Kai atsigeria mineralinio arba pavalgo - nusiriaugeja, bet manes tai neerzina, zinau jog tai daroma ne specialiai. Matau kad stengiasi tai padaryti tyliai tik nevisuomet pavyksta
O mane riaugejimas erzina.Nors ir nespecialiai,bet vyras riaugeja ir jau sunus pradejo tai daryti...Fuj.skaitau jiems paskaitas apie tai,kad darytu tai kuo imanoma tyliau.
Na, čia kaip ir natūrali organizmo reakcija, tad nėr čia ko pykt tiesiog kartais pagalvoju, ar negalima to padaryti be tooookio garso Juk mums, moterims, irgi taip būna, bet manau dauguma sau patyliukais ir santūriai atsirūgstam, o vat vyrai labiau mėgsta skambiai ir demonstratyviai
Labai dažnai girdžiu, kai vyrai garsiai raugėja, o aš to tiesiog negaliu pakest Ypač kai tai daro prie stalo Mane iškart supykina feee Šlykštu pasidaro. O kaip jus reguojate į tokius garsus? O gal nekreipiate dėmesio ir pačios garsiai raugėjate?
Nepatinka kai riaugėja demonstratyviai ir garsiai. O šiaip tai natūralu, juk organizmas dirba, tik manau visiems išeitų pasistengti atsiriaugėti kuo tyliau