Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

keliu tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 05 29, 19:08)
keliu tema  blush2.gif

Kaip tavo nagučiai? Ką benaudoji? atsigavo jau gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2009 05 29, 19:52)
Kaip tavo nagučiai? Ką benaudoji? atsigavo jau gal? g.gif

ai nuo nuotaikos 4u.gif tai nail tek tai sally hansen mirksiukas.gif po truputi atsigauna tongue.gif vakar douglas parduotuvej buvau tai ikiso kazkoki sally hansen lakiuka uz 16 lt vietoj 40lt tai kol kas visai nieko labai kietina nagiukus. tai bandysiu sita teplioti ir eurokose aliejuka su rugiageliu lapeliais uz 5 lt nusipirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galit pasakyt kur vilniuje yra frenchi pirkt be sarmu?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 06 27, 20:34)
Mergaites, gal galit pasakyt kur vilniuje yra frenchi  pirkt be sarmu?

europus požeminėje perėjoje, ten yra rusiškų prekių kioskelis 4u.gif
šiaip dar turguje yra ax.gif
Atsakyti
As microcell naudoju, tai galiu pasakyti poveikis tikrai geras nors ir kainuoja buteliukas 48lt bet va dbr jau menuo praejo o nagai super tvirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 01, 15:50)
As microcell naudoju, tai galiu pasakyti poveikis tikrai geras nors ir kainuoja buteliukas 48lt bet va dbr jau menuo praejo o nagai super tvirti 4u.gif

o kuri naudoji? nes ju ten didele serija 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif pagelbekit unsure.gif mano naguciai visai nusilpe lb jau luzineja ir skilineja... g.gif kartais pasisluoksniuoja nadoju vitaminus ir pastiprintoja bet nelb kas padeda verysad.gif gal jus ka patartumet? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(V.Bella @ 2009 07 01, 19:50)
sveikos merginos smile.gif  pagelbekit unsure.gif  mano naguciai visai nusilpe lb jau luzineja ir skilineja... g.gif  kartais pasisluoksniuoja nadoju vitaminus ir pastiprintoja bet nelb kas padeda verysad.gif  gal jus ka patartumet? rolleyes.gif

Pabandyk nail tek II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 01, 20:45)
Pabandyk nail tek II 4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V.Bella @ 2009 07 01, 18:50)
sveikos merginos smile.gif  pagelbekit unsure.gif  mano naguciai visai nusilpe lb jau luzineja ir skilineja... g.gif  kartais pasisluoksniuoja nadoju vitaminus ir pastiprintoja bet nelb kas padeda verysad.gif  gal jus ka patartumet? rolleyes.gif

pas mane irgi lb siplni verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 01, 16:13)
o kuri naudoji? nes ju ten didele serija 4u.gif

man labiausiai padėjo nail vital micro cell. užteko tris savaites panaudoti ir nagai tikrai labai gražūs ir tvirti ataugo
Atsakyti