Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

QUOTE(tupukas @ 2010 12 07, 17:33)
o man tai daznai ar ne tiesiog slykstu klausytis ir tiek,nekenciu ko gero siu triju dalyku:
1.riaugejimo
2.bezdejimo
3.cepsejimo prie stalo

As taip pat....
Atsakyti
Kai atsigeria mineralinio arba pavalgo - nusiriaugeja, bet manes tai neerzina, zinau jog tai daroma ne specialiai. Matau kad stengiasi tai padaryti tyliai tik nevisuomet pavyksta doh.gif
Atsakyti
MB retai riaugeja tai neerzina
Atsakyti
O mane riaugejimas erzina.Nors ir nespecialiai,bet vyras riaugeja ir jau sunus pradejo tai daryti...Fuj.skaitau jiems paskaitas apie tai,kad darytu tai kuo imanoma tyliau. ax.gif
Atsakyti
kai specweliai tai slykstu blink.gif
Atsakyti
Manes neerzina. Lai riaugeja. Svarbu, kad nebezda lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, čia kaip ir natūrali organizmo reakcija, tad nėr čia ko pykt smile.gif tiesiog kartais pagalvoju, ar negalima to padaryti be tooookio garso doh.gif Juk mums, moterims, irgi taip būna, bet manau dauguma sau patyliukais ir santūriai atsirūgstam, o vat vyrai labiau mėgsta skambiai ir demonstratyviai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 22, 12:57)
Labai dažnai girdžiu, kai vyrai garsiai raugėja, o aš to tiesiog negaliu pakest doh.gif Ypač kai tai daro prie stalo  doh.gif Mane iškart supykina  feee unsure.gif Šlykštu pasidaro. O kaip jus reguojate į tokius garsus? O gal nekreipiate dėmesio ir pačios garsiai raugėjate?

Nepatinka kai riaugėja demonstratyviai ir garsiai. O šiaip tai natūralu, juk organizmas dirba, tik manau visiems išeitų pasistengti atsiriaugėti kuo tyliau g.gif
Atsakyti
gal as ir keista bet man patinka riaugeti biggrin.gif ir kai viena esu visad tai darau kuo garsiau biggrin.gif na, prie zmoniu tai zinoma patyliu,visgi nemandagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2010 12 07, 17:33)
o man tai daznai ar ne tiesiog slykstu klausytis ir tiek,nekenciu ko gero siu triju dalyku:
1.riaugejimo
2.bezdejimo
3.cepsejimo prie stalo

Pritariu! thumbup.gif džiaugiuosi, kad maniškis viso šito nedaro (na bent jau ne prie manęs)!
Atsakyti
Fu, nepernesu. tai stengias tai daryt, kad negirdeciau.
ypac bjauru, kai jaunimelis kur viesoj vietoj kai pradeda doh.gif bjauru
Atsakyti