Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

QUOTE(oriole @ 2008 08 16, 20:50)
Calcium Gel Nail Thickener

sita turiu tai man jis prastesnis nei bespalviam buteliuke, net spalvotas nagu lakas su juo ne taip gerai laikos

o valikli+stiprikli berods dasha ir turejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 08 16, 20:59)
sita turiu tai man jis prastesnis nei bespalviam buteliuke, net spalvotas nagu lakas su juo ne taip gerai laikos

o valikli+stiprikli berods dasha ir turejo g.gif

Tai gal ji tars koki zodeli apie ta keista daikta 4u.gif

As lakuotis labai tingiu, tai man tokie visokie bespalviai permatomi lakiukai-geliai pats tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 08 17, 00:16)
Tai gal ji tars koki zodeli apie ta keista daikta  4u.gif

As lakuotis labai tingiu, tai man tokie visokie bespalviai permatomi lakiukai-geliai  pats tas  ax.gif

norint turet grazius ir tvirtus nagus, manau nepakaks juos kuom nors patepti...reikia pagerti ir vitaminu....
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2008 08 17, 02:41)
norint turet grazius ir tvirtus nagus, manau nepakaks juos kuom nors patepti...reikia pagerti ir vitaminu....

Bet vien vitaminu irgi nevisada pakanka - as geriau vitaminus, valgiau vaisius/darzoves, bet nagiukai kaip neaugo taip neaugo doh.gif O padejo man Sally Hansen priemones (naudojau pagrinde 'hard as nails', o dar tokia orandziniam buteliukyje) - to 'hard as nails' yra ir su spalva (t.y. stiprinantis lakas). O kaina palyginus juokinga - apie 3$ uz 'hard as nails', kitos iki 5$. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 17, 05:48)
Bet vien vitaminu irgi nevisada pakanka - as geriau vitaminus, valgiau vaisius/darzoves, bet nagiukai kaip neaugo taip neaugo doh.gif O padejo man Sally Hansen priemones (naudojau pagrinde 'hard as nails', o dar tokia orandziniam buteliukyje) - to 'hard as nails' yra ir su spalva (t.y. stiprinantis lakas). O kaina palyginus juokinga - apie 3$ uz 'hard as nails', kitos iki 5$.  thumbup.gif

bet to oranzinio vilniuj niekur nerandu pirkt doh.gif tik bandziau ji nes sesuo gavo lauktuviu tai tikrai jis thumbup.gif
Atsakyti
As po geliniu nagu nuemimo pradejau naudoti nailtek stiprikli,tai pasibaige visos bedos, pirkau nagavitoje 4u.gif
Atsakyti
Dabar naudoju "Frenchi" briliantinį nagų lako pagrindą ir apsauginę dangą su vitaminais A ir E. Man tinka thumbup.gif Baisu prisišnekėt, bet šiuo metu esu užsiauginusi dailius, poilgius nagučius nail.gif

user posted image
Briliatinis nagų lako pagrindas

* Speciali sudėtis ne tik suteikia nagams patrauklų deimantinį blizgesį, bet ir juos sustiprina, pašalina nelygumus ir šiurkštumą.
* Tiksliai subalansuotas vitaminų A ir E ir derinys suteikia nagams nuostabų blizgesį.
* Nagai sutvirtėja, tampa sveiki, gražiai atrodo.
* Naudojimas: 1 ar 2 sluoksnius tepkite ant sausų ir švarių nagų, leiskite nudžiūti. Nagai jau paruošti manikiūrui.

user posted image

Apsauginė danga su vitaminais A ir E

* Nepakeičiama nagų apsaugos priemonė dirbant namų ruošos darbus, sode ar darže.
* Nauja apsauginė danga veiksmingai saugo nagus nuo neigiamo ploviklių bei skalbiklių poveikio, sausėjimo ir sluoksniavimosi.
* Dėl subalansuotos sudėties bei vitaminų A ir E nagai tampa sveiki ir gražūs.
* Naudojimas: Prieš pradėdami namų ruošos darbus sausus nagus (gali būti lakuoti) padenkite 2 ar 3 dangos sluoksniais.
* Profilaktiškai naudokite kiekvieną dieną, ant sausų ir švarių nagų tepkite 2 ar 3 sluoksnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 19 rugpjūčio 2008 - 20:22
As sita nusipirkau dabar ir tikrai geras daiktas galiu pasakyti. Drauge kai naudojo labai pastiprejo nagai, tvirti pasidare. Ir kiek esu naudojus ranku ir nagu prieziuros priemoniu is Sally Hansen tai ne viena nenuvyle mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Avene o kokia mazdaug jo kaina? smile.gif
Atsakyti
Frenchi Nail Hardener - geriausia priemonė, tikrai drinks_cheers.gif
Sarmoj 18 Lt.
Beje, dabar akcija - vieną perki, kitas nemokamai, jeigu turi sarmos kortelę mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri zino ka daryti jei nagas is sono iskilo?nesinori nukirpti tai kaip be manikiurininkes paciai butu galima sutvarkyt? Kazkada buvau kazkoki gera patarima perskaicius, galvojau...va reiks atsimint, gal kada pravers..o dabar niekaip neprisimenu kas ten buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olichka @ 2008 08 20, 13:10)
Avene o kokia mazdaug jo kaina? smile.gif

30 Lt Sarmoj.
Atsakyti