ir dar prisiminiau kelios mano teos Rozem vadinasi.Gal ir visai smagu Zozike butu

visiems super geros dienos.
QUOTE (nerile @ 2004 10 11, 14:16) |
Tai koks tada tas vardas? O kaip butu- Prusas? ![]() |
QUOTE (nemamaite @ 2004 10 11, 19:01) |
Va mes irgi kartais pagalvojam koki cia varda reiktu duoti jei jau nusprestume lauktis. Bet mes dar ir kita problema turim ![]() Man Birute irgi labai grazus vardas..bet cia niekas taip tiksliai neishtars.. ir vos ne Beirutas gaunasi..arba vardai su specifinemis lietuvishkomis raidemis kuriu ,sakykim vokieciu kalboje nera... ![]() sheip tai kas ieshko mergaiciu vardu,pamenu mano klasiokes sesuo Laisve buvo. Man dar labai mielas vardas veja(nuo zodzio vejas) bet cia tokios raides nera tai gautusi kaip kokia pievele.. veja? Del medziu , geliu -vardu.. tai jei yra azuolas,tai gali but ir shermukshnis?gal skamba ir idomiai , bet kiekvienas medis kazka simbolizuoja.. o kiek mes tokiu simboliu tezinom azoula, drebule..? Papildyta @ [mergetime]1097511441[[b]*Ramunita rgetime] [/b] O kaip jum tokie berniuku vardai: Tautvydas,Martynas ,Laurynas..Jaunius,Rokas(kartu i darzeli su Roku ejau ![]() tiesa,priesh tai kaip kalbejau apie lietuvishkus vardus kurie gali ka nors nesmagaus kitoj kalboj reikshti pvz.Gaile, austrishkai reishkia sexualiai nepasotinama moteri). ![]() |
QUOTE (mazule2 @ 2004 10 10, 23:24) | ||
Nu cia jau ziniu spragos - bartai - viena is genciu - kaip prusai... O suns vardas dabar populiariausias Paksas ![]() |
QUOTE (Ramunita @ 2004 10 13, 16:19) |
siaip vardas Bartas yra itrauktas i toki specialu ir jau gana seniai isleista sunu vardyna...rimtai! kaip ir Berta,nors tai zmogaus vardas,bet zinau ne viena Berta-suni ![]() ![]() |