Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų raugėjimas

jei namie, tai kas cia tokio, jei prie zmoniu riaugetu, kaip kiauliukas, tai nepakesciau schmoll.gif
Atsakyti
esam gyvi organizmai, todėl karts nuo karto atsirūgti visai normalu, aišku kol tai nėra demonstratyviai visur naudojama smile.gif
Atsakyti
As suprantu, kai riaugeja vyrai, bet teko gyventi su dviem merginom, kurios esant progai taip pavarydavo, kad maza nepasirodydavo.. su visokiais riaugejimo pratesimais ir pavingriavimais..Tiesiog konkurse galetu dalyvauti doh.gif Pirma karta isgirdusi tiesiog pakraupau! doh.gif doh.gif Gali sakyti, kad nemandagu - joms vienodai rodo. Kas svarbiausia, kai tarp draugu yra nepazistamu zmoniu, tada jos apsimeta paciomis maloniausiomis, mandagiausiomis merginomis..
Atsakyti
Mano uosvis A.A. taip siaubingai riaugedavo valgydamas, kad as negaledavau valgyti su juo viename kambaryje, is karto supykindavo doh.gif Vyrui is pradziu irgi pasitaikydavo (genai gal biggrin.gif ), bet dabar jau isauklejau biggrin.gif
Atsakyti
Dar viena siaubingai primityvi tema.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 09 17, 12:19)
Dar viena siaubingai primityvi tema.

Tai ko tada i tokia primityvia tema einate?
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 17, 09:28)
Tai ko tada i tokia primityvia tema einate?

turbūt pasiprimityvinti irnesakyk.gif
Atsakyti
Neriaugeja,nei namie prie manes,nei kur kitur,nepatiktu man,kad pradetu prie manes riaugeti schmoll.gif .
Atsakyti
buna visko biggrin.gif
Atsakyti
retai, bet buna...man tas netrukdo gyventi ir net nekeicia poziurio i zmogu, manes tai nezeidzia, nesijauciu pazeminta ir t.t.
Atsakyti
manasis tai daro taip retai, kad as net nepastebiu kada biggrin.gif
Atsakyti
I autores klausyma atsakau: NE, mane tai nervuoja.

Bet Homo sapiens patinai yra deje poligaminiai... Jiems naturalu elgtis "kiauliskai" pateliu apsuptyje, nes tai rodo ju patiniskuma! (kaikurios musu gimines is bezdzioniu isvis lytinius organus vieni kitems demonstruoja, kad issprest kas kietesnis tongue.gif )
Nepatiks vienai patelei, eis pas kita! bigsmile.gif Ir ner cia ko pyktis ir sneket apie auksta kultura... Svarbiausiai kad JIS to ne darytu prie kitu biggrin.gif jej JIS tai daro prie TAVES, reiskias jis tavim pasitiki, yra atsipalaidaves mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Be to kaip pasake Srekas (jej neklystu) "geirua i isore negu i vidu", ir dar Homerio Simpsono pasakymas "viskas kas naturalu yra sveika" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti