Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės ir Vandenis

sveikos. nu puikiai tai puikiai, bet kai uzeina jam menesines tam tikra zodzio prasme tai tada sakes. ar jusu vyrai vandeniai labai iskalbus, ir daug snekates kai norit ka issiaiskint?nes maniskis kaip basli buna prarijes, tyli ir nieko daugiau.tokia tyluma gali uztrukt savaites...
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 03 18, 14:43)
ar jusu vyrai vandeniai labai iskalbus, ir daug snekates kai norit ka issiaiskint?nes maniskis kaip basli buna prarijes, tyli ir nieko daugiau.tokia tyluma gali uztrukt savaites...

na, kaip čia pasakius, gal mes tiek metu pragyvene kartu viens kita is zvilgsnio suprantam cool.gif mirksiukas.gif
va dar dukra vandenė yra, tai su ja susikalbėt sunkoka doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif jungiuosi ir as mirksiukas.gif As svarstykliukes, maniskis vandenis ax.gif

QUOTE(bucka @ 2006 10 11, 22:02)
oi kaip super!  lotuliukas.gif  as pati vandene, o mano draugas - svarstykles!  smile.gif  sutariam gerai: as oziuojuosi, o jis manes atsipraso  lotuliukas.gif  sakyciau, kad tikrai geresnio varijanto ir buti negali!

su tuo atsiprasymu tai jau taip, jis pats buna kaltas, tada supyksta, kam as pykstu, ir as atsiprasau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Florisita @ 2006 12 31, 12:35)
sveiki, gal kas galit papasakoti kaip jūsų vandeniai "pasirašė" ant vedybų, kas buvot to iniciatoriai jūs ar jis ir apskritai ką jie apie tai mano?

siaip sunkiai su vedybomis, nes vandeniai paprastai nemegsta isipareigoti unsure.gif ir isimyli sunkiai, bet sako, jei isimyli, tai visam gyvenimui wub.gif
nors mes kartu dar ne tiek daug laiko, bet esam draugai daugiau laiko nei pora, zinau as jo poziuri. Vedybos bus tik tada, kai tures tvirta ir stabilu pagrinda po kojomis 4u.gif
Atsakyti
4u.gif vos radau temą apie svarstykles ir vandenius. Aš esu vandenis, mano vyras - svarstyklės. Sutariam gan neblogai. Nesimušam. Netyčia apsiženyjom lotuliukas.gif Bet iš esmės gera turėti žmogų šalia, kuris yra kantrus ir geras, nes maniau vienu metu jau, kad esu NESUGYVENAMA blush2.gif lotuliukas.gif Truputį pastatė jis mane į vietą, nesu tokia arši jau mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif
Aš taip pat jau daugiau nei tris metus turiu vandenį, o pati esu svarstyklės. Būna, kad nemažai pykstamės, nes esam gana skirtingi, bet šiaip viskas gerai. Jis pilnas įvairiausių idėjų ir norų, bet nėra nesuvaldomas - jei aš sakau ne, reiškia ne ax.gif Mums tiesiog smagu bet ką veikti kartu

[quote=nighttingale,2007 06 10, 14:46]
su tuo atsiprasymu tai jau taip, jis pats buna kaltas, tada supyksta, kam as pykstu, ir as atsiprasau doh.gif lotuliukas.gif
siaip sunkiai su vedybomis, nes vandeniai paprastai nemegsta isipareigoti unsure.gif ir isimyli sunkiai, bet sako, jei isimyli, tai visam gyvenimui wub.gif

Pritariu dėl atsiprašymo mirksiukas.gif mane tai klaikiai užknisa, bet matau, kad kitaip nebus. Jis ir moka atsiprašyt, bet laaabai sunkiai pripažįsta, kad yra neteisus ar kaltas bei turi kategorišką nuomonę apie daug ką, kurią gina kaip motina vaikus blink.gif
Maniškis kad ir dabar eitų prie altoriaus, bet aš stabdau ir šiaip dar jauni esam rolleyes.gif
Tikrai atrodo, kad mylės mane iki gyvenimo galo wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Jilly @ 2007 09 13, 17:42)
Sveikos  drinks_cheers.gif 
Aš taip pat jau daugiau nei tris metus turiu vandenį, o pati esu svarstyklės.

bet laaabai sunkiai pripažįsta, kad yra neteisus ar kaltas bei turi kategorišką nuomonę apie daug ką, kurią gina kaip motina vaikus  blink.gif

Sveika prisijungus prie mūsų burio 4u.gif

kaip taikliai pasakyta, atrodoi kad apie maniški kalbi cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai va ir as prie jusu jungiuosi ax.gif kol radau doh.gif mansais vandenis,ka parset viskas tiesa nu kai kurie aspektai skiriasi, esme visitiek ta pati biggrin.gif
Atsakyti
sveika prisijungus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sweikutes, prisijungsiu ir as 4u.gif
As esu svarstykles, jis vandenis.
Ir viskas dar tik pradziu pradzioj,tai va skaitau kas cia manes laukia su juo lotuliukas.gif doh.gif Reiks jy ismokyti atsiprasyt g.gif lotuliukas.gif
Kaip sprendziat konfliktus ?
Kaip preinat prie jo ?
rolleyes.gif
Atsakyti
Sveika pisijungus 4u.gif

dėl konfliktu.... juos pradeda pats, ir pats baigia atsiprašinėdamas biggrin.gif
kaip sakoma, kaip degtukas, čia isižiebė, čia jau atvėso hihihi.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2007 12 20, 10:28)
Sveika pisijungus  4u.gif

dėl konfliktu.... juos pradeda pats, ir pats baigia atsiprašinėdamas  biggrin.gif
kaip sakoma, kaip degtukas, čia isižiebė, čia jau atvėso hihihi.gif  cool.gif

Pas tave vandenis taip pat ? smile.gif

Atsakyti
tep, tep... jau 13 metu vargstam biggrin.gif
Atsakyti