QUOTE(Jakatta @ 2011 04 13, 17:03)
Sunkiai. Vakar kiek asaru ir isteriju buvo. Vis bandau paaiskint, kad gydytoja neleido to ir ano valgyt, kol pasveiks. Bet vaikas vis praso pazet i ta spintele, kur budavo seniau sudeti sausi pusryciai, kukuruzai, siaudeliai, sokoladinis kremas...
PS. Grikiu koses taip ir nepavyko isiulyt. Geriau tada jis renkasi but nevalges...
Niu labai sunku... Maniškis toks mažas, o žino irgi ko nori, tai įtariu, kuo vaiaks didesnis, tuo sudėtingiau...
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 04 13, 18:58)
O mano ir parduotuvėse drąskosi, visko nori o aš nieko neperku

Namie po 19 imu slėpti maistą, nes isterijos. Mums taip pat liepė išsitirti kai baigsim Nexium dėl maisto alergijų. Nes kažkokia keista liga mūsų. Bet pirmą kartą slogą išsigydėm per savaitę, nors labai baisi buvo. Gal Nexium padėjo?

Mums bakterijų nesiūlė tik po mėn patarė prieš naktį dar duoti Raniberl.
Tai jau sakyčiau ypač geras rezultatas pas jus!!!! Slogos pabėgimas gal įrodo, kad tikrai viskas jums dėl GERL

Dėl isteriju, tai stiprybės
QUOTE(Jakatta @ 2011 04 14, 09:31)
Ka dar galima duoti vaikui pusryčiams, be košės?
Gal tiktų kokie duoniukai su arbatėle? Realiai, man rodos, duoniukai net nekepami, o kažkaip išdžiovinami, tai gal į dietą įsipašytų?
ar dar ant jų užtepti kokios liesos varškės... Jei varškė neskanu, gal galima į ją įblenderiuoti obuolio, banano?

Aš čia iš fantazijų pasaulio, bet ir pati dabar taip darau viską... daug eksperimentuoju...