Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės ir Vandenis

Laba, cia klausimas Vandenėms "sumedžiojusioms" Svarstykles smile.gif

taigi, esme tokia, kad norėčiau sužinoti, kaip "pakerėti- patraukti" svarstuklių vyrą, kad jis į mane žiūrėtų rimtai, noriu sukurti kažkokį ryšį, kad tai nebūtų tik seksuali trauka 4u.gif

ir, deja nežinau kaip elgtis, kad jam patikciau, kad nebuciau trumpas nuotykis... blush2.gif

gal ir naiviai skamba, bet su visais vyrais reikia buti kitokiai, nors ir savimi bigsmile.gif
tai gal galetumet paklausti savo mymimųjų- kuo jūs jį sužavėjote pačioje pradžioje?
mirksiukas.gif

parašiau, kaip kokia šešiolikine lotuliukas.gif
Atsakyti
Clarion Mergyte manau savo svarstykių sužavėjau savo kitoniškumu-vandeniškumu biggrin.gif
na domuosiu ir dąsiai jaučiuosi kalbėdama kad ir vyriškomis temomis, na jokia pokalbio tema manęs neišmuštų iš vėžių, sakė pasirodžiau įdomiai paslaptinga, lyg ir viskas aišku bet kažkas verčia mane vytis ir mėginti atskleisti daugiau, ką jis ligi šiol (9 metai) daro, patiko, kad nesu per saldi (olialiakiška) o elegantiška.
šiaip svarsyklės (MB atveju) yra dideli estetai, o vandeniai (mano atveju) perfectionistai, manau tas mus labai jungia
šiaip nemėgsta kaip ir aš vulgarumo.
Tiesiog būt savimi - vandene wink.gif

Tiesa pamršau labai svarbų dalyką - humoro jausmą!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 11 spalio 2011 - 09:27
QUOTE(Juxt @ 2011 10 11, 11:26)
Clarion Mergyte manau savo svarstykių sužavėjau savo kitoniškumu-vandeniškumu biggrin.gif
na domuosiu ir dąsiai jaučiuosi kalbėdama kad ir vyriškomis temomis, na jokia pokalbio tema manęs neišmuštų iš vėžių, sakė pasirodžiau įdomiai paslaptinga, lyg ir viskas aišku bet kažkas verčia mane vytis ir mėginti atskleisti daugiau, ką jis ligi  šiol (9 metai) daro, patiko, kad nesu per saldi (olialiakiška) o elegantiška.
šiaip svarsyklės (MB atveju) yra dideli estetai, o vandeniai (mano atveju) perfectionistai, manau tas mus labai jungia
šiaip nemėgsta kaip ir aš vulgarumo.
Tiesiog būt savimi - vandene wink.gif

Tiesa pamršau labai svarbų dalyką - humoro jausmą!

Atrodo taip paprasta ir aisku smile.gif
Tiesiog būti savimi, bet tas ir sunkiausiai, kai norisi pasirodyti geriau doh.gif
Atsakyti
as cia gal nevisai pataikysiu, bet esu vandene, turiu seseri svarstykles, vyro brolis- svarstykles, bendradarbe-svarstykles, siaubas kaip jie mane nervina doh.gif , nesuprantu as ju, kazkokie "luzeriai", niekas jiems nesiseka, tinginiai, vis laukia, kad uz juos viska padarytu, tikras siaubas, bet gal cia tik mano tokia skausminga patirtis, nesueinu as su svarstyklemis i joki kontakta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija_vija: 29 spalio 2011 - 18:40
svarstykles netinginiai - juos paprasciausiai reikia pastumeti, kad kazka imtusi daryti, jie ilgai svarsto kol galiausiai visai nieko nepadaro lotuliukas.gif arba padaro jau gerai apsvarste lotuliukas.gif zinau is savo patirties. maniskis - svarstykles ir tikrai netinginis, o kadangi as esu greita, vykri, vykdau viska is karto o nelaukiu kol kas savaime ivyks todel maniskis salia pasirodo nerangus, na bet ta savybe nera bloga, gal todel ir papildome vienas kita. as pati asmeniskai galiu pasakyti, kad su svarstyklem vandeniams lengva sutarti, kazkuri minejo humoro jausma - pritariu 100%, nors esam labai skirtingi, bet kazkuom tas skirtingumas zavi ir traukia. Esu "priplaukusi" nuo prigimties, o maniskis atvirksciai "nusileides ant zemes" - papildome vienas kita 100%. Vienintelis dalykas del ko vyksta "didieji"gincai - pinigai, ir vel gi pasikartosiu - esame tokie skirtingi ir piniginius reikalus tvarkome kiekvienas kitaip, taciau tik sioje srityje randame daugiau keblumu santykiuose - visa kita 100 balu smile.gif myliu ji beproto wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Endesa @ 2011 06 20, 15:32)
Sveiki  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Svarstyklės – Vandenis
Abu sieja kilniadvasiškumas ir socialinė nuostata. Kadangi jie abu yra Oro ženklai, tai vienas kitą supranta iš pusės žodžio. Jeigu kiti horoskopo faktoriai nesudarys problemų, tai galima tikėti, kad tai bus maloni ir darni sąjunga.

Tai va..Aš esu VANDENĖ ,o mano sužadėtinis - SVARSTYKLĖS, ir mes labai puikiai sutariam ,tiesiog kaip iš vadovėlio aprašymų smile.gif wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pasidalinkit ir jūs savo nuomone ,gal yra tokių ,kuriems pasirodė ,jog šie ženklai visai nesuderinami poroje ???
  ax.gif  ax.gif  ax.gif

beje turiu knygutes vandenio ir svarstykliu zenklo - poros suderinamumas 80-90% is 100% 4u.gif galiu patvirtinti - teisybe wub.gif aisku neatsakysiu uz visus, bet tik is savo patirties 4u.gif
Atsakyti
O jus dar kartu su savuoju Vandeniu? Negi tiek laiko imanoma isbuti su sio zenklo atstovais vyrais? Esu isitikinusi, kad jei jiems nors ir 31, jie vis tik yra mazi vaikai, maistininkai, jiems patiems sunku su savimi, tai ka jau kalbeti apie salia esanciuosius... smile.gif
Atsakyti
Mano zinute buvo skirta ISLANDAI. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(mariaelena @ 2011 12 26, 14:05)
O jus dar kartu su savuoju Vandeniu? Negi tiek laiko imanoma isbuti su sio zenklo atstovais vyrais? Esu isitikinusi, kad jei jiems nors ir 31, jie vis tik yra mazi vaikai, maistininkai, jiems patiems sunku su savimi, tai ka jau kalbeti apie salia esanciuosius... smile.gif

Nors ne manes klausiat, bet kodel manot, kad su jais neimanoma ilgai isbuti? Cia priklauso nuo to kam kokie vyrai patinka. Jie yra zaismingi, isradingi, su jais nenuobodu. O del mazu vaiku, vyrai megsta kad jais rupintusi, kai reikia ir vandeniai sugeba uz save ir kitus pastoveti.
Atsakyti
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2011 10 10, 21:01)
Laba, cia klausimas Vandenėms "sumedžiojusioms" Svarstykles smile.gif

taigi, esme tokia, kad norėčiau sužinoti, kaip "pakerėti- patraukti" svarstuklių vyrą, kad jis į mane žiūrėtų rimtai, noriu sukurti kažkokį ryšį, kad tai nebūtų tik seksuali trauka  4u.gif

ir, deja nežinau kaip elgtis, kad jam patikciau, kad nebuciau trumpas nuotykis...  blush2.gif

gal ir naiviai skamba, bet su visais vyrais reikia buti kitokiai, nors ir savimi  bigsmile.gif 
tai gal galetumet paklausti savo mymimųjų- kuo jūs jį sužavėjote pačioje pradžioje?
mirksiukas.gif

parašiau, kaip kokia šešiolikine  lotuliukas.gif

biggrin.gif vyrai svarstyklės dievina gražias moteris, kurios yra energingos, lyderės, žodžiu, turi gerą poziciją tarp draugų, grupėje. smile.gif kurių nori kiti vyrai mirksiukas.gif .
Atsakyti
[quote=BlackHyacitnhus,2012 01 09, 16:30]
biggrin.gif vyrai svarstyklės dievina gražias moteris, kurios yra energingos, lyderės, žodžiu, turi gerą poziciją tarp draugų, grupėje. smile.gif kurių nori kiti vyrai mirksiukas.gif .

jau taip tiesiai i desimtuka! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2011 12 28, 14:05)
Nors ne manes klausiat, bet kodel manot, kad su jais neimanoma ilgai isbuti? Cia priklauso nuo to kam kokie vyrai patinka. Jie yra zaismingi, isradingi, su jais nenuobodu. O del mazu vaiku, vyrai megsta kad jais rupintusi, kai reikia ir vandeniai sugeba uz save ir kitus pastoveti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 01 06, 20:04)
Ech... mergaites, pavydziu jums... huh.gif
Esu svarstykles, noriu sitikti vandeni, bet deja deja,  verysad.gif  vis kaip nera taip nera...
O kad svarstyklems vandeniai i poras tinka jau seniai zinau... rolleyes.gif

Pritariu verysad.gif Turiu kelis pažįstamus vyrus Vandenius - tikrai sutariame labai gerai ... Taip kartais ir užsisvajoju apie vyrą vandenį, bet likimas tikriausiai žaidžia su manimi, laukia to momento kada mažiausiai tikesiuosi, va tada ir pateiks staigmena. Jaučiu simpatiją - Vandeniams wub.gif
Atsakyti