Na va naguciai buvo sausi labai luzinejantys..pasirinkus buvau Nail teko 3 numeri drekinti nagucius ir panaudojus gavosi shnipstas
nagai dar labiau isausejo...Gal ka pasiulyt galit? Ar patart? Kaip sugrazinti nagams dregme.Apart visu aliejuku ir kremu, nes tokius kasdiena naudoju
Nail Tek"as ir French - labiausiai man tike stiprikliai
Isnaudojau nail tek 2 numeriuka, siaip neblogas.
Dabar maximoj nusipirkau nail system (greitas nagu augimas) laka. Bus bandomas
Dabar maximoj nusipirkau nail system (greitas nagu augimas) laka. Bus bandomas
Isbandziau daug priemoniu,nes nagu bukle buvo katastrofiska,skilinejo,sloksniavosi,net buvau pradejusi galvoti apie nagu priauginima,bet isbandziau MAVALA SCIENTIFIQUE ir MAVALA NAIL SHIELD tai jau po keliu savaiciu matesi rezultatai
Kaina prieinama ir uztenka ilgam,vieno buteliuko net metams.
QUOTE(Jolkuce @ 2011 01 09, 16:35)
Na va naguciai buvo sausi labai luzinejantys..pasirinkus buvau Nail teko 3 numeri drekinti nagucius ir panaudojus gavosi shnipstas
nagai dar labiau isausejo...Gal ka pasiulyt galit? Ar patart? Kaip sugrazinti nagams dregme.Apart visu aliejuku ir kremu, nes tokius kasdiena naudoju 
pabandykite iš OPI Envy linijos. Jie geresni už nailteką, bet ir kainytė, skant, atitinkama
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 02 24, 17:21)
pabandykite iš OPI Envy linijos. Jie geresni už nailteką, bet ir kainytė, skant, atitinkama 
Kalba aina apie situos? http://www.manikiura...mp;changelang=2
Nu jo....,kainike turi
QUOTE(Jolkuce @ 2011 02 24, 18:02)
eeee...... nu jooo......
Siandien nusipirkau LCN for damaged nails.Maniskiai labai sloksniuojas ir luzineja. Pardaveja labai gyre, sake pati buvo isbandzius daug piemoniu tarp ju ir nail tek, bet apsistojo ties siuo, na patikejau ir nusipirkau, ziuresim kas bus po kokio menesio
na man labiausiai padejo TRIND
Aš šeštadienį nusipirkau Sally Hansen kremuka "Get healthy nails & cuticles"
jauciu vienas geriausių pirkinių nagam ir odelėm
šiaip niekada nagų ilgų nesu turėjus (silpni, lūžinėja) o ir odelės aplink vien tik vargą keldavo
o dabar odelės atsitaisė, nagai postipriai auga
na nagams dar gal padeda tos pačios firmos "nailgrowth miracle"
nors prieš kremą kai vartojau, tai didelių pokyčių nepastebėjau
jauciu vienas geriausių pirkinių nagam ir odelėm