Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

Labai norejau graziu nagu,tai uzsidejau gelinius,po dvieju kartu praejo noras,nagai dar prastesni nei buvo.Emiausi priemoniu:lumene nagu stipriklis(jokio stebuklo),dabar geriu perfectil(bus matyt kas gausis),prisipirkau visokiu laku stiprinanciu nagus,o siandien nusipirkau buk dvifazi aliejuka nagams thumbup.gif (bent jau kvepia rolleyes.gif ).O baisiausia kam ryzausi doh.gif ,tai pakeiciau nagu forma,nes drauge man vis aiskina,kad smailesni nagai ne taip luzta,tai dabar ziuresiu(o sitiek metu jie kvadratiniai buvo...)
Atsakyti
noriu nusipirkt nauja priemone bet nzn...ar frenchi ar sally hansen?dar ne vienos nebandzius
Atsakyti
Sveikos, Hansen nagams priemones naudoju aš, tai va jau antra savaitė eina, kaip esu pakeitusi nagų formą iš kvadratinių į smailesnius, nes kvadratiniai skildavo ir nago, kaip nebūta, ir jau antrą savaitę tepu "Nail growth miracle", nu ir ką galiu pasakyt, ogi visai nieko (tfu tfu tfu), nagą pastorina nu tikiuos ir maitina. smile.gif
Atsakyti
Naudoju jau n buteliuką nail teko, kaip jis man patinka thumbup.gif
stebuklų niekas nepadaro jei nagai prasti, bet jiems padėti ir sustiprinti galima smile.gif
šiuo atveju nail tekas man pati geriausia priemonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 08 22, 10:10)
noriu nusipirkt nauja priemone bet nzn...ar frenchi ar sally hansen?dar ne vienos nebandzius

pabandyk abi ir paziuresi kuri labiau tinka/patinka
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 08 23, 00:50)
pabandyk abi ir paziuresi kuri labiau tinka/patinka

Jau nusipirkau frenchi:)
Atsakyti
Yra viena priemone, kur daro stebuklus, tai Trind stipriklis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 08 23, 11:10)
Yra viena priemone, kur daro stebuklus, tai Trind stipriklis ax.gif

Ir kur to stebuklo butu galima rast?Kokia kaina? g.gif
Atsakyti
Keliu tema biggrin.gif Ir vis dar domina tas stipriklis blush2.gif
Atsakyti
sunkus atvejas su to Trind gavimu, po keleta menesiu neivezamas i Lietuva. Bet uztai kaip lauki paskiau biggrin.gif o is kokio jus miesto. Zinau kur Klaipedoj gauti ax.gif
Atsakyti
[quote=Loreli,2008 08 26, 08:26]
sunkus atvejas su to Trind gavimu, po keleta menesiu neivezamas i Lietuva. Bet uztai kaip lauki paskiau biggrin.gif o is kokio jus miesto. Zinau kur Klaipedoj gauti ax.gif
[/qVaje,as toli nuo Klaipedos,is mazo miestelio,nors yra pas mus MIX ir EUROKOS,bet turbut sansu nera rast ta trind doh.gif
Ka dabar reiks daryt?
Jei Jus,galit parasykit kur realu pradet ieskot jo smile.gif
O internetu siustis neina?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 19, 22:13)
Dabar naudoju "Frenchi" briliantinį nagų lako pagrindą ir apsauginę dangą su vitaminais A ir E. Man tinka  thumbup.gif Baisu prisišnekėt, bet šiuo metu esu užsiauginusi dailius, poilgius nagučius nail.gif
user posted image
Briliatinis nagų lako pagrindas

* Speciali sudėtis ne tik suteikia nagams patrauklų deimantinį blizgesį, bet ir juos sustiprina, pašalina nelygumus ir šiurkštumą.
    * Tiksliai subalansuotas vitaminų A ir E ir derinys suteikia nagams nuostabų blizgesį.
    * Nagai sutvirtėja, tampa sveiki, gražiai atrodo.
    * Naudojimas: 1 ar 2 sluoksnius tepkite ant sausų ir švarių nagų, leiskite nudžiūti. Nagai jau paruošti manikiūrui.
user posted image

Apsauginė danga su vitaminais A ir E

* Nepakeičiama nagų apsaugos priemonė dirbant namų ruošos darbus, sode ar darže.
    * Nauja apsauginė danga veiksmingai saugo nagus nuo neigiamo ploviklių bei skalbiklių poveikio, sausėjimo ir sluoksniavimosi.
    * Dėl subalansuotos sudėties bei vitaminų A ir E nagai tampa sveiki ir gražūs.
    * Naudojimas: Prieš pradėdami namų ruošos darbus sausus nagus (gali būti lakuoti) padenkite 2 ar 3 dangos sluoksniais.
    * Profilaktiškai naudokite kiekvieną dieną, ant sausų ir švarių nagų tepkite 2 ar 3 sluoksnius.

Va mano nagučiai nail.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 27 rugpjūčio 2008 - 21:20