Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški vardai

o man Kernius nelabai gražu, nes kaip kerdžius skamba, o tai lyg piemuo kažkoks, na, bent su ūkiu tai lyg tikrai susiję
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 08 10, 13:56)
o man Kernius nelabai gražu, nes kaip kerdžius skamba, o tai lyg piemuo kažkoks, na, bent su ūkiu tai lyg tikrai susiję

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif koks ukis lotuliukas.gif juk kilmingas vardas cool.gif hihihi.gif
Atsakyti
Mano vyro vardas tai Gertautas, ( gera, ir tauta), gana retas vardas, lietuviskas, man tai grazus vardas. Ir sunu as daviau ilga varda, labai panasu i vyro varda thumbup.gif
Atsakyti
man tai nepatinka vardai, kurie baigiasi -mantas(-e), -tautas(-e), tik keli ju grazus, o juokingiausias - Mantautas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 08 16, 13:24)
man tai nepatinka vardai, kurie baigiasi -mantas(-e), -tautas(-e), tik keli ju grazus, o juokingiausias - Mantautas smile.gif

o man atvirkščiai - tokie vardai vieni gražiausių wub.gif
Atsakyti
O jums kuris labiau patinka: Monika, Agnė ar Viktorija?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2007 08 16, 16:49)
O jums kuris labiau patinka: Monika, Agnė ar Viktorija?

O kuo šitie vardai susiję su lietuviškais? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monie @ 2007 08 16, 19:55)
O kuo šitie vardai susiję su lietuviškais? mirksiukas.gif

Atsiprašau, nepastebėjau,kad čia tik apie lietuviškus kalbat...
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2006 08 02, 18:14)
Gal ir nieko vardas Aiste.

thumbup.gif pritariu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
as galvojau jei bus berniukas, bus Vejas, jei mergaite-Upe, bet vyras papriestaravo, nes gyvenam uzsieni, tai cia vaikuciui butu problemu su tokiais vardeleis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Severute @ 2007 09 06, 15:59)
as galvojau jei bus berniukas, bus Vejas, jei mergaite-Upe, bet vyras papriestaravo, nes gyvenam uzsieni, tai cia vaikuciui butu problemu su tokiais vardeleis verysad.gif

bet vardus išrinkai labai gražius thumbup.gif
Atsakyti
Tai kokius visdelto nusprendet vardukus? tongue.gif
Atsakyti