tarkim nuo palangių bet šitą darbą greičiau atlieku skudurėliu rankom. Vis dėl to tai tik kokybiškas siurblys grindims ir plytelėms dar visai nieko minkštiems baldams ir čiužiniams smile.gif Nesigailiu kad nusipirkau bet jis tikrai ne stebūklas viskam kaip reklamuoja 4u.gif
Atsakyti