Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų stiprinimo priemonės

Ir norint per 2sav grazus nagai (ne plastikiniai) neuzaugs, jei jiem kazkas negerai schmoll.gif

Nagu nelakuoju trecia savaite verysad.gif
2 savaites tepliojau nagus Nail experts Strong results, kiekviena diena po kelis kartus. Labai patiko, nes gan greitai isigeria nebereikia itrinti, nepalieka riebaus sluoksnio. Kvapas labai patiko thumbup.gif Nepasakyciau, kad suveike kazkaip stebuklingai, bet manau nagai maziau sluoksniuojasi ir lyg elastingesni truputi (snd kaip tycia sutrenkiau naga i duris, paprastai nuluzdavo net netoki stipru smugi gave, o sikart nieko thumbup.gif ).
Sia savaite pradejau Nail experts Peeling and brittleness solver tepti. Jis toks tirstas atrodo kai tepi, o uztepus gaunasi plonytis sluoksnis, bet po pusdienio vienas sluoksnis atsilupineja, o kai du tai neblogai laikosi.

Kol kas nagu neuzsiauginau, nes reikia nuauginti issisluoksniavusia dali, jei daugiau nesisluoksniuos, tam prireiks dar kokiu 2 -3 sav. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(feme @ 2011 02 27, 13:05)
na man labiausiai padejo TRIND  thumbup.gif

Ir man, per dvi savaites ne tik nustojo lūžinėti ir sluoksniuotis, bet ir labai gražiai paaugo smile.gif negaliu atsidžiaugti. Gal galit patarti, kur Lietuvoje galima įsigyti TRIND gaminių?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 05 12, 16:06)
Ir man, per dvi savaites ne tik nustojo lūžinėti ir sluoksniuotis, bet ir labai gražiai paaugo smile.gif negaliu atsidžiaugti. Gal galit patarti, kur Lietuvoje galima įsigyti TRIND gaminių?

o kur ji perkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 12, 16:38)
o kur ji perkat? ax.gif

Man nupirko mama iš kažkokios moteriškės, kur vaikšto su kosmetikom, kvepalais ir pan. Kadangi nesiruošėm daugiau iš jos nieko pirkti tai ir kontaktų neturiu. Užtatai ir klausiu, gal yra parduotuvės, kur prekiauja? Nes per google tai tik SM išmeta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 05 12, 16:44)
Man nupirko mama iš kažkokios moteriškės, kur vaikšto su kosmetikom, kvepalais ir pan. Kadangi nesiruošėm daugiau iš jos nieko pirkti tai ir kontaktų neturiu. Užtatai ir klausiu, gal yra parduotuvės, kur prekiauja? Nes per google tai tik SM išmeta biggrin.gif

o kiek mokejot?
as ebay radau , bet apie 60lt gaunas.. tai net nzn cia daug ar mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 12, 17:02)
o kiek mokejot?
as ebay radau , bet apie 60lt gaunas.. tai net nzn cia daug ar mazai  biggrin.gif

Mano toks, mokėjom 34 litus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 05 12, 17:14)
Mano toks, mokėjom 34 litus

uoj tai 60 tikrai neverta schmoll.gif
idomu, gal zinos kur LT galima rast smile.gif
Atsakyti
vienas geriausių pagalbininkų ne tik balinant, bet ir stiprinant nagus user posted image bei user posted image ir user posted image kurių kainos net labai nesikandžioja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InBa: 13 gegužės 2011 - 20:34
veiks mergaites, temutes neseku, todel noriu jusu paklausti, gal galite kas rekomenduoti gera nagu stiprinimo alieju:)
labai naguciai luzineja
Atsakyti
Labas 4u.gif Gal galit kuri nors patartų, kuri padėtų "išlygint" nagų paviršių...? Nuėmiau nagų ilgalaikį gelinį lakavimą - nagas visas liko "pašiauštas" ir siaubingai trupa... blush2.gif Suprantu, kad reiktų, kad nagas nuaugtų, bet tas trupėjimas labai erzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merryy @ 2011 05 15, 12:48)
veiks mergaites, temutes neseku, todel noriu jusu paklausti, gal galite kas rekomenduoti gera nagu stiprinimo alieju:)
labai naguciai luzineja

Siulyciau Mavala Nail Shield tiek paciai padejo tiek kam rekomendavau liko patenkinti gal ir jums pades smile.gif
Atsakyti
Pastebejau kad mano nagai labai gerai auga, stiprus buna, neluzineja kai geriu zuvu taukus (kapsulem ar skysta nesvarbu) buvau nustojusi juos vartoti ir vel jie suprastejo, dabar vel geriu tai puikus naguciai ax.gif
Atsakyti