man tai jau irgi bet maniskis tik nakti vemia... jau geriau diena tada, nes nakti man pats baisiausias dalykas kai vemia, ir taip su garsu jis vemia, nezinau ka tie kaimynai begalvoja

QUOTE(evening-dew @ 2010 11 27, 20:01)
man tai jau irgi bet maniskis tik nakti vemia... jau geriau diena tada, nes nakti man pats baisiausias dalykas kai vemia, ir taip su garsu jis vemia, nezinau ka tie kaimynai begalvoja 

būna ,kad ir pas mus taip atsitinka,naktį gan dažnai vemdavo,kai būdavo mažesnis,nespėdavom iš lovytės ištraukti

QUOTE(Baniukas @ 2010 11 26, 20:52)
o kokio amžiaus?o ar kosėjat?mano tai pardeda taip kosėti,kad apsivemia,tai sako gydytojas,kad nuo tos rūgšties jis pradeda kosėti ir apsivemia,man jau tie vėmimai siaubingai atsibodo. 

19 ir 3 menesiu abi refliuksas turi.
Mazyle vemia su trenksmais bevies kasdien, o atpylineja tai istisai pries po ir per valgymA.
Rubus keiciu kokius 5 sykius dienoj, liudna'!
Nesuprantu kam to omeprazolio reik vistiek nenumusa rugsciu , is tisai versa raitosi is skausmo, o kur dar vemimai, tik pradeda gerti ir springsta vemia, rekia

QUOTE(Bluebell @ 2010 11 28, 12:11)
19 ir 3 menesiu abi refliuksas turi.
Mazyle vemia su trenksmais bevies kasdien, o atpylineja tai istisai pries po ir per valgymA.
Nesuprantu kam to omeprazolio reik vistiek nenumusa rugsciu , is tisai versa raitosi is skausmo, o kur dar vemimai, tik pradeda gerti ir springsta vemia, rekia

labai užjaučiu jus

o gal jums dar kas dar priedo yra

mums tai lyg padeda

na mazylei ta dar visokiu ligeliu yra, dickei tai nieko naujo neatradom dar.,
svoris nedidelis, auga sunkiai, bet ribose, siaip vaikas is sono paziurejus neatrodo ligonis, apart to kad perbale abi, tai iki tu dataru dasikast sunku, iki tokiu kurie masto.
na, vargstam
svoris nedidelis, auga sunkiai, bet ribose, siaip vaikas is sono paziurejus neatrodo ligonis, apart to kad perbale abi, tai iki tu dataru dasikast sunku, iki tokiu kurie masto.
na, vargstam

užjaučiu
va o mums nuo tos rūgšties jau teko 3 dantukus tvarkytis

va o mums nuo tos rūgšties jau teko 3 dantukus tvarkytis

sakykit o del refliukso skrandis gali irgi nevirskinti kelinta kart pastebiu ka per pietus suvalgo ta vakare arba nakti isvemia

QUOTE(evening-dew @ 2010 12 02, 00:07)
sakykit o del refliukso skrandis gali irgi nevirskinti kelinta kart pastebiu ka per pietus suvalgo ta vakare arba nakti isvemia 

aš tai atsakyti nagaliu ar tai nuo refliukso,bet ir mums taip pasitaikydavo,aš visada manydavau,kad jis nuo kosėjimo apsivemia,o jam rūgštis pradeda kilti,jis pradeda no to kosėti ir apsivemia,o aš galvodavau,kad koso nuo peršalimo ,kiek vaistų nuo kosulio esam išgėrę

Mes irgi jungiames prie jusu...
Aisku daugiau man paciai refliuksas, mazytei irgi yra bet nestipriai.
Tai man paskyre Ranitidina gerti, nes maitinu tai tipo kitko negalima. Bet jinai savo knygoj ziurejo - buvo galima, o as cia google paskaitau, kad draudziama vartoti zindancioms. Na zodziu suprasi....
Bet sake irgi kaip ir cia rasyta, kad pagrinde negulti ir nesilenkti pavalgius.
Ir dar stiprinti visa diafragma - pilvo juosta. Kieno vaikai didesni tai gal ir gales pasinaudoti: tinka pilates, plaukimas, bodyflexas ir kiti pan.
Tai vat tiek..
Bet as dabar ieskau kuom pakeist naturaliau ta Ranitidina....
Nemegstu as tu chemiju vartot...
Aisku daugiau man paciai refliuksas, mazytei irgi yra bet nestipriai.
Tai man paskyre Ranitidina gerti, nes maitinu tai tipo kitko negalima. Bet jinai savo knygoj ziurejo - buvo galima, o as cia google paskaitau, kad draudziama vartoti zindancioms. Na zodziu suprasi....
Bet sake irgi kaip ir cia rasyta, kad pagrinde negulti ir nesilenkti pavalgius.
Ir dar stiprinti visa diafragma - pilvo juosta. Kieno vaikai didesni tai gal ir gales pasinaudoti: tinka pilates, plaukimas, bodyflexas ir kiti pan.
Tai vat tiek..
Bet as dabar ieskau kuom pakeist naturaliau ta Ranitidina....

Nemegstu as tu chemiju vartot...
QUOTE(TomaKa @ 2010 12 03, 23:28)
sveika prisijungusi

QUOTE(Baniukas @ 2010 12 04, 11:32)
Nesenai man, gal keli menesiai tik
Gydytoja sako, kad gali buti po gimdymo diafragma susilpnejo (maziukei 14 men.)
QUOTE(TomaKa @ 2010 12 04, 12:59)
Nesenai man, gal keli menesiai tik
o kas tau darosi,kokie simptomai?,o mažylei?