Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

QUOTE(Katyte1977 @ 2007 12 04, 21:44)
Sveika, sveika uogyte  4u.gif  bigsmile.gif  nea, Chanel negamina rutulines pudros, as naudoju Guerlain meteoritus, spalva Beige. Pasitepu veida chanel kremine pudra o ant virsaus meteoritus, labai gerai fiksuoja makiaza, skaistina veida, pabandyk  mirksiukas.gif

tai vat aš jau ne iš pirmos girdžiu apie tuos stebuklingus meteoritus g.gif
susidomėjau labai...kur jūs perkate juos? Kristianoje? ten kaip suprantu pagal rutuliukų kiekį ar kaip ten jie? ir kiek kainuoja gal galima sužinoti? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kaca @ 2007 12 04, 21:56)
Nusipirkau CHANEL HYDRAMAX+ fluide ir SYSTEME PURETE LA MOUSSE.
Ziuresim,kaip cia bus. 4u.gif

hydramax+ turiu...pasakėlė, o ne kremukas...lygus, glotnus ir kvapnus veidukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikrai nesigailėsi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2007 12 04, 23:02)
tai vat aš jau ne iš pirmos girdžiu apie tuos stebuklingus meteoritus g.gif 
susidomėjau labai...kur jūs perkate juos? Kristianoje? ten kaip suprantu pagal rutuliukų kiekį ar kaip ten jie? ir kiek kainuoja gal galima sužinoti? bigsmile.gif
Papildyta:
hydramax+ turiu...pasakėlė, o ne kremukas...lygus, glotnus ir kvapnus veidukas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
tikrai nesigailėsi drinks_cheers.gif

aha drinks_cheers.gif ,nors trumpai fluide naudoju,mano veido odai labai patinka,tik nezinau koki makijazo valikli bei akiu makijazo valikli nusipirkti,nes mano veido oda kazkokia "ne normali" - tai jautri,tai sausa,tai riebi,vargo turiu su ja... verysad.gif
Atsakyti
Dream, taip, meteoritu yra Kristianoje, jie neduztese, kiekis vienodas ( ne pagal rutuliuku skaiciu ). tik ju spalvos skirtingos, as turiu beige - tokia naturali, jei patinka saltas makiazas, isbalintas veidas, rinkis mythic spalva. Na jie ne stebuklingi, bet graziai veidas atrodo jais papudruotas ir bligesi nuima, priduoda matini efekta ir skaistina... bent man toks efektas gaunasi ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esate naudojusi nagų lakus? tik apie vernis radau viena comment'ą ir viskas.. o labai domintu, jei kažkas lakavote - informuokite apie rezultatus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 05, 11:22)
Sveikos, gal kuri esate naudojusi nagų lakus? tik apie vernis radau viena comment'ą ir viskas.. o labai domintu, jei kažkas lakavote - informuokite apie rezultatus. biggrin.gif

Sveika,pati nelakavau,nes mano nagau priauginti, bet drauge naudoja, sako l ilgai ilgai laikosi, nesilupa ir labai graziai blizga, plius paleteje labai grazios, sodrios spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
as turejau tikrai nemazai bet buten kokie pavadinimai tikrai nepamenu ir pirkti buvo ne LT tai buvo tikrai geri bet man ir blogu nelabai buna smile.gif gerai laikosi lakas betkoks
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2007 12 04, 10:12)
Jei cia ECLAT LUMIERE tada as ji turiu ax.gif  Nuostabus maskuoklis, vos vos anksciau (keliais puslapiais) issakiau savo nuomone apie ji. Kai pabaigsiu, 100% pirksiu toki pati, tik kita spalvyte, nes esu nusipirkusi siek tiek per sviesu, t.y. nr.20 doh.gif

tai vot tavo aprasymas ir suvyliojo mane.
Vakar isbandziau ji,bet isivaizduok konsultante sugebejo mane atkalbinti nuo chanelio ir isiule estee lauder.Sako EL geresnis.
Pastebejau,kad tikrai nusimano apie produktus ne kaip kitos vistos konsultantes,tai visgi nusipirkau.Konsultante kad apsidziauge,pridejo kruva megineliu biggrin.gif
O as buciau 20 nm issirinkus,atitiko kaip ne keista odos spalva
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 12 06, 17:02)
tai vot tavo aprasymas ir suvyliojo mane.
Vakar isbandziau ji,bet isivaizduok konsultante sugebejo mane atkalbinti nuo chanelio ir isiule estee lauder.Sako EL geresnis.
Pastebejau,kad tikrai nusimano apie produktus ne kaip kitos vistos konsultantes,tai visgi nusipirkau.Konsultante kad apsidziauge,pridejo kruva megineliu  biggrin.gif
O as buciau 20 nm issirinkus,atitiko kaip ne keista odos spalva

Na laukiu atsiliepimu apie EL, nes baigesi mano maskuoklis ir ruosiuos imt vel Chaneli, tik dabar nr.30 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 03, 17:24)
Pas mus jau yra. As buvau nusipirkus, bet kai pirkau dar nebuvo atvezta testeriu, todel per sviesu nusipirkau. Siaip man jis patiko labiau nei YSL bigsmile.gif

na tu bliamba,kaip pykta.
Tai turbut pardavei?
Papildyta:
Mane suzavejo sitas korektorius,gaila,kad jo nebera pirkti verysad.gif

CORRECTEUR ÉCLATuser posted image
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 12 06, 17:20)
na tu bliamba,kaip pykta.
Tai turbut pardavei?

Taip rolleyes.gif Bet jis man tikrai paliko ispudi. Noriu vel as jo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 06 gruodžio 2007 - 19:45
O as naudoju maskuokli Vitalumiēre spalva 20,irgi labai geras smile.gif Lakus Chanel pirkdavau bet ispudzio nepaliko.. Noriu pudros Mat Lumiere bet man spalvos/jau isbandziau abi bet Double Perfection/ne tinka,40 Dore persviesi o 50 jau tamsoka..
Atsakyti
Tikrai esu patenkinta,kad nusipirkau LA MOUSSE IR HYDRAMAX+ fluide,daug kas pagyre,kad veido oda pagerejo,spuogeliu sumazejo blush2.gif ir paciai malonu ziureti i veidrodi ir matyti rezultatus biggrin.gif
Kitas pirkinys bus BASE LUMIERE. 4u.gif
Atsakyti