Įkraunama...
Įkraunama...

gastroezofaginis refliuksas

QUOTE(Giedre.vs @ 2011 04 27, 15:25)
Kaip tyrimai?

Geri. Jokio paraudimo ar uzdegimo skrandyje ir stempleje nerado.
Vien zo, vel neaisku del ko uzeina skausmai vaikui. Aiskino, kad gali buti funkcines kilmes, nuo nervu (kazkas panasaus i pilvo migrena). Bet kaip zinot ar tikrai?

Dabar eisim pas pediatre ir ji duos siuntima pas neurologa. O is gastro puses, visi tyr. padaryti ir jie nieko blogo nerodo...
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2011 04 27, 16:30)
Geri. Jokio paraudimo ar uzdegimo skrandyje ir stempleje nerado.
Vien zo, vel neaisku del ko uzeina skausmai vaikui. Aiskino, kad gali buti funkcines kilmes, nuo nervu (kazkas panasaus i pilvo migrena). Bet kaip zinot ar tikrai?

Dabar eisim pas pediatre ir ji duos siuntima pas neurologa. O is gastro puses, visi tyr. padaryti ir jie nieko blogo nerodo...

thumbup.gif baltai pavydžiu ir džiaugiuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 04 27, 20:11)
thumbup.gif baltai pavydžiu ir džiaugiuosi. smile.gif

O kodel tu pavydi? As kaip tik nusiminiau ir nusivyliau. Vel lieka neaiski skausmu priezastis. O jie jam kartojasi kiekviena diena ir net po kelis kartus ir trunka apie valanda. Visi tyrimai geri, bet tai vaikui toliau skauda. Kur dabar kreiptis ir ka daryt???
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2011 04 27, 21:49)
O kodel tu pavydi? As kaip tik nusiminiau ir nusivyliau. Vel lieka neaiski skausmu priezastis. O jie jam kartojasi kiekviena diena ir net po kelis kartus ir trunka apie valanda. Visi tyrimai geri, bet tai vaikui toliau skauda. Kur dabar kreiptis ir ka daryt???

Todėl, kad tai baisi liga- aš pati ją turiu smile.gif Ir niekam nelinkiu. O mums slogas ir pakabino ant gerl, bet pragėrus mėnesį vaistus- jokio pagerėjimo- o iš pasėlio išaugo bakterija- taip kad ir mums nėra ligų priežasčių. Dabar sako slogos nuo tos bakterijos. Niu žodžiu. Aišku, kad niekas neaišku.
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Na maniškei, atrodo, viskas - vaistai nuo GERL nebeveikia...Naktį praduso 2 beveik valandas sad.gif Nuvežiau šiandien darytis IgG ir IgM tyrimų dėl mikoplazmų ir chlamidijų. Paklojom 101 lt, tikimės, kad vakare bus atsakymas.
Laikykitės visi/visos...Atrodo, atėjo nerandamų ligų periodas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jakatta @ 2011 04 27, 21:49)

O dėl parazitų tikrinotės? O kaip celiakija? Negali būti? Nes ji sukelia panašius reiškinius...Kaip jūsų tyrimai dėl mikoplazmų ir chlamidijų? Ar darėtės?
Sorry, gal ką praleidau, gal jau rašei - žiauriai trūksta miego...

Giedre, o kur pasėlį darė? Nes mūsų daktarė pasakė, kad nebedaro jau dabar niekas, viską iš kraujo žiūri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 04 28, 15:46)
Laba diena smile.gif
Na maniškei, atrodo, viskas - vaistai nuo GERL nebeveikia...Naktį praduso 2 beveik valandas sad.gif Nuvežiau šiandien darytis IgG ir IgM tyrimų dėl mikoplazmų ir chlamidijų. Paklojom 101 lt, tikimės, kad vakare bus atsakymas.
Laikykitės visi/visos...Atrodo, atėjo nerandamų ligų periodas unsure.gif

Ne pas tave vieną verysad.gif Mes antibus geriam išaugo kokia baisybė. Bet man tai jos ne dusimu pasireikšdavo, o kosuliu iki dusimo net astmą buvo pripaišę ir po to dar labai ilgas gydymas buvo. Iš kraujo darėt??????Nes tik iš jo patikima. Gal Sorpe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 28 balandžio 2011 - 14:53
QUOTE(Giedre.vs @ 2011 04 28, 15:53)
Ne pas tave vieną verysad.gif Mes antibus geriam išaugo kokia baisybė. Bet man tai jos ne dusimu pasireikšdavo, o kosuliu iki dusimo net astmą buvo pripaišę ir po to dar labai ilgas gydymas buvo. Iš kraujo darėt??????Nes tik iš jo patikima. Gal Sorpe?

Tai taip taip, kosulys iki dusimų, iki žiaugčiojimų. ne taip parašiau 4u.gif
Darėm Geranmedoj. Daktarė buvo sakius, kad iš venos ims. Tai ten laborantė nustebo, sako, darom kas dieną po kelis, visada vaikam iš piršto. Žodžiu, apsiėjom net be ašarų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 04 28, 15:51)

O dėl parazitų tikrinotės? O kaip celiakija? Negali būti? Nes ji sukelia panašius reiškinius...Kaip jūsų tyrimai dėl mikoplazmų ir chlamidijų? Ar darėtės?
Sorry, gal ką praleidau, gal jau rašei - žiauriai trūksta miego...

Del kirminu tai tiriames. Ir Piranteli gerem profilaktiskai.
Celiakija g.gif sita reiks pasidaryt.
Mikoplazma - atmetu, nes mano vaikas nekoso.
Chlamidijos - kazkaip ziauriai skamba, lytiskai plintancios ligos 2 metu vaikui. Bet skaiciau, kad galima ir darzelyje uzsikresti. Isskyru kaip ir nera, neverkia slapindamasis ir daro nedaznai. Tai gal ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2011 04 28, 17:00)
Del kirminu tai tiriames. Ir Piranteli gerem profilaktiskai.
Celiakija  g.gif sita reiks pasidaryt.
Mikoplazma - atmetu, nes mano vaikas nekoso.
Chlamidijos - kazkaip ziauriai skamba, lytiskai plintancios ligos 2 metu vaikui. Bet skaiciau, kad galima ir darzelyje uzsikresti. Isskyru kaip ir nera, neverkia slapindamasis ir daro nedaznai. Tai gal ne?  g.gif

Jo, man irgi chlamidijos žiauriai skamba, bet daktarė sakė, kad darže dažnai būna unsure.gif
Kas ten dar iš tų ligų...Taksplozmozė? Bet ne tie simptomai...Na žodžiu, man tai baisiausia ne diagnozė, o kad neranda... console.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 04 28, 17:03)
Jo, man irgi chlamidijos žiauriai skamba, bet daktarė sakė, kad darže dažnai būna unsure.gif
Kas ten dar iš tų ligų...Taksplozmozė? Bet ne tie simptomai...Na žodžiu, man tai baisiausia ne diagnozė, o kad neranda... console.gif

Tai va, man tas irgi baisiausia. Jau buvom su gydytoja isitikine kad GERL. Ir jau net dziaugiausi, kad diagnoze aiski, vadinasi pagersim vaistus - praeis skausmai. O bet taciau... Tai gerai, kad pasiprasiau tos endoskopijos. Butume toliau gere vaistus be reikalo.

Tiesa, jis man pasiskundzia, kad skauda pimpeliuka. Bet jam yra susiaurejimas, reiks operacijos veliau, ir gyd. sake, kad del to, kad paraude paskauda. Bet gal dar kas nors? g.gif
Atsakyti
Yra mūsų rezultatai. Visi neigiami. Paskambinau pulmonologei, kad nebepadeda nei nuo GERL vaistai, nuo Tavegilio irgi 0 reakcijos, Mycoplasma ir Chlamydia neigiami. Guldo mus pirmadienį į pulmonologinį, sakė, padarys visus virusologinius kraujo tyrimus, karduogramas ir t.t. Tai tikiuosi, kad dabar ras, kas ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2011 04 28, 17:52)
Yra mūsų rezultatai. Visi neigiami. Paskambinau pulmonologei, kad nebepadeda nei nuo GERL vaistai, nuo Tavegilio irgi 0 reakcijos, Mycoplasma ir Chlamydia neigiami. Guldo mus pirmadienį į pulmonologinį, sakė, padarys visus virusologinius kraujo tyrimus, karduogramas ir t.t. Tai tikiuosi, kad dabar ras, kas ir kaip...

Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti