Įkraunama...
Įkraunama...

gastroezofaginis refliuksas

QUOTE(liti @ 2010 11 22, 02:48)

Gal yra mamyciu, kuriu vaikams gastroezofagini refliuksa sukelia panasios problemos?  labai lauksiu atsakymo, nes dar negalim ryztis operacijai.

o jums čia rengrnu nustatė?ar ekoskopu?žarnos ryt nereikėjo?
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2010 11 22, 10:51)
o jums čia rengrnu nustatė?ar ekoskopu?žarnos ryt nereikėjo?

echoskopija daryta daug kartu - nieko nesimato. rijom zarna, bet tai nieko nepadejo, nes nepavyko zarnos prakisti i dvylikapirste. todel kilo itarimas, kad kazkas negerai. tada dare rentgena. realiai butu rentgeno uzteke. bet endoskopija (zarna) leido atsakyti i kitus klausimus - ar tai ne maisto alergija (ima biopsija is skrandzio), ar nera kitu priezasciu, galinciu lemti refliuksa (eme 3 biopsijas is viso). visi biopsiju rezultatai puikus, todel isvada - vienintele priezastis skrandzio persilenkimas (ir dvylikapirste dar prisideda matyt).
Atsakyti
QUOTE(liti @ 2010 11 22, 23:24)
echoskopija daryta daug kartu -

aišku
mums po kolkas tik ekoskopas darytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2010 11 23, 10:17)
aišku
mums po kolkas tik ekoskopas darytas g.gif

Jei nebutume pakliuve pas gerus gydytojas, iki siol butume nezinoje, kas mums yra. 2 metus lankemes pas Skrepiene Antakalnio poliklinikoj....

o jei butume pas gerus gydytojus pateke kol vaikas buvo mazas (iki kokiu puses metu) jau seniai butume pasidare operacija ir gal bedu neturetume. daar viskas daug sudetingiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liti: 23 lapkričio 2010 - 18:00
sveikos... as savo bernuzeliui itariu refliuksa, nes sakes prasidejo vemimai naktimis, sausas kosulys nezinia is kur kurio diena nebuna, liezuvis baltas, kartais is burnos kvapas negeras... tik deja cia uk niekas vaikams tokiu tyrimu nedaro ta prasme nekisa zarnos...

ir kodel lt. tokius stiprius vaistus vaikams raso omeprazoli 20mg. unsure.gif mano vyrui cia uk toki raso tik unsure.gif o cia jau vaikui, o tai kai tas vaikas uzaugs kokiu arkliniu doziu tada reiks jam unsure.gif siaip as ir sergu refliuksu tai man pirma tik tokias tebletes kaip kreida liepe ciulpt, ir metochlopramida gerti kad nepykintu ir tik veliau pradejo rasyti omeprazoli...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evening-dew: 23 lapkričio 2010 - 18:13
QUOTE(evening-dew @ 2010 11 23, 19:11)
sveikos... as savo bernuzeliui itariu refliuksa, nes sakes prasidejo vemimai naktimis, sausas kosulys nezinia is kur kurio diena nebuna, liezuvis baltas, kartais is burnos kvapas negeras... tik deja cia uk niekas vaikams tokiu tyrimu nedaro ta prasme nekisa zarnos...

ir kodel lt. tokius stiprius vaistus vaikams raso omeprazoli 20mg.  unsure.gif  mano vyrui cia uk toki raso tik  unsure.gif  o cia jau vaikui, o tai kai tas vaikas uzaugs kokiu arkliniu doziu tada reiks jam unsure.gif  siaip as ir sergu refliuksu tai man pirma tik tokias tebletes kaip kreida liepe ciulpt, ir metochlopramida gerti kad nepykintu ir tik veliau pradejo rasyti omeprazoli...

nžn ,bet mums ir skytė šiuos vaistus ir liepė antą mėn vartoti,tos kaip kreida tabletės poveikis greitas ir neilgalaikis,omeprazolio lėtesnie,bet ilgesnis skirtas gydymui,šiandien buvom pas gydytoją jis mums paaiškino(lankomės pas gastro skyriaus vedėją)žarnos ryti neliepė,užteko ekoskopo ir ranka apspaudė g.gif sakkė vėliau jai nepraeis ir neišaugsim atliksim ir šį tyrimą doh.gif
Atsakyti
mes rytoj einam pas gydytoja ziuresim ka sakys ax.gif nors as matau pati kas jam liezuvis baltut baltutelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evening-dew @ 2010 11 24, 18:48)
mes rytoj einam pas gydytoja ziuresim ka sakys  ax.gif nors as matau pati kas  jam liezuvis baltut baltutelis  smile.gif

sėkmės,lauksim žinių 4u.gif
Atsakyti
tai va pargryzom is gydytojo sake negali dabar pasakyti ar tai tikrai refliuksas nes jam pasirodo puliuoja angina vienoj pusej sake gal angina sukelia vemima, kai baigsim antibijotiku kursa po savaites tada vel liepe ateiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evening-dew @ 2010 11 25, 16:36)
tai va pargryzom is gydytojo sake negali dabar pasakyti ar tai tikrai refliuksas nes jam pasirodo puliuoja angina vienoj pusej sake gal angina sukelia vemima, kai baigsim antibijotiku kursa po savaites tada vel liepe ateiti  smile.gif

aišku,sveikit 4u.gif
Atsakyti
Mano abiems lelytems lanai sustiprejo refliuksas paskutiniu metu, mazoji isvis viska isvemia metro spinduliu su baisiniu trenksmu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 11 26, 19:40)
Mano abiems lelytems lanai sustiprejo refliuksas paskutiniu metu, mazoji isvis viska isvemia metro spinduliu su baisiniu trenksmu schmoll.gif

o kokio amžiaus?o ar kosėjat?mano tai pardeda taip kosėti,kad apsivemia,tai sako gydytojas,kad nuo tos rūgšties jis pradeda kosėti ir apsivemia,man jau tie vėmimai siaubingai atsibodo. blush2.gif
Atsakyti