Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL kosmetika

QUOTE(*dream* @ 2007 12 03, 12:09)
.vakar nusipirkau chanel juodą pieštuką akims, nes aną pabaigiau...šįkart pirkau tą, kur su kempinėle koreagavimui Chanel LE CRAYON YEUX...na tiesiog super thumbup.gif

as irgi nusiziurejus sita tik ruda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 11 29, 22:52)
sita pirkau duty free, pas mus nemaciau tokio, labai gerai maskuoja, spuogeliai nelygumai, paakiai, super 

sudomino mane sitas maskuoklis

user posted image

esu patenkinta ysl maskuokliu,bet jau atsibodes,norisi kazko naujo
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 12 03, 15:12)

user posted image

Pas mus jau yra. As buvau nusipirkus, bet kai pirkau dar nebuvo atvezta testeriu, todel per sviesu nusipirkau. Siaip man jis patiko labiau nei YSL bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 12 03, 15:12)

user posted image

Jei cia ECLAT LUMIERE tada as ji turiu ax.gif Nuostabus maskuoklis, vos vos anksciau (keliais puslapiais) issakiau savo nuomone apie ji. Kai pabaigsiu, 100% pirksiu toki pati, tik kita spalvyte, nes esu nusipirkusi siek tiek per sviesu, t.y. nr.20 doh.gif
Atsakyti
galkuri esate bandzius Chanel vitalumiere ar teint innosence krempudra ir Isadora Velvet touch arba Hydralight (atrodo tokie pavadinimai smile.gif)?

galvoju, ar paislaidauti ir imti Chanel, ar pasitiketi Isadora?

aciu uz atsakymus!
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2007 12 04, 11:19)
galkuri esate bandzius Chanel vitalumiere ar teint innosence krempudra ir Isadora Velvet touch arba Hydralight (atrodo tokie pavadinimai smile.gif)?

galvoju, ar paislaidauti ir imti Chanel, ar pasitiketi Isadora?

aciu uz atsakymus!

sveika, apie sias pudras jau raseme. galiu pasikartoti, man asmeniskai vitalumiere pati geriausia pudra is visu mano bandytu , beje kazkada naudojau ir Isadora, tai su Isadora net nera ko lyginti ax.gif kai kurioms mergaitems vitalumiere per riebi, sako, kad veidas blizga, nam tai ne, nors oda mano misri. kas liecia teint innocence, pati nebadziau, bet atsiliepmai geri, tai mastau, kad pabaigus vitalumiere, pirksiu teint innocence ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*dream* @ 2007 12 03, 12:09)
žinau...priklauso ir nuo to kur laikai...jei vonioje (kaip mano draugikė) -tai is vis nieko gero...vakar nusipirkau chanel juodą pieštuką akims, nes aną pabaigiau...šįkart pirkau tą, kur su kempinėle koreagavimui Chanel LE CRAYON YEUX...na tiesiog super thumbup.gif

manau tas sudziuvimas priklauso nuo naudojimo ilgumo, as sunaudoju per 4 menesius, tai man jis nesudziuna iki pat pabaigos slapias buna, o jei naudosite kokius 8 menesius, tai tiketina, kad sudzius. nes jo atidaryto galiojimas lyg 6 menesiai g.gif
papasakok apie ta piestuka, man taip pat reikia piestuko. ar jis skirtas virsutiniam ar apatiniam konturui ? o antakiams ar tinka ? nes ieskau ir antakio piestuko, nezinau ar is chanel yra antaliams ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 12 04, 13:16)
sveika, manau tas sudziuvimas priklauso nuo naudojimo ilgumo, as sunaudoju per 4 menesius, tai man jis nesudziuna iki pat pabaigos slapias buna, o jei naudosite kokius 8 menesius, tai tiketina, kad sudzius. nes jo atidaryto galiojimas lyg 6 menesiai  g.gif
papasakok apie ta piestuka, man taip pat reikia piestuko. ar jis skirtas virsutiniam ar apatiniam konturui ? o antakiams ar tinka ? nes ieskau ir antakio piestuko, nezinau ar is chanel yra antaliams ? g.gif

sveikute, aš taip pat sunaudoju kažkur iki penkių mėnesių maximum tušą. tai man nedžiūna...aš tik tada rašiau, jog nesuprantu kodėl LAURYNAI jis sudžiūvo...tai gal ji ilgai jį naudojo, teisingai sakai doh.gif
o pieštukas skirtas akių kontūrui (nesvarbu kokiam), yra chanel ir antakiams tik pieštukas atskirai, bet aš kadangi pirkau juodą...tai pasiryškinu ir antakių liniją su tuo pačiu blush2.gif visai gerai gaunasi thumbup.gif o dar daugiau apie tuos pieštukus rašo kristianos tinklalapyje prie chanel produkcijos:

http://www.kristiana...gamintojo_id=26
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 03, 16:24)
Pas mus jau yra. As buvau nusipirkus, bet kai pirkau dar nebuvo atvezta testeriu, todel per sviesu nusipirkau. Siaip man jis patiko labiau nei YSL bigsmile.gif

o gal Dior Skinflash esi bandžiusi? Nes turiu, tai labai aptinka, bet kaip visada noris kažko geresnio, galvoju ar verta sekantį kartą Chanel pirkti mastau.gif
Atsakyti
labutis mergytės - uogytės 4u.gif
turiu klausimuką....ar mūsų numylėtas chanelis gamina rutulinę pudrą? g.gif g.gif g.gif kažkaip negirdėjau doh.gif man dabar reikia nusipirkti, tai gal kas patarsit jei tokią turit? ar kokią kitą naudojat?nes nerandu forume apie tai...tik apie meteoritus kažkokius...nivelnia nesuprantu ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*dream* @ 2007 12 04, 20:35)
labutis mergytės - uogytės  4u.gif
turiu klausimuką....ar mūsų numylėtas chanelis gamina rutulinę pudrą?  g.gif  g.gif  g.gif  kažkaip negirdėjau doh.gif man dabar reikia nusipirkti, tai gal kas patarsit jei tokią turit? ar kokią kitą naudojat?nes nerandu forume apie tai...tik apie meteoritus kažkokius...nivelnia nesuprantu ten blush2.gif

Sveika, sveika uogyte 4u.gif bigsmile.gif nea, Chanel negamina rutulines pudros, as naudoju Guerlain meteoritus, spalva Beige. Pasitepu veida chanel kremine pudra o ant virsaus meteoritus, labai gerai fiksuoja makiaza, skaistina veida, pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau CHANEL HYDRAMAX+ fluide ir SYSTEME PURETE LA MOUSSE.
Ziuresim,kaip cia bus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 12 04, 21:44)
Sveika, sveika uogyte  4u.gif  bigsmile.gif  nea, Chanel negamina rutulines pudros, as naudoju Guerlain meteoritus, spalva Beige. Pasitepu veida chanel kremine pudra o ant virsaus meteoritus, labai gerai fiksuoja makiaza, skaistina veida, pabandyk  mirksiukas.gif

as ir taip pat bigsmile.gif bet kad labai stulbinantis rezultatas butu nuo tu meteoritu tai ner ax.gif tik gal uzfiksuoja ir toks aksomelis uzsideda ant veido
Atsakyti