sveikos. nu puikiai tai puikiai, bet kai uzeina jam menesines tam tikra zodzio prasme tai tada sakes. ar jusu vyrai vandeniai labai iskalbus, ir daug snekates kai norit ka issiaiskint?nes maniskis kaip basli buna prarijes, tyli ir nieko daugiau.tokia tyluma gali uztrukt savaites...
QUOTE(sonatarin @ 2007 03 18, 14:43)
ar jusu vyrai vandeniai labai iskalbus, ir daug snekates kai norit ka issiaiskint?nes maniskis kaip basli buna prarijes, tyli ir nieko daugiau.tokia tyluma gali uztrukt savaites...
na, kaip čia pasakius, gal mes tiek metu pragyvene kartu viens kita is zvilgsnio suprantam

va dar dukra vandenė yra, tai su ja susikalbėt sunkoka

Sveikutes
jungiuosi ir as
As svarstykliukes, maniskis vandenis
su tuo atsiprasymu tai jau taip, jis pats buna kaltas, tada supyksta, kam as pykstu, ir as atsiprasau
siaip sunkiai su vedybomis, nes vandeniai paprastai nemegsta isipareigoti
ir isimyli sunkiai, bet sako, jei isimyli, tai visam gyvenimui
nors mes kartu dar ne tiek daug laiko, bet esam draugai daugiau laiko nei pora, zinau as jo poziuri. Vedybos bus tik tada, kai tures tvirta ir stabilu pagrinda po kojomis

QUOTE(bucka @ 2006 10 11, 22:02)
oi kaip super!
as pati vandene, o mano draugas - svarstykles!
sutariam gerai: as oziuojuosi, o jis manes atsipraso
sakyciau, kad tikrai geresnio varijanto ir buti negali!

su tuo atsiprasymu tai jau taip, jis pats buna kaltas, tada supyksta, kam as pykstu, ir as atsiprasau

QUOTE(Florisita @ 2006 12 31, 12:35)
sveiki, gal kas galit papasakoti kaip jūsų vandeniai "pasirašė" ant vedybų, kas buvot to iniciatoriai jūs ar jis ir apskritai ką jie apie tai mano?

nors mes kartu dar ne tiek daug laiko, bet esam draugai daugiau laiko nei pora, zinau as jo poziuri. Vedybos bus tik tada, kai tures tvirta ir stabilu pagrinda po kojomis

Sveikos
Aš taip pat jau daugiau nei tris metus turiu vandenį, o pati esu svarstyklės. Būna, kad nemažai pykstamės, nes esam gana skirtingi, bet šiaip viskas gerai. Jis pilnas įvairiausių idėjų ir norų, bet nėra nesuvaldomas - jei aš sakau ne, reiškia ne
Mums tiesiog smagu bet ką veikti kartu
[quote=nighttingale,2007 06 10, 14:46]
ir isimyli sunkiai, bet sako, jei isimyli, tai visam gyvenimui
Pritariu dėl atsiprašymo
mane tai klaikiai užknisa, bet matau, kad kitaip nebus. Jis ir moka atsiprašyt, bet laaabai sunkiai pripažįsta, kad yra neteisus ar kaltas bei turi kategorišką nuomonę apie daug ką, kurią gina kaip motina vaikus
Maniškis kad ir dabar eitų prie altoriaus, bet aš stabdau ir šiaip dar jauni esam
Tikrai atrodo, kad mylės mane iki gyvenimo galo

Aš taip pat jau daugiau nei tris metus turiu vandenį, o pati esu svarstyklės. Būna, kad nemažai pykstamės, nes esam gana skirtingi, bet šiaip viskas gerai. Jis pilnas įvairiausių idėjų ir norų, bet nėra nesuvaldomas - jei aš sakau ne, reiškia ne

[quote=nighttingale,2007 06 10, 14:46]

Pritariu dėl atsiprašymo

Maniškis kad ir dabar eitų prie altoriaus, bet aš stabdau ir šiaip dar jauni esam

Tikrai atrodo, kad mylės mane iki gyvenimo galo

QUOTE(Jilly @ 2007 09 13, 17:42)
Sveikos
Aš taip pat jau daugiau nei tris metus turiu vandenį, o pati esu svarstyklės.
bet laaabai sunkiai pripažįsta, kad yra neteisus ar kaltas bei turi kategorišką nuomonę apie daug ką, kurią gina kaip motina vaikus

Aš taip pat jau daugiau nei tris metus turiu vandenį, o pati esu svarstyklės.
bet laaabai sunkiai pripažįsta, kad yra neteisus ar kaltas bei turi kategorišką nuomonę apie daug ką, kurią gina kaip motina vaikus

Sveika prisijungus prie mūsų burio

kaip taikliai pasakyta, atrodoi kad apie maniški kalbi

tai va ir as prie jusu jungiuosi
kol radau
mansais vandenis,ka parset viskas tiesa nu kai kurie aspektai skiriasi, esme visitiek ta pati

sveika prisijungus

Sweikutes, prisijungsiu ir as
As esu svarstykles, jis vandenis.
Ir viskas dar tik pradziu pradzioj,tai va skaitau kas cia manes laukia su juo
Reiks jy ismokyti atsiprasyt
Kaip sprendziat konfliktus ?
Kaip preinat prie jo ?

As esu svarstykles, jis vandenis.
Ir viskas dar tik pradziu pradzioj,tai va skaitau kas cia manes laukia su juo

Kaip sprendziat konfliktus ?
Kaip preinat prie jo ?

Sveika pisijungus