Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

QUOTE(deltadu @ 2008 09 03, 11:24)
Naudoju Nail Tek trys savaites. Kolkas jokio poveikio.Priesingai - nagai skilineja labiau, nei pries tai.Manau, reiks sutept ne viena buteliuka, kol rezultatas bus. g.gif 
O del Perfektil, tai...isgeriau tris pakuotes, ir nieko. Nezinau, ar verta. Jeigu dievas nedave nagu, tai ir neturesi... unsure.gif

Vadinas neatitaikei nailteko numeriuko,nes jų visokių yra,todėl reikia žinot kokiems nagams jis skirtas. jei atitaikai tai,ko negams reikėjo,tai priemonė superinė thumbup.gif
O Perfectil yra tik reklaminis triukas,dar negirdėjau kad bent vienai jis padėjęs būtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hindy @ 2006 09 04, 03:06)
Mano atradimas Sally Hansen thumbup.gif nagucius sutvarke nerealiai, o kai pradejau vartot kiekvienas buvo kone iki puses nusisluoksniaves! neliko nieko kito, kaip pasikliaut sarmos konsultantes patarimu ir isigyt stiprikli + augimo skatintoja auksiniame buteliuke (tikslaus pavadinimo nepamenu) g.gif pirmom savaitem ypatingo efekto nepastebejau, tik veliau atsitokejau, kai aplinkiniai eme klausinet tikri mano nagai ar priauginti lotuliukas.gif siandien tos pacios linijos kita stiprikli nusipirkau, garantuojanti poveiki po 3 d, ziuresim mirksiukas.gif

Ta pati buteliuka ir as nusipirkau..Labai nusivyliau..Labai..Uz tokia suma - jokio rezultato!!!Kaip neaugo nagai, taip neaugo, visa sunaudojau..Luzinejo ne maziau nei be sito buteliuko..36 Lt i bala..Man padejo Sarmoje uz 18 Lt pirktas stipriklis French maniciure uzrasyta ir dar kazkas rusiskai (nemoku rusu, tai nezinau, kas), kiek lietuviskai isversta, kad padeda, kad stirpiklis, niu,ir panasiai.
Atsakyti
sveikos
siandien nusipirkau orly nail armour su silko plauseliais gal kas bande ar padejo? 4u.gif
Atsakyti
Nu jau su tais luzinejimais nors gala gauk.Man tai nieks nepadeda.nagai silpnuciai silpnuciai
Atsakyti
Atsirado pagaliau Lietuvoj vel Trind stipriklių. Informuoju kas domėjosi smile.gif
Atsakyti
Siandien buvau sarmoj tai sumaniau paieskoti to jusu stebuklingo Frenchi nagu stiprintojo 4u.gif
ziuriu kaina to 3 in 1 hardener base & top coats with ginseng 28lt ir perkant bet kuri lakiuka antras dovanu ax.gif tai issirinkau antra super top coat smile.gif
tikuosi pades mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 10 21, 18:06)
Atsirado pagaliau Lietuvoj vel Trind stipriklių. Informuoju kas domėjosi smile.gif

kas jais prekiaus?
Atsakyti
O man drauge viena stiprikli parekomedavo.Pas ja taip staigiai nagai isgrazejo, tokie ilgi pasidare, pamaniau, kad prisiauginus , nes iki tol visada prisiaugindavo.Veliau isaiskejo, kad ne-naturalus thumbup.gif tai nusipirkau ir as, nepamenu koks pavadinimas dabar, bet pirkau Vilniaus autobusu stotyje, rusiskas, kainuoja 17 litu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif greiciau auga, stiprus, neluzineja, nesisluoksniuoja. Man tikrai padejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 10 22, 15:01)
kas jais prekiaus?

Galiu pasakyti tik kur Klaipedoj yra, o kitur nezinau. Pasiskambink šiuo tel. Vilniuj ir paklausk, kur galima įsisgyti Tel.: +370 5 2706501.
Atsakyti
QUOTE(*svajotoja* @ 2008 10 23, 12:51)
O man drauge viena stiprikli parekomedavo.Pas ja taip staigiai nagai isgrazejo, tokie ilgi pasidare, pamaniau, kad prisiauginus , nes iki tol visada prisiaugindavo.Veliau isaiskejo, kad ne-naturalus thumbup.gif  tai nusipirkau ir as, nepamenu koks pavadinimas dabar, bet pirkau Vilniaus autobusu stotyje, rusiskas, kainuoja 17 litu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  greiciau auga, stiprus, neluzineja, nesisluoksniuoja. Man tikrai padejo bigsmile.gif

gal toki? http://pigu.lt/kosme...r...1LT291&sa=N

QUOTE(Loreli @ 2008 10 24, 20:24)
Galiu pasakyti tik kur Klaipedoj yra, o kitur nezinau. Pasiskambink šiuo tel. Vilniuj ir paklausk, kur galima įsisgyti Tel.: +370 5 2706501.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 10 24, 19:24)

labas, pasakyk prasau kur KLP galima isigyti, nes importuotojai yra Vilniuj, Kaune bei Marijamopej berods.....Bendradarbo atejo su tokias nagais, kad maniau, kad dirbtiniai, o, pasirodo naturalus ir Tind deka. reikia pabandyti.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 10 24, 20:24)

Gal zinote kur galima siu priemoniu isigyti kaune 4u.gif labai sudominot biggrin.gif
Atsakyti