QUOTE(Tess @ 2007 12 04, 11:19)
galkuri esate bandzius Chanel vitalumiere ar teint innosence krempudra ir Isadora Velvet touch arba Hydralight (atrodo tokie pavadinimai

)?
galvoju, ar paislaidauti ir imti Chanel, ar pasitiketi Isadora?
aciu uz atsakymus!
sveika, apie sias pudras jau raseme. galiu pasikartoti, man asmeniskai vitalumiere pati geriausia pudra is visu mano bandytu , beje kazkada naudojau ir Isadora, tai su Isadora net nera ko lyginti

kai kurioms mergaitems vitalumiere per riebi, sako, kad veidas blizga, nam tai ne, nors oda mano misri. kas liecia teint innocence, pati nebadziau, bet atsiliepmai geri, tai mastau, kad pabaigus vitalumiere, pirksiu teint innocence
Papildyta:
QUOTE(*dream* @ 2007 12 03, 12:09)
žinau...priklauso ir nuo to kur laikai...jei vonioje (kaip mano draugikė) -tai is vis nieko gero...vakar nusipirkau chanel juodą pieštuką akims, nes aną pabaigiau...šįkart pirkau tą, kur su kempinėle koreagavimui Chanel LE CRAYON YEUX...na tiesiog super
manau tas sudziuvimas priklauso nuo naudojimo ilgumo, as sunaudoju per 4 menesius, tai man jis nesudziuna iki pat pabaigos slapias buna, o jei naudosite kokius 8 menesius, tai tiketina, kad sudzius. nes jo atidaryto galiojimas lyg 6 menesiai
papasakok apie ta piestuka, man taip pat reikia piestuko. ar jis skirtas virsutiniam ar apatiniam konturui ? o antakiams ar tinka ? nes ieskau ir antakio piestuko, nezinau ar is chanel yra antaliams ?