Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės ir Vandenis

QUOTE(Maji @ 2013 06 11, 14:14)
Tai labai normalios svarstyklės pasitaikė, viskas čia gerai. Mes 9 kartus matuojam ir tik aštuonioliktą kerpam  biggrin.gif

Va va biggrin.gif ištikro geras bruožas,bet aš kartais mėgstu pasielgti spontaniškai ir tuomet svarstyklės man pastoja kelią su - palauk,pagalvokim kaip bus.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 06 11, 14:25)
Va va  biggrin.gif ištikro geras bruožas,bet aš kartais mėgstu pasielgti spontaniškai ir tuomet svarstyklės man pastoja kelią su - palauk,pagalvokim kaip bus..  biggrin.gif

Spontaniškumas mus išmuša iš vėžių, nes viskas tada neplanuota, neapgalvota, ne taip, ne čia ir ne dabar. Spontaniškumui mus irgi reikia iš anksto paruošti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maji @ 2013 06 11, 14:27)
Spontaniškumas mus išmuša iš vėžių, nes viskas tada neplanuota, neapgalvota, ne taip, ne čia ir ne dabar. Spontaniškumui mus irgi reikia iš anksto paruošti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tobula pora biggrin.gif mano geriausia draugė svarstyklės,mums tikrai neliūdna kartu biggrin.gif aš skubu,verčiuosi per galvą,o ji tuomet stovi vietoje ir mąsto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 06 11, 14:36)
drinks_cheers.gif tobula pora  biggrin.gif mano geriausia draugė svarstyklės,mums tikrai neliūdna kartu  biggrin.gif aš skubu,verčiuosi per galvą,o ji tuomet stovi vietoje ir mąsto  biggrin.gif

Paprašyyyyčiau čia akmenų nemėtyt į svetimą daržą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maji @ 2013 06 11, 18:15)
Paprašyyyyčiau čia akmenų nemėtyt į svetimą daržą  laugh.gif

Nemėtau nemėtau,viskas gerai biggrin.gif šaunios tos svarstyklės rolleyes.gif
Atsakyti
Na žinokit tikrai gerai sutariam. Vienas kitą papildom ir viskas super. smile.gif Kaip MB sako "Tu mūsų smegenys, o aš vykdytojas". Na smagiai kolkas susigyvenam smile.gif Tik niekada negalvojau, kad vandeniai tokie jautrūs žmonės...
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif pas mus poroje as vandene jis svarstykles. Sunku man su juo nes visados ji reikia stumti kazka daryti, labai neryztingas, o as noriu kad viskas butu padaryta cia ir dabar lotuliukas.gif esam abu sunkaus charakterio, bet kaip dauguma cia rasanciu mano svarstyklius sunkiai nusileidzia man, del to ir kyla daug gincu smile.gif kiek teko susidurti su vyrais svarstyklemis tai labai sunku juos prakalbinti ir priversti atsiverti, taip pat ir su manuoju smile.gif as tokia plepute, labai jausminga o jis saltas kaip ledas :-D seip sutariam neblogai, daug gincyjames,megstam vienas itam "ikast", bet kaip kazkuri cia sake greitai ir susitaikom smile.gif net nzn... Gal ir gerai kad taip... Smagiau gyventi :-D
Atsakyti
svarstykėls ir vandenis gera pora, bet man atrodo, kad pritrūktų jiems gyvenime adrenalino, stresiuko šiek tiek, nes abu savaip geriečiai.
Atsakyti
QUOTE(kristuksg @ 2014 04 24, 13:30)
Sveikos merginos  smile.gif  pas mus poroje as vandene jis svarstykles. Sunku man su juo nes visados ji reikia stumti kazka daryti, labai neryztingas, o as noriu kad viskas butu padaryta cia ir dabar  lotuliukas.gif  esam abu sunkaus charakterio, bet kaip dauguma cia rasanciu mano svarstyklius sunkiai nusileidzia man, del to ir kyla daug gincu  smile.gif kiek teko susidurti su vyrais svarstyklemis tai labai sunku juos prakalbinti ir priversti atsiverti, taip pat ir su manuoju smile.gif  as tokia plepute, labai jausminga o jis saltas kaip ledas  :-D  seip sutariam neblogai, daug gincyjames,megstam vienas itam "ikast", bet kaip kazkuri cia sake greitai ir susitaikom  smile.gif  net nzn... Gal ir gerai kad taip... Smagiau gyventi :-D

Stumti reikia ne todėl. kad svarstyklės, o todėl, kad vyras lotuliukas.gif
Pas mus aš svarstyklės, o jis vandenis, bet stumiu aš kažką daryti smile.gif
Atsakyti
Sveikos na as savo vandenio nesuprantu jau kartu metai esame bet kartais nebezinau ar mane bemyli pradziai pasakydavo i diena po karta pats o dabar jei jam parasau kad myliu jisai tik paraso kad zino arba sypsenele kai paklausiu kodel nebesako jis atreze kad as ir taip zinau o beto tie jo nekalbadieniai atrodo viskas gerai bet dingsta ir neraso kokias 2d rasyk kiek nori zadame kartu gyventi bet jis nekalba nieko apie tai as tik klausiu jo kaip bus kaip darysim o jis tik pasako nesijaudink viskas bus gerai beje as dvinys
Atsakyti
as vandene o MB svarstykles smile.gif man ir teko skaityt kad tai geriausias derinys ir is tikruju sutariam labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deila* @ 2013 06 12, 21:23)
"Tu mūsų smegenys, o aš vykdytojas".

o smegenys tai kas - svarstyklės? Nes man tai kartais panašu, kad aš smegenys turiu būti, o svarstyklės būna vykdytojas biggrin.gif .
Atsakyti