Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški vardai

Darija , Žygimantė , Minara , Kotryna , Geistė , Neimantė , Veronika , Rusnė. Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo {GlOsSy}: 12 rugsėjo 2006 - 17:55
QUOTE({GlOsSy} @ 2006 09 12, 18:52)
Darija , Žygimantė , Minara , Kotryna , Geistė , Neimantė , Veronika , Rusnė. Ką manot?

Darija,Minara,Kotryna - schmoll.gif nalietuviški vardai
Dėl Geistės nežinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamsi: 12 rugsėjo 2006 - 18:47
Man gražūs: Radvilė. Jogailė, Žiedė
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 08 03, 07:50)
oi, šunims ir katėms šiais kitokių vardų beveik nebeduoda, tik žmonių  g.gif  bet su lietuvišku vardu dar nesu sutikusi, nors žinau kates Lizą ir Simą, bulterjerę Lolą, kokerę Viką...  schmoll.gif

Mano katinas buvo Simas blush2.gif Jis buvo siamo veislės, tai kai atnešė jį man kitoks vardas net nelipo, tik Simas. Tuo metu net negalvojau, kad žmogiškas vardas, simų nepažinojau. Šiaip nemaloni situacija, kai gyvuliukas ir žmogus vienu vardu šaukiami. Bet...man gyvuliukas beveik sužmogintas padariukas (žinau, čia mano blogybė blush2.gif ). Bet manau, kad tai nėra taisyklė, jog lietuviškais vardais vadinami tik gyvūnai schmoll.gif Vis tiek manau, geriau rinktis lietuvišką vardą, nei kokį Keviną ar Amadėjų schmoll.gif
Atsakyti
iš lietuviškų vardų man labai šauniai skamba DRAVIS arba LOKYS. labai neįprasta, bet kažkur teko skaityt -- patiko.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 09 13, 23:02)
iš lietuviškų vardų man labai šauniai skamba DRAVIS arba LOKYS. labai neįprasta, bet kažkur teko skaityt -- patiko.

Dabar neįprasta, o savo laiku buvo visai ok.gif na, gal prieš 800 metų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE({GlOsSy} @ 2006 09 12, 18:52)

Nelietuviški: Darija, Minara, Kotryna, Veronika.
manau, kad Minara nesąmoningas, kažkoks čigoniškas. jau geriau paieškoti panašaus klietuviško vardo, pvz., Mintarė.
Atsakyti
Turiu 44 ųjų kalendoriu.Ir kokiu gi ten vardu tik nėra.Labiausiai nustebino Baisuolis,Lėtutė,Asarytė ir dar begalės kitu.Nieko keista kad tais laikais tokie populiarus vardai buvo Pranas,Bronius ar kokia Kazė...Istrigo tik vienas vardas-Izelė.Tikrai nesu girdėjus tokio vardo,bet gana įdomus
Atsakyti
QUOTE(vaiddda @ 2006 09 14, 20:10)
Turiu 44 ųjų kalendoriu.Ir kokiu gi ten vardu tik nėra.Labiausiai nustebino Baisuolis,Lėtutė,Asarytė ir dar begalės kitu.Nieko keista kad tais laikais tokie populiarus vardai buvo Pranas,Bronius ar kokia Kazė...Istrigo tik vienas vardas-Izelė.Tikrai nesu girdėjus tokio vardo,bet gana įdomus

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Dar galiu pasiulyti senovisku lietuvisku vardu is to paties kalendoriaus:
Auseklis,Kalnius,Priska,Ragnytė,Laba,Emerencijona,Šarkė,Nikomedis,Rainis,Zilelė,Alkis,Svitugėlė,Sitalkė,Aujotas,Dizma,Bangpūtis,Vimbaras,Nergana,Nergonė,Gardievutis,Skaistuolis,Deziderijus,Ankštė,Vendrė,Krisius,Gilšė,Pūtis,Augraudas,Babylė,Krytis,Miklausė,Sargė,Ragelis...Na,musu protėviai tikrai buvo isradingi,nenuginčysi.
Tiesa dar radau ir visai nebloga varda-Jorūnė.
Atsakyti
QUOTE(vaiddda @ 2006 09 14, 20:10)

QUOTE(vaiddda @ 2006 09 15, 11:57)
Auseklis,Kalnius,Priska,Ragnytė,Laba,Emerencijona,Šarkė,Nikomedis,Rainis,Zilelė,Alkis,Svitugėlė,Sitalkė,Aujotas,Dizma,Bangpūtis,Vimbaras,Nergana,Nergonė,Gardievutis,Skaistuolis,Deziderijus,Ankštė,Vendrė,Krisius,Gilšė,Pūtis,Augraudas,Babylė,Krytis,Miklausė,Sargė,Ragelis...Na,musu protėviai tikrai buvo isradingi,nenuginčysi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda @ 2006 09 15, 11:57)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O Rainiais dabar katinus vadina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda @ 2006 09 14, 19:10)

thumbup.gif vardas
QUOTE(vaiddda @ 2006 09 15, 10:57)

turejau klasioke bigsmile.gif
Atsakyti