Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

QUOTE(Renatina @ 2009 04 09, 14:49)
dekui, supratau.
man atrodo,ju dar keletas rusiu yra visoje serijoje 4u.gif

taip ju yra visa serija 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 03 27, 16:42)
man po priauginimo silpni nagai pasidare sluoksniuojasi nebeiseina atsiauginti  verysad.gif  doh.gif

Po priauginimo mano nagai apie metus buvo kaip popieriniai, po to sustiprėjo, bet siaubingai sluoksniavosi doh.gif Manikiūrininkė patarė Nail Teką. Panaudojau apie pusę buteliuko ir sluoksniuotis nustojo.
Kažkas čia sakė, kad poveikis tik tol, kol naudoji, bet man tas nepasitvirtino schmoll.gif
Nenaudoju jau seniai, bet nagai iki šiol nesisluoksniuoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 14 balandžio 2009 - 15:07
o man labai Trind padejo - netycia vyras gavo dovanu uz paslauga, as kazkaip skeptiskai paziurejau - toks keistas nematytas reikalas, bet tipo stipriklis su spalva, galvoju, tiek to, vietoj nagu lako panaudosiu.. na ir ka.. menesis laiko, nueinu manikiuro, manoji manikiuriste sako - ogo kokie nagai, is kur, kas kaip.. o as nety neturiu ka atsakyti, nes pavadinimo neatsimenu smile.gif
tai paprase israusti info, tai uz nailteka ir pigiau zymiai (bent jau per pazystama) pasirodo (o man jis ne velnio nepadejo)
Atsakyti
Kiek save pamenu visada kenciu nuo besisluoksniuojanciu nagu. doh.gif Niekada nesu turejusi ilgu nagu isskyrus laika, kai specialiai auginau nagus beveik nieko nedarydama ir nedirbdama. Esu gerusi visokiu vitaminu ir papildu - nepadejo. nepadejo nei visokiu alieju voneres, nei nagu tepliojimai ivairiomis priemonemis sad.gif Kas nagus siek tiek sustiprina, tai Nailtek, ir auga greiciau, bet problenos vis tiek neissprendzia. 000189.gif
Atsakyti
niu galiu apie savo nagus pasakyti, labai ilgi neuzauga, nes fizini darba dirbu, bet stiprus kaip nezinia kas, o stiprus nuo to kad kiekviena diena lakuoju, ta prasme kasdiena tai padildinu, tai odeles pastumdau. taip kad jei kasdiena tuo uzsimineti, tai manau turetu but neblogas rezultatas....
beje vitaminu jokiu nevartoju, sakau tiesiog kasdiena lakuoju vis kita spalva... blush2.gif
Atsakyti
napadeda net nail-tek, nes atrodo jau susitvarkė, ir vėl lūžta sad.gif dabar nail system bandau visus pribumbasus, gal anie padės...
Atsakyti
Na, man Nail system-didziausias s... blush2.gif
Atsakyti
Gal turite patarimu, kokiu laku lakuoti ar ko uztepti ant lako, kad jis laikytusi bent trejeta dieneliu. Nu viska darau su pirstinem ir nagu laka nenaudoju prasto labai (loreal, borjuois, artdeco) - nesilaiko nulakuoti nagai ilgiau paros g.gif
Atsakyti
labai susisluoksniavo nagiukai cray.gif cry.gif nzn nuo ko ar nuo nail tek II nors netikiu visi ji taip gyre blink.gif ar nuo perfectil vitaminu? blink.gif ar del to , kad trumpai nagiukus nusikirpau? nes drauge sake . kad jei taip buna kai nusikerpa blink.gif verysad.gif bet jau tiek nusilupo tie nagai kad geda kam ir rodyti nzn ka daryti kaip atauginti juos. anksciau vartojau silica futura lyg ir normalej buvo , bet vis norisi ilgesniu grazesniu o dabar visai doh.gif
Atsakyti
Sveikutės. Kas naudojate SALLY HANSEN tą auksinį? Nusipirkau,bet nerandu kaip naudoti jį.Ar tepti kasdien vieną sluoksnį ant kito ?
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 04 30, 16:39)
Sveikutės. Kas naudojate SALLY HANSEN tą auksinį? Nusipirkau,bet nerandu kaip naudoti jį.Ar tepti kasdien vieną sluoksnį ant kito ?

as anksciau naudojau tai tepdavau 2 sluoksnius kai nusilupa vel 2 4u.gif
Atsakyti
gal kas naudojote stiprinamasias priemone ,,allesandro" ,arba ,,micro cell" kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti